Nederlands | English | Deutsch | Türkçe

Project Sports

Vragen en antwoorden over voetbal en sport

Hoe zet ik de standaard op mijn Samsung TV 2018?

3 min read

Hoe kan ik zien hoe oud mijn Samsung tv is?

Hoe kan ik zien hoe oud mijn Samsung tv is?

  1. 1 Toets de menu-knop van de afstandsbediening in.
  2. 2 Navigeer naar ‘Ondersteuning’.
  3. 3 Kies ‘Contact opnemen met Samsung‘. Daar vind je de modelcode.

Hoe Samsung tv resetten zonder afstandsbediening?

Druk op de HOME-knop en selecteer vervolgens [Instellingen] — [Apparaatvoorkeuren] — [Resetten] — [Fabrieksinstellingen terugzetten]. Selecteer [Alles wissen]. Als u een pincode op uw tv-toestel hebt ingesteld, wordt u gevraagd om deze pincode in te voeren wanneer u [Alles wissen] selecteert.

Wat is Ambient mode Samsung?

Ambient Mode: In de Ambient mode kan je visuele gegevens en ontwerpen instellen en weergeven. In deze staat wordt minder stroom verbruikt en wordt de helderheid automatisch aangepast door de verlichtingssensor.

Welke Samsung tv’s hebben ambient mode?

Alle Samsung QLED TV’s vanaf 2018 zijn voorzien van de Ambient Mode. Dankzij de Ambient Mode is de TV mooi, zelfs als hij uit staat. De Ambient Mode transformeert jouw televisie in een eigentijds scherm dat zich perfect integreert in jouw woonkamer.

Hoe kan ik zien van welk jaar mijn tv is?

Het laatste cijfertje geeft aan in welk jaar de tv is uitgebracht. Hierbij staat en . In dit geval komt de TV dus uit 2014.

Wat is de laatste update van Samsung tv?

Zo controleer je welke firmware of software versie jouw tv heeft: 1 Zet de TV aan. 2 Klik op de ‘MENU’ knop op uw afstandsbediening en navigeer naar ‘ondersteuning’ in het menu. 3 Kies ‘Contact opnemen met Samsung‘.

Hoe reset je de tv?

Druk op de HOME-knop en selecteer vervolgens [Instellingen] — [Apparaatvoorkeuren] — [Resetten] — [Fabrieksinstellingen terugzetten]. Selecteer [Alles wissen]. Als u een pincode op uw tv-toestel hebt ingesteld, wordt u gevraagd om deze pincode in te voeren wanneer u [Alles wissen] selecteert.

Hoe reset je een ok tv?

Kies je tv-merk

  1. Druk op de Menu-toets van je tv-afstandsbediening.
  2. Ga naar Optie > Fabrieksinstellingen.
  3. Druk op OK.

Welke TV’s hebben ambient mode?

Je vindt de Ambient Mode terug op Samsung QLED televisies vanaf 2018. Hiermee toon je kleuren of afbeeldingen op het scherm, zodat er geen zwart vlak in de kamer staat.

Hoe krijg ik een schilderij op mijn Samsung TV?

Meld je aan voor de Art Store

Ga in het menu van je Frame tv naar ‘Apps’. Download en open de ‘Samsung Promotion’ app. Selecteer de Art Store promotie en klik op ‘Nu ophalen’.

Kan ambient mode inbranden?

Dankzij het gebruik van QLED-technologie is er geen enkel risico op inbranden. Beelden kunnen zonder probleem lange tijd op het scherm staan zonder nadelige gevolgen voor de beeldkwaliteit.

Wat is Ambient mode oortjes?

Dat betekent dat Ambient Sound (Omgevingsgeluid) AAN staat en uw hoofdtelefoon tot op zekere hoogte omgevingsgeluiden doorlaat. Hierbij wordt echter het niveau van ruisonderdrukking automatisch verlaagd.

Wat is een ambient display?

De Ambient-modus is volgens Google bedoeld om taken sneller af te handelen en kan gezien worden als een pro-actieve Google Assistent en is te zien als je telefoon wordt opgeladen. Deze modus bestaat uit een lockscreen met extra functies zoals de tijd, agenda-afspraken, het weer en foto’s uit Google Foto’s.

Wat is Art mode?

De Art Mode is een instelling op Samsung The Frame televisies waarmee je kunst en foto’s op het scherm toont wanneer je geen tv kijkt. Zo heb je geen leeg zwart vlak in de kamer en verandert je The Frame in een echt schilderij.

Hoe krijg ik een schilderij op mijn tv?

Met de nieuwe app Impasto Art kun je gemakkelijk op TV beroemde meesterwerken bekijken. De app werkt samen met je televisie en geeft in hoge resolutie verschillende schilderijen weer op je scherm. 17 maart is deze nieuwe streamingsdienst gelanceerd.

Hoe groot is een 65 inch scherm?

Tv afmetingen berekenen

Inch Centimeter
43 inch 95.3 x 53.6 cm
49 inch 108.2 x 60.96 cm
55 inch 121.7 x 68.6 cm
65 inch 144 x 81 cm