Nederlands | English | Deutsch | Türkçe

Project Sports

Vragen en antwoorden over voetbal en sport

Kan de Garmin Edge 130 de hartslag van een fitness armband verkrijgen?

5 min read

Gevraagd door: Deborah Gurmandi

Welke hartslagmeters zijn compatibel met de Garmin Edge 130?

U kunt elke hartslagmeter met ANT+ technologie gebruiken in combinatie met de Garmin Edge. De opties zijn talrijk, waaronder de Adidas miCoach hartslagmeter, de Geonaute monitor en de Athlosoft ERGOHR monitor. U kunt ook gebruik maken van de monitoren in veel Bontrager, Blackburn, CycleOps, Concept2 en Beurer producten.

Meet de Garmin Edge 130 de hartslag?

Als je de basisgegevens van snelheid, afstand, tijd, hoogte, hartslag en vermogen wilt weten, zit je met de Edge 130 goed. En er zijn enkele variaties op deze meetgegevens, zoals gemiddelde, ronde en 3sec gemiddelde.

Kan Garmin Edge hartslag van horloge krijgen?

Veel Garmin-horloges kunnen hartslaggegevens uitzenden om verbinding te maken en de gegevens naar een app van derden te sturen, zoals Zwift. De gegevens worden ook uitgezonden via ANT+ technologie om als sensor verbinding te maken met een Edge fietscomputer.

Hoe sluit ik mijn HRM aan op mijn Garmin Edge 130?

U kunt bijvoorbeeld een hartslagmeter aansluiten op uw Garmin® toestel.

 1. Breng het toestel binnen 3 m (10 ft.) van de sensor. OPMERKING: Blijf 10 m (33 ft.) verwijderd van de sensoren van andere rijders tijdens het koppelen.
 2. Houd ingedrukt.
 3. Selecteer Sensoren > Sensor toevoegen. Er verschijnt een lijst met beschikbare sensoren.
 4. Selecteer een of meer sensoren om te koppelen met je apparaat.


Ondersteunt de Garmin Edge 130 workouts?

Merk op dat gestructureerde workouts niet worden ondersteund op de Edge 130 (dat wil zeggen, gedownloade workouts om uit te voeren).

Heeft u een snelheidssensor nodig bij de Garmin Edge 130?

Je hebt geen snelheidssensor nodig met je Garmin Edge. De Garmin Edge meet uw snelheid dankzij zijn GPS. Een snelheidssensor is een ‘nice to have’ om meer precisie te krijgen over uw snelheidsgegevens, vooral wanneer het GPS-signaal laag is en bij lage snelheden.

Wat is het verschil tussen de Garmin Edge 130 en 130 plus?

Qua hardware is het enige verschil tussen de Edge 130 en 130 Plus de toevoeging van een versnellingsmeter. Hierdoor kan de Garmin de MTB-metriek zoals gruis, flow, sprongen en incidentdetectie opnemen.

Hoe sluit ik mijn Garmin hartslag aan op mijn Garmin Edge?


Citaat uit de video: We beginnen met het instellingenmenu van de 520. Scroll dan naar beneden naar sensoren. En selecteer sensor toevoegen scroll naar beneden en selecteer hartslag.

Toont de Garmin Edge 130 de helling?

Garmin Edge 130 Plus: Software
Je krijgt nu echter ook Garmin’s ‘ClimbPro’ software, die aangeeft hoeveel beklimmingen er in een geplande route zitten, en die extra details geeft, waaronder hellingsprofielen, de te rijden afstand tot het einde en de resterende hoogte.

Kun je de Apple Watch verbinden met de Garmin Edge 130?

Vraag: V: Kan Apple Watch worden gekoppeld met garmin edge 130
Antwoord: A: Nee, alleen koppelen met iphone.

Kun je de Apple Watch koppelen aan de Garmin Edge?

Ik heb een Apple Watch en een Garmin Edge. Ik wilde mijn horloge gebruiken om de hartslag te meten voor de Garmin. Dit is de perfecte oplossing. Het maakt verbinding met de Garmin via ANT+ en het horloge via Bluetooth.

Kan ik het Garmin-horloge als hartslagmeter gebruiken?

Uw Garmin horloge meet uw hartslag gemakkelijk aan de pols. De andere optie voor het meten van de hartslag is het koppelen van een compatibele hartslagband aan je smartwatch.

Heeft de Garmin Edge 130 kaarten?

Garmin’s navigatie op de Edge 130 is een indrukwekkende toevoeging aan de kleine computer, maar heeft wel zijn beperkingen. Het belangrijkste is dat het u alleen uw route toont en geen volledige kaart van uw omgeving.

Hoe lang gaat de batterij van de Garmin Edge 130 mee?

Garmin beweert dat de batterij 15 uur meegaat, maar met een gekoppelde hartslagmeter kon ik hooguit hopen op ongeveer 9 uur. Als u de Edge 130 alleen met GPS gebruikt, hebben andere gebruikers naar verluidt een batterijlevensduur van 15 of meer uur zonder gekoppelde sensors.

Hoe krijg ik koersen op mijn Garmin 130?

Voordat u een cursus kunt downloaden van Garmin Connect ™, moet u een Garmin Connect -account hebben (Garmin Connect).

 1. Selecteer een optie: …
 2. Maak een nieuwe cursus of selecteer een bestaande cursus.
 3. Selecteer Verzenden naar apparaat.
 4. Volg de instructies op het scherm.
 5. Op de rand ® apparaat, Houd vast.
 6. Selecteer Navigatie> Cursussen.
 7. Selecteer de cursus.
 8. Kun je de Garmin Edge 130 gebruiken om te wandelen?

  Garmin edge computers hebben geen “wandel” profiel. Garmin heeft niet alle functies van hun outdoor wandel GPS toestellen en multi-activiteit horloges toegevoegd aan de fietscomputers. Het is uitsluitend bedoeld voor fietsen.

  Werkt de Garmin Edge 130 met strava?

  De Edge 130 maakt verbinding via de Garmin Connect app, die gekoppeld kan worden aan toepassingen van derden zoals Strava. Zodra uw Edge 130 aan uw telefoon is gekoppeld en u de Garmin Connect app opent, synchroniseert het ritbestand via de Bluetooth-verbinding.

  Geeft de Garmin 130 het vermogen weer?

  Hij kan je vermogen of cadans weergeven en hij kan je Strava Live Segments geven, maar hij gaat niet gebukt onder het feit dat hij het allemaal moet doen. Het voelt alsof Garmin zijn modellen heeft uitgekleed, kleiner maar ook functioneler heeft gemaakt en het resultaat is een veel betere computer.

  Heeft de Garmin Edge 130 kaarten?

  Garmin’s navigatie op de Edge 130 is een indrukwekkende toevoeging aan de kleine computer, maar heeft wel zijn beperkingen. Het belangrijkste is dat het je alleen je route laat zien en geen complete kaart van je omgeving.

  Is de Garmin Edge 130 een aanraakscherm?

  Bediening met knoppen. Geen aanraakschermen hier, de Edge 130 wordt bediend met vijf knoppen aan de zijkant. Dat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over de betrouwbaarheid van het touchscreen, en dat is goed voor de levensduur van de batterij. Het duurt niet lang om de knoppen te gebruiken om door de Edge 130 te navigeren, het is heel eenvoudig en intuïtief.