Nederlands | English | Deutsch | Türkçe

Project Sports

Vragen en antwoorden over voetbal en sport

Installatieproblemen met nieuwe Shimano EP8 motor en fietscomputer en Di2

5 min read

Gevraagd door: Stacey Thomsen

Om de maat van de benodigde trapas te weten te komen, meet de binnenkant van de trapas in je frame, deze zal 73mm, 70mm of 68mm zijn. Sommige oudere frames kunnen Italiaanse trapassen met schroefdraad hebben, in plaats van de modernere Engelse.

Kun je de Shimano EP8 ontmantelen?

Shimano EP8 de-limiteren
De goedkoopste en eenvoudigste manier om de EP8 motor te de-limiteren is door gebruik te maken van de eTuning app. Alleen voor een prijs van slechts ongeveer 20€ kun je de 25 km/u limiet in enkele minuten verwijderen. Je hebt alleen een Android-telefoon of iPhone nodig en je maakt via bluetooth verbinding met de motor.

Wat is de remedie als je een E012 foutmelding ziet op een Shimano steps head unit bij het inschakelen?

E012 – Initialisatie van koppelsensor mislukt
Tijdens het rijden wordt geen ondersteuning geboden. Oplossing: Druk, met uw voet van het pedaal, op de stroomschakelaar van de accu om de stroom weer in te schakelen. Zie “Meten en afstellen van de kettingspanning” en controleer vervolgens of de kettingspanning juist is.

Hoeveel watt is de Shimano EP8?

Compact en licht voor maximale trailprestaties

MOTOR: Mid-drive motor, 250 Watt | 85 Nm
BATTERIJCAPACITEIT: 756 Wh (2x 378 Wh T.E.C. )
CARGING TIME: ca. 3 uur per accu
CONTROLS: Gekleurd, compact Shimano EP8 display, eenvoudige bediening via ergonomische Shimano Firebolt Remote hendel

.

Hoe zet je een Shimano E bike aan?

Om het systeem in te schakelen houdt u gewoon de aan/uit-knop op de batterij ingedrukt, zie hieronder. Wanneer deze wordt ingeschakeld, gaan de lampjes aan de voorzijde van de batterij branden om het batterijniveau aan te geven en het display op het stuur licht op met het “Shimano Steps” logo.

Werkt St unlocker met EP8?

*** EP8 RS is een gewone EP8-motor met softwarematige vermogens- en koppelbeperkingen. Hij heeft dezelfde firmware als een gewone EP8. De ST UNLOCKER app is compatibel met de meeste Android toestellen die Bluetooth en Android versie 5.0 of nieuwer geïnstalleerd hebben. Volg de onderstaande stappen om de ST UNLOCKER app te verbinden met uw E-Bike.

Hoe snel is een Shimano EP8?

Citaat uit de video: Oke hier zijn we met de ep8 na de snelheid. Test. Als je op de beelden kunt zien is het'een beetje moeilijk om de gps te zien. En vooral het kleine shimano display op de display we kwamen tot ongeveer 48 ks

Wat betekent Fout 22 op een elektrische fiets?

probleem met de gashendel
02 juli 2020 16:43. Een Fout 22 op het LCD-scherm duidt vaak op een probleem met de gashendel. Op een LED display zal Pedal Assist Level “1” knipperen om een Error 22 weer te geven.

Wat betekent Fout 30 op een e-bike?

Een connector controle moet worden uitgevoerd als het LCD display een “Error 30” code toont. Controleren of alle connectoren goed vastzitten en onbeschadigd zijn, kan helpen bij de diagnose van elektrische problemen en ervoor zorgen dat uw ebike veilig en met plezier rijdt.

Wat betekent E10 op een e-bike?

Shimano-foutcodes

Foutcode Oorzaak
E10 Er is een systeemfout opgetreden
E20 Er is een communicatiefout opgetreden tussen de accu en de motor
W012 De slinger is verkeerd om of onder de verkeerde hoek op de aandrijving gemonteerd

.

Hoeveel koppel heeft de Shimano EP8?

85Nm
De Shimano Steps EP8 motor heeft een maximaal koppel van 85Nm, waarbij de vermogensafgifte direct maar ongelooflijk soepel is, zodat je volledige controle hebt en een natuurlijk rijgevoel.

Heeft de Shimano EP8 een loopstand?

SHIMANO EP8 maakt ondersteuningsmodi eenvoudig, praktisch en persoonlijk. Schakel gewoon tussen de modi, activeer de nieuwe, verfijnde intelligente loopondersteuning of selecteer zeer aanpasbare instellingen. Krijg de juiste kracht op het juiste moment, met rijdersvriendelijke afstelling tijdens de rit. Het is allemaal binnen handbereik!

Kun je Shimano stappenmotor kopen?

U kunt een met SHIMANO STEPS uitgeruste fiets kopen bij uw favoriete SHIMANO STEPS-dealer. Vind hier dealers.

Hoe derestricteer je een e bike?

Citaat uit de video: En we hebben de magneet op het wiel. En dit is net als elke snelheidssensor het vertelt de computer precies hoe snel de motor gaat en dus zodra het 18 mijl per uur bereikt dat is wanneer het uitvalt.

Wat is Shimano E-buis?

Citaat uit de video: Похожие запросы

Hoe reset ik mijn Shimano batterij?

Citaat uit de video: Zodra de verbinding is gemaakt moet het lampje op uw lader rood worden dit geeft aan dat de batterij een lading neemt houd de draden 15 seconden op hun plaats om het BMS te resetten.

Wat is Shimano E-buis?

Wat is E-Tube? Shimano E-Tube software verbindt u met uw fiets. Het stelt u in staat om het meeste uit uw fietservaring te halen. E-Tube Project. Met Shimano E-Tube Project kunt u draadloos uw instellingen aanpassen, firmware updaten en eventuele fouten identificeren en herstellen.

Hoe werkt een snelheidssensor op een ebike?

Snelheidssensoren
Een snelheidssensor geeft uw elektrische fiets stuwkracht zodra u begint te trappen. Zodra u begint, blijft hij u assisteren op basis van de door u gekozen instelling. Deze flexibiliteit betekent dat u uw ebike kunt gebruiken om te trainen of gewoon rond te rijden met weinig fysieke inspanning.

Wat is de beste cadans voor een ebike?

ongeveer 75 pedaalslagen per minuut
Optimale cadans
De meeste motoren zijn het meest efficiënt bij ongeveer 75 pedaalslagen per minuut. Hoe minder pedaalslagen en hoe trager de cadans, hoe eerder uw rit ten einde loopt.

Wat is beter koppel of cadans?

Cadansgevoelige trapondersteuning is een primitievere technologie die veel minder voordelen biedt dan koppelgevoelige ondersteuning. Een fiets met koppelgevoelige ondersteuning rijdt niet alleen soepeler, de batterij gaat ook veel langer mee. Fietsen met torque sensing zijn vaak duurder.