Nederlands | English | Deutsch | Türkçe

Project Sports

Vragen en antwoorden over voetbal en sport

Wat zijn de nadelen van wonen in Hawaï?

4 min read

Is het duur om op Hawaii te wonen?

De gemiddelde prijs voor een eengezinswoning is zo’n 357.000 euro. De gemiddelde huurprijs ligt op zo’n 1300 euro per maand. De voornaamste reden waarom huizen op Hawaï zo prijzig zijn, is het feit dat er op de eilanden natuurlijk maar beperkte ruimte is om te wonen.

Hoe duur is het leven op Hawaii?

Gemiddeld kost een 14 daagse reis naar Hawaii (inclusief drie eilanden) namelijk € 2484 per persoon. Een overnachting in een hotel op Hawaï boek je vanaf € 86 per nacht, terwijl je voor een Airbnb € 124 per nacht betaalt. De gemiddelde prijs van vliegtickets naar Hawaï bedraagt tussen de € 550 en € 1.080 per persoon.

Is Hawaii veilig om te reizen?

Hawaii is één van de veiligste staten van de Verenigde Staten, met relatief weinig criminaliteit. Met name op de buiteneilanden leven de lokale mensen in nauw verband met hun dorp en familie, waardoor de sociale controle groot is.

Hoe duur is eten in Hawaii?

Net als in Amerika kun je in Hawaii eten en drinken voor bedragen van $7,- tot $15,- per maaltijd (diner) per persoon. Hou er wel rekening mee dat Hawaii een eiland is. Sommige producten zijn daarom wat duurder dan je gewend bent. Brood, groente en fruit zijn in Hawaii behoorlijk aan de prijzige kant.

Wat kost een biertje op Hawaii?

Voedsel kosten

Lokaal bier (0.3 liter fles) prijs in Hawaï is rond: 1.80 EUR 1.90 USD
Geïmporteerde bier (0,3 liter fles) prijs in Hawaï is rond: 3.10 EUR 3.30 USD
Geïmporteerde bier (0,5 liter fles) prijs in Hawaï is rond: 4.60 EUR 5.00 USD
Tafelwijn prijs in Hawaï is rond: 11 EUR 12 USD

Wat kost 9 dagen Hawaii?

Prijzen Relaxen op Hawaii

van t/m Big Island
Nu € 1549,–
€ 1499,–
€ 1799,–
€ 1669,–

Is Hawaii het waard?

Hawaii is ZEKER de moeite waard. We zijn er in 2005 een week of 3 geweest, 7 Maui, 7 dagen Big Island en 6 dagen Kauai. Maui is schitterend, hele mooie stranden, snorkelen vanaf het strand. Haleakala crater is prachtig (zonsopgang), Road to Hana, leuke stadjes zoals Lahaina.

Hoe is het leven op Hawaii?

Je passeert maar liefst acht klimaatzones als je van zeeniveau helemaal naar boven rijdt. Hawaii is dan ook geen traditionele paradijselijke eilandengroep: omstandigheden veranderen er snel, er komen regelmatig overstromingen voor en de zeestromingen zijn verraderlijk. Oppassen dus!

Wat is de beste tijd om naar Hawaii te gaan?

Beste reistijd Hawaii – overzicht per activiteit

Activiteiten Maanden
Walvissen spotten januari, februari, maart, april
Wandelen april, mei, juni, november, december
Voordeligste reistijd half april, mei, juni, september, oktober
Hoogseizoen juli, augustus (vakantie Amerikanen), november, december, januari

Hoeveel uren is het vliegen naar Hawaii?

Honolulu ligt op ruim 11.676 kilometer vliegafstand van Amsterdam (Schiphol). De gemiddelde vliegtijd naar deze stad is tussen de 17 en 25 uur.

Hoe duur is een ticket van Nederland naar Hawaii?

Het goedkoopste ticket naar Hawaï vanuit Nederland dat in de afgelopen 72 uur is gevonden, was € 624 voor een enkele reis en € 557 voor een retour. De populairste route is vanuit Amsterdam naar Honolulu en het goedkoopste vliegticket voor een retour dat in de afgelopen 72 uur voor deze route is gevonden, was € 557.

Hoe ver is het vliegen naar Bora Bora?

De vliegtijd van een directe vlucht vanuit Nederland naar Bora Bora duurt met een afstand van 15525 km gemiddeld 32u 15m. De populairste route is Amsterdam – Vaitape met een gemiddelde vliegduur van 32u 15m.

Hoe lang duurt de vlucht naar Aruba?

Vliegtijd Aruba

De reisduur van de retourvlucht Amsterdam naar Aruba (AMS – AUA) duurt met een tussenstop tussen de 10 à 12 uur. Een beetje luxe en service is dus wel gewenst.

Is Aruba een duur vakantieland?

Aruba staat niet bekend als een low-budget bestemming, maar het is zeker niet zo dat je hier alleen naar toe kunt met een dikke portemonnee. Aruba is duurder dan Sri Lanka of Mexico, maar als je goed let op wat je doet kun je hier prima reizen zonder veel geld uit te geven.

Hoeveel uur van te voren op vliegveld Aruba?

Terugvliegen naar huis. Bij steeds meer luchtvaartmaatschappijen kunt u vooraf inchecken via het internet. Hou er rekening mee dat u zeker 2 uur van tevoren op de luchthaven moet zijn als u reist naar Europa, en zeker 3 uur als u vertrekt naar de Verenigde Staten!