mei 17, 2022

Project Sports

Vragen en antwoorden over voetbal en sport

Wat is het beste merk voor trampolines?

3 min read

Berg, Salta, Exit en Senz Sports zijn gerenommeerde merken binnen de trampolines en (buiten)speelgoed en zijn in Nederland het meest bekend. Salta trampolines, Berg trampolines, Senz Sports en Exit trampolines staan garant voor goede kwaliteit, springcomfort en een aantrekkelijk design.

Welke merk trampoline is het beste?

Welke trampoline met net is het best in 2021? Gekeken naar de beste trampolines met net springt de 214 x 305 cm Magic Jump trampoline met net erbovenuit. Dit is een rechthoekige trampoline met een uitstekende veiligheid, goed springcomfort en een eenvoudige montage.

Welke trampoline is het veiligst?

Een inground trampoline, ofwel een ingegraven trampoline, is de meest veilige trampoline omdat de trampoline op gelijke hoogte met de grond staat.

Wat is de beste maat trampoline?

Trampoline formaten in een overzicht

Hoe groot is je tuin? Ronde trampolines Rechthoekige trampolines
Kleine tuin 100 – 252 cm cm
Gemiddelde tuin 253 – 366 cm 213 x 305 cm
Grote tuin 374 cm – groter 244 x 427 cm

Waar moet ik op letten bij aanschaf trampoline?

Er zijn een paar punten om rekening mee te houden bij de aanschaf van een nieuwe trampoline:

  1. Het gewicht van de personen die van de trampoline gebruik gaan maken. …
  2. Is de trampoline voor sportief gebruik of voor vermakelijk gebruik.
  3. De ruimte die je beschikbaar hebt voor een nieuwe trampoline.

Wat is beter een ronde of rechthoekige trampoline?

Rechthoekige of vierkante trampolines

Sprongen zijn beter controleerbaar op een rechthoekige trampoline. Men springt minder snel op de rand of tegen elkaar aan. Dit maakt een rechthoekige trampoline veiliger dan een ronde trampoline. Professionele trampolines zijn ook altijd rechthoekig.

Hoe veilig is een trampoline?

Zorg voor een net met een zelfsluitende opening, klittenband of ritsen worden vaak niet dichtgedaan. Een veilige trampoline heeft ruimte nodig, zowel rondom als boven de trampoline. Plaats de trampoline dus niet te dicht bij een muur, schutting, bomen (geen overhangende takken) of ander speeltoestel.

Is trampoline gevaarlijk?

Uit nieuw onderzoek blijkt dat het vooral gevaarlijk is om met meerdere kinderen samen te springen. Trampolinespringen is een stuk gevaarlijker dan het lijkt. Uit nieuw onderzoek van de KU Leuven blijkt dat zeker één op de 100 mensen die op de Spoedeisende Hulp belandt, een ongeluk heeft gehad op de trampoline.

Hoe lang gaat een berg trampoline mee?

Over het algemeen kunt u verwachten dat een trampoline gemiddeld 3 tot 8 jaar meegaat, met modellen van hogere kwaliteit die dit kunnen overtreffen. De levensduur van uw trampoline hangt grotendeels af van de zorg en het onderhoud dat u eraan besteedt en de kwaliteit van de materialen.

Hoe groot moet een trampoline zijn voor 2 kinderen?

Hoe kleiner de kinderen, hoe kleiner de trampoline kan zijn. Kleine kinderen zullen nog niet zo hard of ver springen, daarom zijn kleine trampolines van 183 cm of kleiner geschikt voor kleine kinderen. Gaan er echter meerdere kinderen tegelijkertijd op springen, dan kan een kleine trampoline erg gevaarlijk zijn!

Hoeveel ruimte heb je nodig voor een trampoline?

Zorg er bijvoorbeeld altijd voor dat u minimaal 1.5 meter vrije ruimte rondom uw trampoline houdt. Het is het veiligst als deze oppervlakte wordt bedekt met gras of rubberen tegels, zodat uw kind bij een eventuele val op een zachte ondergrond terecht komt.

Hoe meet je een trampoline?

De maat van een trampoline rand wordt bepaald door de trampoline te meten van buitenkant frame tot buitenkant frame.

Hoe groot trampoline voor Salto?

Salta Trampoline Comfort Edition 183

De trampoline met een diameter van 244 cm is geschikt voor maximaal twee kinderen. De trampoline met een diameter van 305 centimeter is onze meest verkochte trampoline. Deze trampoline is perfect als je als ouder ook even mee wilt springen met je kinderen.

Hoeveel kinderen tegelijk op trampoline?

Hoeveel kinderen kunnen er tegelijk op de BERG trampoline? Voor de veiligheid slechts 1. Natuurlijk kunnen er qua maximaal springgewicht wel meerdere kinderen tegelijk op de trampoline. Maar hoe meer kinderen, hoe meer kans op ongelukken, dus voor de veiligheid wordt dit afgeraden.

Copyright © All rights reserved. ProjectSports.nl