Nederlands | English | Deutsch | Türkçe

Project Sports

Vragen en antwoorden over voetbal en sport

Hoe draag je ski’s op een fiets?

4 min read

Gevraagd door: Nicole Cruz

Hoe pak je ski’s in op een fiets?


Citaat uit de video: Ik ga dat over mijn zadel lussen over de neus van mijn zadel. En zorg ervoor dat als het een dropper post is die volledig omhoog staat, want ik wil niet dat de ski’s naar beneden vallen en het wiel raken.

Wat is de beste manier om ski’s te dragen?

Citaat uit de video: Een andere manier als je misschien verder moet reizen en wat meer ruimte om je heen hebt, is om de ski op te pakken, eerst achter je te kijken en hem dan op je schouder te leggen.

Hoe draag je ski’s een frame?

Citaat uit de video: Aan beide kanten en dan om alles op zijn plaats te houden neem je een skiband. En bind de uiteinden van je ski’s heel strak vast. Zodat als je omhoog loopt ze niet heen en weer wiebelen.

Hoe draag je langlaufski’s op een fiets?

Zelf heb ik mijn langlaufski’s en stokken gewoon in een lichtgewicht skitas met schouderriem gestopt en reed ik zonder problemen korte afstanden. Ik kon zelfs een middelgrote rugzak naast de skitas dragen. De truc is om de schouderband over je hoofd te doen, zodat de ski’s er niet afvallen of je fiets raken.

Hoeveel skiriemen heb ik nodig?

Drie tot vier banden houden je meestal op de ski als het teenstuk van je binding uit de ski trekt (doh!). Een of twee lange banden die rond de achterkant van de hiel van de binding en rond de voorkant van de schoen zijn vastgemaakt. Een of twee andere riemen direct rond de bovenkant van de schoen en de ski.

Hoe draag je ski’s en skistokken?

Citaat uit de video: Neem je andere stok en doe die band om beide staarten van je ski’s. En het mandje van de eerste stok. En haal dan de mand van je tweede stok door de eerste band.

Hoe stop je ski’s in een ski tas?

Citaat uit de video: We hebben een enkele ski tas en een enkel paar ski’s. En een enkel paar skistokken helpt echt, ze houden je ski’s bij elkaar en voorkomen dat ze gaan klapperen.

Hoe draag je ski-uitrusting?

Citaat uit de video: De meeste laarzen hebben klittenband aan de bovenkant. Deze vormen goede handvatten die je over je schouder kunt doen. Maak beide riemen los. En kruis dan de riemen van elke laars, nu kun je de laarzen…

Hoe bevestig je ski’s aan een North Face rugzak?

Citaat uit de video: Een plaats uw tas op de grond en plaats uw skistaart. Eerst en de band aan de linkerkant van je tas. Zonder het los te laten. Als tweede pak je de tas aan de bovenkant vast. En vergrendel de bevestiging.

Hoe bevestig je ski’s aan een Osprey rugzak?

Citaat uit de video: Schuif de skistaarten door de lusgesp de bovenste band om de ski’s zet de ski’s vast door met de cam lock sliders op de gespen eerst de bovenste band te spannen.

Hoe vervoer je langlaufski’s?

Gooi ze achterin – De beste manier om ski’s met de auto te vervoeren. De allerbeste manier om uw ski’s te vervoeren als u daartoe in staat bent, is ze achterin de auto te leggen. Dit is het gemakkelijkst als u een auto of SUV hebt met klapstoelen of een Pickup met een bedovertrek. Ski’s blijven schoon in de auto.

Hoe draag je ski’s als een pro?

Citaat uit de video: En til ze dan op je schouder. Hand recht voor de punt.

Hoe draag je familieski’s?

Doorgewinterde skiërs zullen u vertellen dat er maar één “juiste” manier is om ski’s te dragen: samengeklemd bij de remmen, over uw schouder gehesen met de punten naar voren, het teenstuk van de binding rustend achter een schouder, één arm gedrapeerd over de voorkant van de ski’s voor het evenwicht, en de andere gebruikt de stokken als een wandelmiddel.