mei 20, 2022

Project Sports

Vragen en antwoorden over voetbal en sport

Welk deel van Oahu heeft het beste weer?

2 min read

Hoeveel dagen regent het op Hawaii?

Gemiddeld regent het in de zomertijd (Kau) tussen mei en oktober zes tot zeven dagen per maand. In de winterperiode (Hooilo) tussen november en april regent het gemiddeld negen tot tien dagen per maand. Deze periode wordt vaak gedefinieerd als het regenseizoen.

Hoe warm is het in augustus in Hawaii?

Gemiddeld is het maximaal 20°C in augustus in Hawaii en minimaal rond de 15°C. Er valt in augustus op 26 dagen neerslag met een totaal van 118 mm en het is deze maand 5 dagen droog in Hawaii.

Wat voor klimaat heeft Hawaii?

Hawaï heeft te maken met een tropisch klimaat, waarbij de temperatuur vrijwel het hele jaar overdag tussen de 24 en 31 graden Celsius ligt. Een uitzondering vormen de hoge bergpieken, waar het koeler kan zijn.

Is het leven op Hawaii duur?

Laten we direct met de deur in huis vallen: een reis naar Hawaii is niet goedkoop, maar ook niet veel duurder dan een rondreis door het Westen van Amerika. Gemiddeld kost een 14 daagse reis naar Hawaii (inclusief drie eilanden) namelijk € 2484 per persoon.

Is Hawaii mooi?

Hawaii is absoluut een van de mooiste plekken op aarde. Deze bijzondere groep eilanden in de midden van de Stille Oceaan vormen samen een waar paradijs, en zijn één van de staten van de Verenigde Staten.

Wat kost een biertje op Hawaii?

Voedsel kosten

Lokaal bier (0.3 liter fles) prijs in Hawaï is rond: 1.80 EUR 1.90 USD
Geïmporteerde bier (0,3 liter fles) prijs in Hawaï is rond: 3.10 EUR 3.30 USD
Geïmporteerde bier (0,5 liter fles) prijs in Hawaï is rond: 4.70 EUR 5.00 USD
Tafelwijn prijs in Hawaï is rond: 11 EUR 12 USD

Is Hawaii het waard?

Hawaii is ZEKER de moeite waard. We zijn er in 2005 een week of 3 geweest, 7 Maui, 7 dagen Big Island en 6 dagen Kauai. Maui is schitterend, hele mooie stranden, snorkelen vanaf het strand. Haleakala crater is prachtig (zonsopgang), Road to Hana, leuke stadjes zoals Lahaina.

Copyright © All rights reserved. ProjectSports.nl