Nederlands | English | Deutsch | Türkçe

Project Sports

Vragen en antwoorden over voetbal en sport

Ik wil graag weten wat het merk is van de motor die ik verbouw.

5 min read

Gevraagd door: Nicole Cruz

Wat is een racefiet?li> smalle wielen en banden.

 • Een samengestelde (koolstofvezel) voorvork.
 • Geen voor- of achtervering.
 • Heren- en damesstijlen en een breed bereik van maten.


 • Hoe laat je een oude fiets er nieuw uitzien?

  Citaat uit de video: De eerste en goedkoopste optie zoals altijd is het wassen. En je motor schoon te maken. Door hem te verzorgen'gaat hij langer nieuw aanvoelen en ziet hij er ook lekker fris uit.

  Kun je een fiets identificeren aan de hand van het serienummer?

  Elke fabrikant heeft zijn eigen identificatiesysteem. Maar de eerste nummers geven meestal het jaar aan, en dan de maand van fabricage. En de overige nummers geven de specifieke ID van die fiets aan. De beste manier om een fietsserienummer te lezen is door op het web te zoeken naar “[merknaam] fietsserienummer decoder”.

  Kun je het serienummer van een fiets opzoeken?

  Kun je het serienummer van een fiets opzoeken? Ja, je kunt het serienummer van je fiets opzoeken. Het staat meestal onder de trapas van je fiets.

  Hoe vind ik het framenummer van mijn motorfiets?

  Waar vindt u het frame- of motornummer van uw motor. Het framenummer is in het frame gestempeld. Framenummer gestanst op plaatje dat op het frame is bevestigd. Motornummer ingeslagen in motor/carter.

  Hoe weet ik welk jaar mijn motor is?

  Controleer inderdaad het kentekenbewijs (RC) van uw fiets. Het zal de datum van fabricage hebben, die normaal maand en jaar is. Als je het RC niet hebt, kan het ingewikkeld zijn. U zult moeten zoeken naar het motor- en chassisnummer dat op de motor is gegraveerd.

  Hoe vind ik het merk en model van mijn motorfiets?

  Zoek het VIN op de stuurhals van uw motorfiets, achter de koplamp of op de nummerplaat vooraan. Alle voertuigen moeten een VIN hebben. Als je eenmaal een foto hebt gemaakt of je VIN hebt opgeschreven, bel dan de RevZilla Klantenservice op 877-792-9455 voor hulp bij het bepalen welk submodel je hebt.

  Wat zijn de verschillende soorten fietsframes?

  In het algemeen zijn er vier hoofdopties: aluminium, koolstofvezel, titanium en staal. Elk heeft zijn voor- en nadelen, maar afhankelijk van uw budget en het beoogde gebruik kunnen wij u helpen de juiste keuze te maken.

  Hoe lees je een Specialized fiets serienummer?

  Specialized serienummers beginnen meestal met het voorvoegsel “WSBC”, “WUD”, “STT” of “STE”. Als je niet weet waar het trapashuis van de fiets zit, draai de fiets dan ondersteboven en de trapas is het deel van het frame waar de cranks doorheen lopen.

  Wat voor soort fiets is een racefiets?

  Racefietsen zijn ontworpen om snel op gladde wegen te rijden. Ze hebben gladde, dunne banden en een “verlaagd” stuur, en kunnen worden gebruikt voor wedstrijden op de weg. Ze zijn meestal lichter dan andere soorten fietsen. Ze kunnen worden bereden op verharde paden, maar de meeste mensen vinden ze ongemakkelijk en onstabiel op onverharde paden.

  Hoe lang is het serienummer van een fiets?

  zes tot tien cijfers.
  Ze worden meestal een serienummer van een fiets genoemd, maar soms ook een “framenummer”. Ze worden op het frame van een fiets gestempeld en zijn zes tot tien cijfers lang.

  Wat is het serienummer?

  Serienummers. Een serienummer (SN) is een nummer dat aan elk afzonderlijk product wordt toegekend om dat product van alle andere te onderscheiden. Het serienummer wordt soms alleen gebruikt voor garantiecontrole en soms zowel voor garantiecontrole als voor versiecontrole.

  Hoe lang is een serienummer?

  De meeste serienummers hebben ten minste zes of zeven tekens, en sommige serienummers hebben er twintig of meer. Sommige fabrikanten (bijvoorbeeld Acer) hebben zowel een serienummer als een SNID op hun apparaten. Meestal werkt echter elk nummer wanneer u de technische ondersteuning belt.

  Hoe lang is een fiets serienummer?

  zes tot tien cijfers
  De meeste (maar niet alle) fietsen hebben een serienummer. Meestal wordt dit een fietsserienummer genoemd, maar soms ook een “framenummer”. Ze worden op het frame van de fiets gestempeld en zijn zes tot tien cijfers lang.

  Markeert de politie nog steeds fietsen?

  Gewoonlijk kunt u uw fiets laten markeren tijdens anti-diefstal fietsmarkering evenementen van de politie, zodat de politie uw fiets kan controleren in hun database als hij wordt gestolen. Als dit niet mogelijk is, kunt u uw fiets nog steeds gratis registreren bij Bike Register of betalen voor een markeringskit.

  Wat is het serienummer?

  Serienummers. Een serienummer (SN) is een nummer dat aan elk afzonderlijk product wordt toegekend om dat product van alle andere te onderscheiden. Het serienummer wordt soms alleen gebruikt voor garantiecontrole en soms zowel voor garantiecontrole als voor versiecontrole.

  Welk jaar is mijn motor volgens VIN?

  Het 10e teken in het 17-cijferige VIN staat voor het modeljaar van het voertuig. Deze norm geldt voor voertuigen die in of na 1981 zijn gebouwd.

  Kan mijn VIN nummer mij vertellen welk model ik heb?

  VIN’s starting with 1, 4, and 5 are manufactured in the United States. The third number or letter is used by the vehicle manufacturer to identify what kind of vehicle it is: car, truck, bus, etc. The 10th character of the VIN indicates the model year.

  Hoe identificeer ik mijn motor?

  Uw VIN vindt u op de titel van uw voertuig, de registratie en het verzekeringsbewijs. Als je die niet bij de hand hebt, kun je je VIN vinden op de motorfiets zelf. Het VIN is meestal rechtstreeks in het metaal van het frame van de motorfiets geslagen, maar sommige modellen hebben ook een VIN-plaatje.