Nederlands | English | Deutsch | Türkçe

Project Sports

Vragen en antwoorden over voetbal en sport

Wanneer moet je beginnen met een curveball te gooien?

4 min read

Houd de Pokéball vast en wacht tot de cirkel op zijn kleinste punt is voordat je gooit. Natuurlijk zit het zo dat het risico vergroot hoe kleiner de cirkel is. Dan wordt het namelijk makkelijker om te missen of dat de cirkel opnieuw begint rond te gaan.

Hoe krijg je meer Pokeballs?

Als je een level omhoog gaat krijg je hier een reward voor, deze reward bevat naast veel andere items ook altijd Pokeballs. Hoe vaker je een level omhoog gaat hoe meer Pokeballs je hier dus mee verzamelt.

Hoe maak je een Great throw in Pokémon?

Deze notering krijg je wanneer je de pokemon in het midden van de bewegende cirkel raakt. Is de cirkel groot dan is het een nice throw, middelgroot zorgt voor great en klein is excellent.

Wat zijn Pokémon ballen?

Een pokébal (in Japan ook bekend als “monsterbal”) is een balvormig voorwerp om Pokémon in het wild te vangen. Eén Pokémontrainer kan maximaal zes Pokémon bij zich dragen, één Pokémon per pokébal. De meeste pokéballen zijn rood-wit van kleur.

Wat betekent CP in Pokémon Go?

Elke Pokémon heeft een CP-waarde (Combat Power). Dit geeft aan hoe krachtig de aanvallen zijn, terwijl ook de HP (Hit Points) toeneemt naarmate de CP hoger is. HP is de levensbalk van een Pokémon.

Welke Pokémon vang je waar?

Pokémon locaties

Waar je de verschillende soorten Pokémon kan vangen hangt af van het type Pokémon. Zo zal een water-Pokémon in de buurt van bijvoorbeeld een vijver of meer te vinden zijn terwijl je een grass-Pokémon kan vinden in de buurt van bijvoorbeeld een park of grasveld.

Hoe Purify je een Pokémon?

Om Purify te gebruiken op een Shadow Pokémon heb je een bepaalde hoeveelheid Stardust en Candy nodig. Hoeveel Candy en Stardust je nodig hebt hangt van de Pokémon af en hoe sterk deze is. Een Squirtle heeft bijvoorbeeld 2000 Stardust en 2 Squirtle Candy nodig voor Purify.

Wat heb je aan shiny Pokemon?

Het hebben van een shiny Pokémon heeft in wezen geen praktisch nut; de Pokémon zal niet sterker of zwakker zijn, of bijvoorbeeld andere aanvallen kunnen leren.

Wat is Appraise in Pokémon Go?

De Appraisal feature is een fantastische manier om snel te ontdekken hoe snel de Pokémon die je net gevangen hebt is. Ontdekken dat een oude favoriet een score van drie sterren heeft, voelt ontzettend goed. Het is erg handig wanneer je bijvoorbeeld veel van dezelfde soort Pokémon gevangen hebt.

Wat is de sterkste Pokémon in Pokémon Go?

1. Palkia. Palkia is de sterkste Sinnoh Pokémon die er is. De maximale combat power van Palkia is namelijk 3991.

Waar vind je zeldzame Pokémon?

Als je niet naar bijvoorbeeld Alaska gaat reizen is je grootste kans hierop door te ruilen:

 • Tauros – Noord-Amerika.
 • Mr Mime – Europa.
 • Kangaskhan – Australië
 • Farfetch’d – Azië
 • Heracross – Centraal- en Zuid-Amerika.
 • Corsola – Rondom de evenaar.
 • Torkoal – India en Zuid-Azië
 • Zangoose – Europa, Azië en Australië

Hoeveel Pokecoins krijg je per uur?

Maar, aangezien je maar 50 munten per dag kunt verdienen heeft het geen nut om de Pokémon langer dan 9 uur in de Gym te laten. Je zou ook vijf Gyms met elk één Pokémon kunnen bezitten, ter waarde van 30 munten per uur. Dan heb je binnen nog geen twee uur het maximaal aantal Pokécoins verdiend.

Welke Pokémon is het zeldzaamst?

Ditto, Articuno, Moltres, Zapdos, Mewtwo en Mew zijn de zes meest zeldzame Pokemon in Pokemon GO. Waarom ze zo zeldzaam zijn? Omdat je ze (nog) niet kan vangen. Deze Pokemon kennen de meeste van jullie wel als legendarische Pokemon, die je slechts op één specifieke plek kan vangen per game afgezien van Ditto.

Welke Pokémon kun je evolueren met een Lure?

De volgende Pokémon kan je krijgen door te evolueren bij zo’n Lure module:

 • Galceon (Eevee evolueren bij Glacial Lure + 25 candy)
 • Leafeon (Eevee evolueren bij Mossy Lure + 25 candy)
 • Magnezone (Magneton evolueren bij Magnetic Lure + 100 candy)
 • Probopass (Nosepass evolueren bij Magnetic Lure + 50 candy)

Welke Pokémon Evolve met mossy Lure?

Mossy Lure evoluties: Leafeon (via Eevee) Glacial Lure evoluties: Glaceon (via Eevee)

Hoe evalueer je Magneton?

Alleen in de buurt van een Ice Rock of Mossy kan een Eevee evolueren in respectievelijk Glaceon of Leafeon. Ook kunnen Nosepass en Magneton alleen evolueren in een Special Magnetic Field.