mei 18, 2022

Project Sports

Vragen en antwoorden over voetbal en sport

Kun je een springkussen op rotsen zetten?

2 min read

Hoe lang duurt het om een springkussen op te blazen?

Omdat ieder springkussen verschillend is zal het ene kussen wat meer tijd nodig hebben dan het ander. Desondanks zijn vrijwel alle springkussens binnen 5 tot 15 minuten op te bouwen.

Wat kost een springkussen?

een Normaal springkussen kost vaak tussen de 80 en 120 euro en de Multiplay Springkussens variëren over het algemeen tussen de 100 en de 150 euro. Het formaat van een kussens is echter niet het enige wat de prijs bepaald.

Kan een springkussen op grind?

Het luchtkussen dient op een vlakke en bij voorkeur op een zacht ondergrond (gras) geplaatst te worden (niet op zand / grind) Op zand bestaat de kans dat er zand in de blower terecht komt en men een risico loopt dat er een stofexplosie kan ontstaan.

Wat heb je nodig voor een springkussen?

De benodigde ruimte voor een springkussen

Het is van belang dat de ruimte groot genoeg is voor het springkussen. Heeft het springkussen een afmeting van 3meter bij 4meter? Dan moet de ruimte minimaal 5meter bij 6meter zijn. Dit in verband met de veiligheid van de kinderen en van het springkussen zelf.

Hoe blaas je een springkussen op?

Een springkussen is eigenlijk een luchtzak net als een boterhamzakje. Het boterhamzakje blaas je op. Dit is hetzelfde bij een springkussen en de blower moet wel continue aanstaan.

Kan een springkussen binnen?

Echter krijgen wij steeds vaker de vraag of springkussens ook binnen geplaatst kunnen worden. Natuurlijk kan dat! Met een grote woonkamer, een flinke schuur of bijvoorbeeld een sporthal ter beschikking is een springkussen eenvoudig binnen op te zetten.

Wat kost een springkasteel?

Tarieven voor huren van springkastelen

Weekendtarief Weektarief 5 dagen
Springkasteel voor peuters (4x5x3,25m) € 75,00 € 75,00
Springkasteel met glijbaan (5,5x5x3,25m) € 100,00 € 100,00
Springkasteel hindernisbaan (7,5×3,2×2,85m) € 125,00 € 125,00

Hoe groot is een springkussen?

Details

Afmeting 4 x 4 x 3.5 meter (lengte*breedte*hoogte)
Transportafmeting 1,2 x 0,8 x 1 meter (lengte*breedte*hoogte)
Gewicht 80 Kilogram
Stroombehoefte 1100 Watt (1 blower)
Max. aantal gebruikers 8

Hoe werkt een Airmountain?

Wat is een Airmountain? Een Airmountain, ook wel airtrampoline of springberg genoemd, is een springkussen dat permanent in de grond is geïnstalleerd. Een externe blower zorgt voor de luchttoevoer naar de springberg. Deze wordt in een aparte behuizing geplaatst op een veilige afstand van de Airtrampoline.

Copyright © All rights reserved. ProjectSports.nl