Nederlands | English | Deutsch | Türkçe

Project Sports

Vragen en antwoorden over voetbal en sport

Kan crankarm niet verwijderen op oudere Mercier

4 min read

Gevraagd door: Erica Williams

Hoe krijg je een vastzittende crankarm los?


Citaat uit de video: Soms komt het los. En je crankarm kan eraf vallen, het tweede wat je kunt proberen is de crank trekker, dus zet hem er zo recht mogelijk op met de beschadigde schroefdraad.

Hoe verwijder ik de cranks van mijn oude fiets?

Citaat uit de video: En daar zit een sluitring die je altijd moet verwijderen. Soms komt een blush daar vast te zitten en als je de trekker probeert te gebruiken duwt hij tegen de ring daar.

Hoe verwijder je een oude hollowtech krukas?

Citaat uit de video: Makkelijkste manier om gewoon volledig te verwijderen. Hen. Trek dat eruit. De zijkrukas komt er zo af, je hebt geen slingertrekker of iets dergelijks nodig. We hebben de linkerkant verwijderd.

Hoe verwijder je een hollowtech crankarm?

Citaat uit de video: Je gaat het losschroeven en dan kun je hier een echt 5 millimeter gereedschap plaatsen als die plastic dop een beetje strak zit. Je kunt zelfs een schroevendraaier in een van deze gaten steken.

Hoe verwijder je een crankarm met gestripte schroefdraad?

Citaat uit de video: Wat. Ik ga dit vastklemmen. Zoals de krukas. Hier. En dit omhoog trekken terwijl ik op de as duw.

Hoe verwijder je een gestripte crankarmbout?

Citaat uit de video: Begin met de cyclus op zijn kant. Gebruik een hamer met een pons om de schroefdraadring onder een hoek los te maken. Het.

Hoe weet ik welke crankset ik heb?

Afdrukken. Shimano cranks worden allemaal geïdentificeerd met modelinformatie boven of rondom het gebied aan de achterkant van de pedaaldraad. Bijvoorbeeld; FC-6700/6750 = Shimano Ultegra. De cranklengte bevindt zich vaak in hetzelfde gebied, wat handig is om te weten voordat u een bestelling plaatst.

Zijn alle krukastrekkers even groot?

Crankpallen zijn er in specifieke lengtes. 170mm, 172,5mm, en 175mm zijn de meest voorkomende.

Hoe verwijder je een oude trapas?

Citaat uit de video: Maar ik ga mijn pinsleutel hier gebruiken om in deze gaatjes te gaan. En schroef dit hier zo los en komt er zo af. En dan zijn de kratten meestal een soort van aangedrukt.

Hoe verwijder je een hollowtech trapas?

Citaat uit de video: Beweeg de ringsleutel naar de rechterkant. En begin het met de klok mee te bewegen. Ga door tot de unit komt.

Wat is hollowtech crank?

De HOLLOWTECH-technologie is een ultralichte holle crankarm die door SHIMANO is gemaakt met de eigen smeedtechnologie van het bedrijf die ook de stijfheid behoudt.

Hoe verwijder je Shimano crankarmen?

Citaat uit de video: Dus met de knelbouten los, de bovenkap eraf en dat kleine plastic stukje. Je zou het heen en weer moeten kunnen bewegen en de crankarm eraf trekken.

Hoe krijg je een crankarm van een fiets af zonder gereedschap?

Citaat uit de video: En in plaats van de grote 10 millimeter inbussleutel te gebruiken om het te verwijderen. Je gebruikt een 8 millimeter inbussleutel beide maten kunnen variëren afhankelijk van je setup.

Hoe vervang je een krukarm?

Citaat uit de video: Met de dop eraf trek je de linker crank van de as. Tik vervolgens de as los met je hand als hij wat aanmoediging nodig heeft gebruik dan voorzichtig een rubberen hamer.

Hoe verwijder je een pedaal met kruisdraad?

Citaat uit de video: En je draait de sleutel tegen de klok in dus zo tegen de klok in oké zoals je ziet is de schroefdraad al te zien dus hij komt er mooi uit.

Hoe verwijder je een vastzittende trapas?

Citaat uit de video: Er is eigenlijk maar één manier om de kracht die je kunt uitoefenen te vergroten en dat is simpelweg met een grotere hamer. Een grotere hamer als deze vergroot de kracht.

Hoe verwijder ik een vastzittende mountainbike crank?

Citaat uit de video: Zorg ervoor dat het een zachte hamer is die het niet zal beschadigen en doe niet te gek het is letterlijk net genoeg om het daar los te tikken. En je zou de as helemaal moeten kunnen verschuiven.

Hoe verwijder je een crankstel?

Citaat uit de video: Meestal wil je eerst de aandrijfkant verwijderen. Dus kom hier met je krukastrekker en schroef hem in en dit schroeft de schroefdraad naar voren, dus dat zou het met de klok mee maken.

Hoe verwijder ik een vastzittende BMX crank?

Citaat uit de video: Oké, we hebben beide bouten los, wat we nu willen gebruiken is een krukasverwijderaar. Gereedschap. Dus haal je kleur eraf. Dus je hebt alleen het gereedschap over. En dat schroef je gewoon recht in de schroefdraad.

Hoe verwijder je een 48 spline krukas?

Citaat uit de video: Als je een crank arm remover hebt. Gereedschap ga je de buitenste huls eraf halen. En dan steek je hem helemaal in je as. En dan sla je erop met je hamer.

Hoe gebruik je een cranktrekker op een BMX?

Citaat uit de video: En het is heel gemakkelijk te gebruiken. Nu nadat je de bout uit de as hebt gehaald. neem je je krukastrekker. En die schroef je in het uiteinde van de crank. Arm.