Nederlands | English | Deutsch | Türkçe

Project Sports

Vragen en antwoorden over voetbal en sport

Wat is het beste klimtoestel?

2 min read

De 8 Beste Speeltoestellen

1 WICKEY MultiFlyer Blauw – Speeltoestel met houten dak €609.95
2 FATMOOSE Speeltoestel WaterWorld – Klimmen, klauteren, glijden en een wiebelbrug maken deze speeltoren compleet €779.95
3 Little Tikes Junior Activity Gym Groen – Speeltoestel €130.1

Hoe hoog mag een speelhuisje zijn?

Hoe hoog mag een speeltoestel zijn? In de wet is vastgelegd dat de maximale hoogte van een speeltoestel 2,5 meter mag zijn. Dit is belangrijk, want een erg hoog speeltoestel kan voor problemen met buren zorgen.

Wat voor hout voor Speelhuis?

Grenen hout

Grenenhout is een houtsoort welke veel als tuinhout wordt toegepast. Niet alleen voor speeltoestellen en schommels is grenen geschikt, maar ook voor tuinhekken, schuttingen en overkappingen.

Welk speeltoestel in de tuin?

Speeltoestel Kleine Tuin

In de meeste gevallen past een houten speelhuisje in de tuin, maar moet ook rekening worden gehouden met de vereiste speelruimte rondom om veiligheid te waarborgen. Een goed voorbeeld is de speeltoren met schommel, waar voor de schommels maar 270 cm bij 270 cm erbij komt.

Welke platformhoogte speeltoestel?

Voor kleine kinderen zijn de speeltorens met platformhoogte 90 tot 120 cm. de ideale speeltoestellen. De speeltorens met platformhoogte 150 tot 210 cm. zijn uitermate geschikt voor de iets oudere kinderen. Daarnaast beschikt Wickey ook over aanbouwmodules.

Hoe hoog mag een speelhuisje zijn in de tuin?

U mag het speelhuisje, tot 2,5 meter hoogte, vergunning vrij plaatsen in uw tuin waar u wilt. Dit betreft echter de bestuursrechtelijke kant van uw vraag. Daarnaast bepaalt het civielrechtelijke burenrecht dat buren elkaar geen hinder mogen toebrengen.

Hoe hoog mag een boomhut?

Hoe hoog mag een boomhut? Een sport- of speeltoestel mag niet hoger zijn dan 2,5 meter hoogte. Aangezien het topje van de boomhut hoger dan 4 meter is, mag het bouwsel niet vergunningsvrij worden neergezet.

Welk hout gebruiken voor schommel?

Welke houten palen kan ik het beste gebruiken voor een schommel? Voor de constructie van een schommel worden vaak geschilde en geschuurde robinia palen gebruikt. Een goede keuze want robinia is heel duurzaam en de geschilde en geschuurde palen zijn een lust voor het oog.