Nederlands | English | Deutsch | Türkçe

Project Sports

Vragen en antwoorden over voetbal en sport

IPhone ANT+ fiets apps die een GPS track kunnen importeren?

4 min read

Gevraagd door: Darnell Jimenez

Kun je je fietstocht volgen met de iPhone?

Als je een iPhone hebt, heb je misschien al wat je nodig hebt om elementaire fietsgegevens bij te houden. De Apple Health-app kan uw fietsafstand bijhouden en uw fietsgemiddelde voor de dag, week, maand en jaar berekenen. Open de app Gezondheid en tik op Gezondheidsgegevens. Tik op Fitness.

Hoe open ik een GPX-bestand op mijn iPhone?

Je kunt GPX-bestanden overal vandaan importeren in iOS, bijvoorbeeld uit e-mailbijlagen, de Bestanden-app of Safari. Dit gebeurt meestal via het menu “Openen in…”. Tik bijvoorbeeld op een GPX-bestand in een e-mailbijlage, selecteer Openen in… en tik vervolgens op Trails. Trails wordt gestart en importeert het GPX-bestand automatisch.

Hoe kan ik de afstand van mijn fietstocht vanaf mijn telefoon bijhouden?

Bikemap. Bikemap is een app voor iPhone en Android die routeplanning, navigatie, real-time updates en nog veel meer biedt. In onze ervaring is het een goed alternatief voor Strava of Komoot voor routeplanning en biedt het meer gratis, hoewel zowel Strava als Komoot ook hun eigen unieke functies hebben.

Kan ik van mijn iPhone een fietscomputer maken?

Kun je je iPhone gebruiken als fietscomputer? Ja, een iPhone kan alles wat een fietscomputer doet, en voegt ook een beetje gemak toe, maar het komt met enkele nadelen, zoals batterijverlies, en minder weersbestendigheid en duurzaamheid.

Welke app gebruikt GPX-bestand?

ViewRanger is een populaire GPS app voor zowel iPad, iPhone als Android toestellen. Je kunt er GPX-bestanden mee importeren (inclusief synchronisatie met Dropbox, erg handig). Het heeft een goede selectie van gratis en betaalde basiskaarten.

Kun je een GPX-bestand uploaden naar Apple Maps?


Citaat uit de video: Een GPS-route volgen op een iPhone is eenvoudig: e-mail jezelf het GPX-bestand en open het vervolgens in je e-mail in je iPhone.

Kan ik Google maps gebruiken om mijn fietstocht te volgen?

Google Maps heeft een fietsweergave die fietsspecifieke informatie toevoegt aan de hoofdkaart. Om deze weergave te openen, klik je eerst op het menupictogram. Klik op dit menupictogram om een aantal functies van Google Maps te openen. Klik vervolgens op het woord “fietsen” om de bovengenoemde fietsinformatie aan de hoofdkaart toe te voegen.

Doet Waze aan fietsroutes?

Ze omschrijven het als “Waze voor fietsen” – het is een kaarten-app die stapsgewijze aanwijzingen geeft, maar gebruikers ook uitnodigt om straten langs de weg te evalueren om toekomstige routeaanbevelingen voor anderen te informeren.

Is Strava gratis op de iPhone?

Ja, Strava is een gratis app en er zijn geen kosten verbonden aan het vastleggen en delen van uw activiteiten. Om het meeste uit Strava te halen, onderzoekt u een Strava-abonnement en de extra functies die wij bieden. Was dit artikel nuttig?

Hoe importeer ik een GPX-bestand in Google Maps op Iphone?

Citaat uit de video: Bestand ga naar mymaps.google.com. En open de kaart waaraan je het bestand wilt toevoegen of klik op de rode knop met het label maak een nieuwe kaart. Zodra de kaart is geladen.

Kan ik GPX importeren in Google Maps?

U hoeft alleen maar uw GPX-bestand te uploaden, Google Maps te selecteren als uitvoerformaat en vervolgens Kaart. Binnen enkele seconden is er een KML-bestand beschikbaar. Nadat uw bestand is geconverteerd, downloadt u het en volgt u de stappen voor het uploaden van een bestand naar Google Maps, zoals hierboven beschreven.

Wat is de beste GPX?

Beste GPX -tracks -apps voor Android

 • Strava.
 • MapMyrun.
 • Locus Map Pro.
 • MapFactor GPS Navigation Maps.
 • Osmand.
 • Copilot GPS.


Hoe open ik een GPX-bestand op mijn telefoon?

GPX bestand openen in de OsmAnd app
OsmAnd heeft de GPX bestand import functie direct in de app ingebouwd:. Nu wordt de Android file manager geopend en kun je je GPX bestand selecteren. Een Android GPX Viewer is ingebouwd: De geïmporteerde route kan direct op de kaart worden weergegeven. GPS Track Navigatie is ook mogelijk met OsmAnd.

Hoe importeer ik een GPX-bestand in Google Maps op de iPhone?

Citaat uit de video: Bestand ga naar mymaps.google.com. En open de kaart waaraan je het bestand wilt toevoegen of klik op de rode knop met het label maak een nieuwe kaart. Zodra de kaart is geladen.

Hoe open ik een GPX-bestand in Google Maps?

Een GPX -bestand importeren en symboliseren

 1. Log in op Google Drive en maak nieuwe, mijn kaarten.
 2. Download het GPX -bestand van uw smartphone -app. …
 3. Selecteer het GPX -bestand importeren en uploaden vanaf uw computer.
 4. De standaardblauwe symbolisatie is over het algemeen goed, hoewel u de kleur kunt wijzigen als u iets anders wilt. <
 5. Kun je GPX-bestanden importeren in Google Maps?

  Routes importeren van GPX-bestanden naar Google Maps
  Als u enkele routes in GPX-formaat hebt gemaakt of verworven en ze op een Google Map wilt zetten, kunt u dit niet rechtstreeks doen, maar moet u ze eerst omzetten in een KML-bestand (dat Google Maps kan importeren). Een manier om dit gemakkelijk te doen is via Google Earth.

  Wat is een GPX-bestand en hoe open ik het?

  GPX staat voor GPS Exchange Format bestand. Als je een onbewerkt GPX-bestand opent, zie je veel regels code (geschreven in een codetaal die bekend staat als xml) vol GPS-coördinaten en datapunten. De code van een GPX-bestand bestaat altijd uit waypoints, routes en tracks.

  Kun je Strava-route exporteren naar Google Maps?

  Het is vrij eenvoudig, plak eerst de Strava ritpagina link in http://cosmocatalano.com/strava-gpx-export/. Dat genereert een gpx-bestand van de Strava-ritpagina. Plak dan die “download gpx file” link in het Google Maps zoekveld, het zal dan de kaart aanmaken in Google Maps.