Nederlands | English | Deutsch | Türkçe

Project Sports

Vragen en antwoorden over voetbal en sport

Ik heb een 87 dyno compe. Serienummer DH3870003. Betekent dit dat ik de derde motor van dit jaar heb?

5 min read

Gevraagd door: Ted Clarey

Hoe weet ik welk jaar mijn Dyno BMX is?

De 3e letter komt overeen met het bouwjaar. Voor new-school GT BMX fietsen gebouwd tot het grootste deel van de jaren 2000 met een serienummer dat begint met 5 letters. De 4e letter komt overeen met het bouwjaar en volgt op de mid-school serienummers.

Hoe lees ik het serienummer van mijn GT MTB?

De eerste vier cijfers zijn een tweecijferige maand, gevolgd door een tweecijferig jaartal. De laatste vier cijfers zijn de serialisatiecijfers 0000 tot 9999, afhankelijk van het nummer van het frame in het productiejaar.

Hoe herken ik een GT BMX frame?

GT serienummers zijn meestal gestempeld op de onderkant van de trapas van je BMX.

Hoe vind je het serienummer op een GT fiets?

Op moderne GT-fietsen staat het serienummer van de fiets aan de onderzijde van het frame, samen met een streepjescode: Vintage en oudere GT-fietsen kunnen serienummers hebben op andere plaatsen van het frame, zoals de staande achtervork naast de achtervork of het balhoofd.

Hoe ontcijfer je een fiets serienummer?

Elke fabrikant heeft zijn eigen identificatiesysteem. Maar de eerste nummers geven meestal het jaar aan, en dan de maand van fabricage. En de overige nummers geven de specifieke ID van die fiets aan. De beste manier om een fietsserienummer te lezen is door op het web te zoeken naar “[merknaam] fietsserienummer decoder”.

Hoe weet ik welk model mijn motor is?

De meeste serienummers bevinden zich onder de trapas waar de twee trapassen samenkomen. Draai uw fiets ondersteboven en noteer het nummer. Als er geen serienummer bij de cranks zit, moet u andere gebruikelijke plaatsen controleren, zoals het balhoofdstel of de achtervork.

Hoe lees je een trek serienummer?

Sean Hickey suggereerde dat het eerste cijfer het bouwjaar is, en de letter de maand van het jaar (A – L). Dit wordt bevestigd door serienummers die door andere Trek eigenaren zijn opgegeven. Als er twee letters achter het jaartal staan, is de eerste de maand. De tweede loopt van A tot ten minste Y.

Hoe lees je gespecialiseerde serienummers?

Specialized serienummers beginnen meestal met het voorvoegsel “WSBC”, “WUD”, “STT” of “STE”. Als je niet weet waar het trapashuis van de fiets zit, draai de fiets dan ondersteboven en de trapas is het deel van het frame waar de cranks doorheen lopen.

Wat is het framenummer van de fiets?

Een fietsframenummer, ook wel serienummer genoemd, is een unieke identificatiecode. Het is belangrijk om het te registreren wanneer u een nieuwe fiets krijgt als eigendomsbewijs – voor fietsverzekeringen, fabrieksgaranties, eigendomsdatabases en de politie – om te helpen als het ergste gebeurt.

Waar staat GT voor in BMX fietsen?

Gary Turner
GT staat voor de initialen van de oprichter, Gary Turner. Richard verkocht zijn fietsenwinkel en begon zo snel mogelijk frames te verkopen aan fietsdistributeurs in de hele VS en in Europa.

Waar staat GT voor in fietsen?

Vanuit een kleine garage in Fullerton in Californië sloeg Gary Turner de handen ineen met Richard Long, exploitant van een BMX-racebaan. Samen begonnen ze in 1977 GT Bicycles. Genoemd naar Turner’s eigen initialen, specialiseerde het bedrijf zich in BMX-fietsen.

Maken ze nog steeds GT Bikes?

WIJ ZIJN GT. Vanaf ons begin in Zuid-Californië in 1972 tot vandaag, blijven we trouw aan ons BMX en mountainbike erfgoed. GT mengt prestaties met serieus plezier om overal waar onze fietsen worden bereden voor een goede tijd te zorgen.

Kun je een fiets identificeren aan de hand van het serienummer?

Alle fietsen hebben een uniek serienummer dat hen identificeert. Het bestaat meestal uit letters en cijfers en is op het frame gegraveerd of met een label geplakt. Het kan op verschillende plaatsen op de fiets staan, bijvoorbeeld: Op het frame van de fiets.

Hoeveel cijfers heeft een fiets serienummer?

Wat is een serienummer van een fiets? De meeste (maar niet alle) fietsen hebben een serienummer. Meestal wordt dit een fietsnummer genoemd, maar soms ook een “framenummer”. Ze worden op het frame van een fiets gestempeld en zijn zes tot tien cijfers lang.

Hoe weet ik welk jaar mijn motorfiets is?

Citaat uit de video: Похожие запросы

Wanneer werden GT Bikes Made in USA?

WIJ ZIJN GT. Vanaf ons begin in Zuid-Californië in 1972 tot vandaag, blijven we trouw aan ons BMX en mountainbike erfgoed.

In welk jaar kwam de GT performer uit?

De modellen blijven zo tot 1984 wanneer ze hun eerste freestyle fiets de Performer introduceren. In 1983 tekent GT freestyle BMX rijders Bob Morales en Eddie Fiola om een nieuwe freestyle fiets, de Performer, te ontwerpen en uiteindelijk te berijden.

Hoe weet ik wat voor BMX fiets ik heb?

@Jordan – als je de trapas controleert, kan er een serienummer of andere informatie in het metaal geëtst zijn. Post een foto en zoek naar identificatienummers/letters op het frame, en als er onderdelen oorspronkelijk bij de fiets zaten, vermeld dan wat ze zijn.

Hoeveel weegt een GT Aggressor pro?

32 pond
A: Iets meer dan 32 pond.

Waar staat GT voor in fietsen?

Vanuit een kleine garage in Fullerton in Californië sloeg Gary Turner de handen ineen met Richard Long, exploitant van een BMX-racebaan. Samen begonnen ze in 1977 GT Bicycles. Genoemd naar Turner’s eigen initialen, specialiseerde het bedrijf zich in BMX-fietsen.

Wat is de framemaat van een GT aggressor?

Aanvullende informatie

Maten XS, SM, MD, LG (27. 5″, SM, MD, LG,XL( 29″)
Frame GT 6061 T6 Aluminium Frame, Triple Triangle met zwevende staande achtervork, gesmede uitvaleinden met schijfrembevestiging, Zero Stack 1 1/8″ balhoofdbuis, 27. 5/29″ wielen
Vork SR Suntour XCT, 80mm, Coil
Ketting KMC Z7, 7-speed
Crank Prowheel Alloy, 42/34/24

.