Nederlands | English | Deutsch | Türkçe

Project Sports

Vragen en antwoorden over voetbal en sport

Pinnen terugplaatsen in de ketting

4 min read

Gevraagd door: David Corona

Hoe zet je een pin terug in een schakelketting?


Citaat uit de video: En de andere heeft een kegel en het idee is om de twee uiteinden van de ketting te verbinden. En de pin met het platte deel op zijn plaats zetten doe je door de hele pin met de kegel in te voeren. Vorm.

Kun je de pin van een fietsketting opnieuw plaatsen?

Als u een bestaande ketting repareert, gebruik dan altijd een nieuwe kettingpen in plaats van een bestaande pen opnieuw te gebruiken. Uw nieuwe pen moet compatibel zijn met uw kettingsnelheid en merk. Bij de meeste nieuwe kettingpennen steek je ze voor de helft in met een kettingpons, waarna je het uitstekende uiteinde van de pen met een tang afklikt.

Hoe maak je een fietsketting weer vast?

Probeer de ketting bij die schakel te buigen – als hij stijf aanvoelt, duwt u de pen een beetje de andere kant op en probeert u het opnieuw. Herhaal het heen en weer duwen van diezelfde pen in zeer kleine stapjes met de kettingbreker, en blijf de ketting buigen tot hij niet meer stijf is.

Kan ik een schakelpen hergebruiken?

Het is niet raadzaam om een eerder uitgedrukte schakelpen opnieuw te gebruiken om de ketting opnieuw samen te voegen. De ketting zal tijdens het rijden snel uit elkaar vallen op dat punt.

Hoe gebruik je een kettingpen gereedschap?

Citaat uit de video: Terwijl u met het kettinggereedschap rijdt, moet u ervoor zorgen dat de pen in een rechte lijn rijdt met de pen in het midden van de klinknagel. Als de pen uit het midden van de klinknagel begint te bewegen, stop dan en stel het gereedschap opnieuw in.

Hoe monteer je een Shimano ketting met een pin?

Citaat uit de video: Breek het smalle uiteinde van de pen af als de schakel stijf aanvoelt. Leg de ketting op de binnenste groeven van het kettinggereedschap het dichtst bij het handvat. En trek aan. Net zolang tot de schakel soepel draait.

Hoe zet je een pin terug op een BMX ketting?

Citaat uit de video: En je voelt het hier weer horlogemaker categorie. Nu wil ik alleen het kleinste. beetje nub Yule op het einde van dat zodat wanneer ik het terug in elkaar zet.

Hoe zet je de ketting terug op de fietskettingkast?

Citaat uit de video: Moet ook controleren of de voorste mech in lijn is met het tandwiel op de voorste ring als het's in voorwaartse positie op de kleine ring we nodig hebben om het te verplaatsen over kan dan laat de spanning terug uit.

Hoe verwijder je een pin van een ketting?

Citaat uit de video: Opzij. Gewoon voorzichtig blijven draaien tot de pin eruit komt, dus helemaal indrukken. Tot hij verwijderd is. En draai de hendel eraf.

Hoe verwijder je een pen zonder kettinggereedschap?

Citaat uit de video: Je kunt de ketting over twee stevige dingen leggen en dan neem je een pons die je bovenop een van deze klinknagels legt. En probeer te hameren.

Hoe gebruik je een kettingpons?

Citaat uit de video: Je wilt dat de extractor pin ongeveer twee millimeter… Binnen de kettingbreker klem. Het gereedschap op de ketting. Zorg ervoor dat je de pen precies uitlijnt. Over de kettingpen.

Wat is een verbindingspin?

Citaat uit de video: Похожие запросы

Hoe zet je een klinknagelketting terug?

Citaat uit de video: Met de gaten uitgelijnd. De klinknagel die uitsteekt moet naar buiten gericht zijn. Naar de pons toe. Drijf de klinknagel terug door de ketting door de pons in te draaien.

Hoe verwijder je een pin van een ketting?

Citaat uit de video: Opzij. Gewoon voorzichtig blijven draaien tot de pin eruit komt, dus helemaal indrukken. Tot hij verwijderd is. En draai de hendel eraf.

Hoe sluit je een fietsketting weer aan?

Citaat uit de video: Steek de schakels in de tegenovergestelde uiteinden van de ketting. En breng ze samen. Verbind ze met de grote sleufgaten om ze correct te verbinden.

Kun je KMC kettingpennen hergebruiken?

Hun kettingen zijn van topkwaliteit, maar het is te gek om 20 dollar te betalen om een ketting te openen en te sluiten. Gebruik gewoon de kmc-schakels, die werken uitstekend met de campag-kettingen en kunnen zo vaak als nodig opnieuw worden gebruikt zonder dat er gereedschap voor nodig is.

Kunnen KMC-snelkoppelingen opnieuw worden gebruikt?

Een weinig bekend feit is dat KMC zowel herbruikbare als niet-herbruikbare snelkoppelingen aanbiedt voor kettingen met 10 en 11 versnellingen.

Hebben KMC kettingen een richting?

KMC 11 speed kettingen zijn niet richtingsgevoelig, maar ik heb ontdekt dat het monteren van het dikke uiteinde van de Missing Link in de voorwaartse richting helpt bij het schakelen. Shimano 11 speed kettingen, sommige zijn richtingsgevoelig en andere niet.