Nederlands | English | Deutsch | Türkçe

Project Sports

Vragen en antwoorden over voetbal en sport

Shimano Steps ebike E010 en E012 fouten: DIY fix mogelijk?

5 min read

Gevraagd door: Sathish Day

Wat is de remedie als je een E012 foutmelding ziet op een Shimano steps head unit bij het inschakelen?

E012 – Initialisatie van koppelsensor mislukt
Tijdens het rijden wordt geen ondersteuning geboden. Oplossing: Druk, met uw voet van het pedaal, op de stroomschakelaar van de accu om de stroom weer in te schakelen. Zie “Meten en afstellen van de kettingspanning” en controleer vervolgens of de kettingspanning juist is.

Hoe reset ik mijn Shimano?

Citaat uit de video: Want als hij erg verbogen is, kan de derailleur te ver doorschieten in de spaken van je achterwiel, wat voor nog meer problemen zorgt Voer de crash recovery mode in door de knop op je knooppunt ingedrukt te houden.

Hoe reset ik mijn Shimano batterij?

Citaat uit de video: Zodra de verbinding is gemaakt moet het lampje op uw lader rood worden dit geeft aan dat de batterij een lading neemt houd de draden 15 seconden op hun plaats om het BMS te resetten.

Hoe reset je een elektrische fiets?

Om de batterij van uw e-bike te resetten, moet u deze losmaken van uw e-bike om veilig en comfortabel te kunnen werken. Als u de aan/uit-knop 10 seconden ingedrukt houdt, wordt de accu gereset. In dat geval kunt u hem weer op uw e-bike monteren en de accu inschakelen zodat u hem kunt gebruiken.

Hoe los je een head unit op?

Citaat uit de video: En test op spanning. En aard de draden achter de head unit. Laten we beginnen met je negatieve testkabel te aarden. Zet je meter op 12 volt.

Wat betekent Fout 22 op een elektrische fiets?

probleem met de gashendel
02 juli 2020 16:43. Een Fout 22 op het LCD-scherm duidt vaak op een probleem met de gashendel. Op een LED display zal Pedal Assist Level “1” knipperen om een Error 22 weer te geven.

Hoe repareer je Shimano?

Citaat uit de video: Het is het makkelijkst als je de versnellingspook draait. Draai het boutje van vijf millimeter los waarmee hij aan het stuur zit. En verwijder de kleine Phillips. Schroef. Daar kun je het klepje verwijderen.

Hoe reset ik mijn EPD in de fabriek?

Druk op MENU, navigeer naar UTILITY en selecteer LOAD (USB MEM). Op het volgende scherm selecteert u ALLES en vervolgens Factory_V101.

Wat is een cyclus reset?

Wanneer een maand korter is dan de gevraagde dag, wordt de cyclus gereset op de eerste dag van de volgende maand. Bijvoorbeeld, een cyclusresetdag van de 30e zou een reset veroorzaken op 30 januari om 00:00 UTC en 1 maart om 00:00 UTC .

Kun je de accu van een eBike resetten?

Bij een problematische e-bike accu probeert u niet de accu zelf te resetten. In plaats daarvan reset u het Battery Management System of BMS, de printplaat die de accu aanstuurt. U kunt dit extern doen door de accu even op te laden via de ontlaadpoort.

Hoe repareer je een lege eBike-accu?

Gelukkig is dit een van de meest eenvoudige problemen om op te lossen met een eBike-accu. U hoeft uw accu alleen maar ongeveer 24 uur aangesloten te laten. De constante toevoer van elektrische energie gedurende een dag wist alle valse of negatieve energie die zich in de accu heeft opgebouwd.

Hoe herbalanceer je een eBike-accu?

Citaat uit de video: Laat het aan staan, haal het er niet af, ook al zegt het dat het vol is, je laat het zijn gang gaan, het gaat aan en uit gedurende die tijd om op te laden.

Hoe reset ik mijn head unit?

In sommige automodellen is het opnieuw opstarten van de android head unit een kwestie van een paar knoppen indrukken. Stap 1: Houd de aan/uit-knop enkele seconden ingedrukt. Stap 2: In sommige auto’s verschijnt een lijst met functies. Stap 3: Druk op reboot; dit zou de radio moeten uitschakelen en weer inschakelen.

Heeft de hoofdeenheid een zekering?

Sommige head units hebben ingebouwde zekeringen, meestal aan de achterkant, en sommige installaties hebben extra in-line zekeringen ergens op de stroomdraad of -draden. Als een van deze zekeringen doorgebrand is, kan dat de reden zijn dat uw autoradio niet aangaat, dus vervang de zekeringen om te zien of dat het probleem verhelpt.

Hoe weet ik of mijn head unit kapot is?

Hoe te zeggen of uw autoluidsprekers worden uitgeblazen

 1. Vervormd geluid, gesis en vaagheid. …
 2. Telltale knallen of ratelen in plaats van muziek. …
 3. Gebrek aan bas, treble of mid-tones. …
 4. Gebrek aan trillingen van de sprekers. …
 5. Sprekers controleren op impedantie.


 6. Wat betekent E010?

  Systeemfout gedetecteerd
  E010 – Systeemfout gedetecteerd.

  Hoe krijg je toegang tot de loopondersteuning op een Shimano systeem?

  Citaat uit de video: Eerst omhoog shimano je moet door de power modes scrollen tot je de off selectie raakt. Druk er nog een keer op om te selecteren. Lopen moet je indrukken.

  Wat is Shimano E-buis?

  Wat is E-Tube? Shimano E-Tube software verbindt u met uw fiets. Het stelt u in staat om het meeste uit uw fietservaring te halen. E-Tube Project. Met Shimano E-Tube Project kunt u draadloos uw instellingen aanpassen, firmware updaten en eventuele fouten identificeren en herstellen.

  Wat betekent E10 op een elektrische fiets?

  Shimano-foutcodes

  Foutcode Oorzaak
  E10 Er is een systeemfout opgetreden
  E20 Er is een communicatiefout opgetreden tussen de accu en de motor
  W012 De slinger is verkeerd om of onder de verkeerde hoek op de aandrijving gemonteerd

  .

  Hoe los ik de E10 fout op?

  Resolutie:

  1. Controleer de watervoorziening. …
  2. Reinig het filter in de inlaatslang naast de kraan. …
  3. Zorg voor de juiste positie van de afvoerslang. …
  4. Zorg voor de juiste afvoerhoogte. …
  5. Reinig de pomp en het filter. …
  6. Controleer op geblokkeerde afvoer. …
  7. Controleer de afvoerslang op mogelijke knik of draai. …
  8. Gebruik minder zeeppoeder.
  9. Hoe reset ik de batterij van mijn e-bike?

   Het staat meestal op het plastic zelf. De rode draad gaat naar de pluspool en de zwarte naar de minpool. Als het werkt, zie je dat het lampje op de lader rood wordt. Als u de draden 15 seconden zo houdt, zou het BMS zichzelf moeten resetten.