Nederlands | English | Deutsch | Türkçe

Project Sports

Vragen en antwoorden over voetbal en sport

Identificatie van de framemaker

5 min read

Gevraagd door: Ray Vazquez

Waar staat het serienummer op een frame?

Hij moet zich bevinden tussen de moer van de achternaaf en boven de achterderailleur. Misschien moet je het wiel verwijderen om het duidelijk te kunnen zien. Als je een nieuwere fiets hebt, moet het framenummer zich aan de onderkant van het trapashuis bevinden. Door uw fiets om te draaien moet het framenummer zichtbaar worden.

Hoe weet ik mijn framenummer?

Plaats framenummer
Meestal is het framenummer van een fiets gestempeld op de trapas. Het is echter niet altijd en misschien zelfs helemaal niet gestempeld.

Waar staat het serienummer op een BSA fiets?

Het serienummer van de fiets staat meestal aan de onderkant van de trapas.

Kun je het serienummer van een fiets opzoeken?

Kun je het serienummer van een fiets opzoeken? Ja, je kunt het serienummer van je fiets opzoeken. Het staat meestal onder de trapas van je fiets.

Hoe ziet een serienummer eruit?

Ondanks de naam bevat een serienummer vaak letters en cijfers. Het aantal tekens waaruit een serienummer bestaat, verschilt sterk, afhankelijk van de fabrikant, het product en het model. De meeste serienummers hebben ten minste zes of zeven tekens, en sommige serienummers hebben er twintig of meer.

Is het chassisnummer hetzelfde als het framenummer?

Een voertuigidentificatienummer (VIN) (ook chassisnummer of framenummer genoemd) is een unieke code, waaronder een serienummer, die door de automobielindustrie wordt gebruikt om individuele motorvoertuigen, getrokken voertuigen, motorfietsen, scooters en bromfietsen te identificeren, zoals gedefinieerd door de Internationale Organisatie voor Normalisatie in

Wat voor soort fietsframe heb ik?

De meeste fietsen hebben een framenummer dat in het metaal onder de trapas is gestempeld. Bij een carbon frame is het nummer in het oppervlak geëtst of op een sticker aangebracht. Soms staat het framenummer aan de binnenkant van de achtervork of op de onderbuis of bovenbuis.

Hoe vind ik mijn fietsmodel?

De meeste serienummers bevinden zich onder de trapas waar de twee trapassen samenkomen. Draai uw fiets ondersteboven en noteer het nummer. Als er geen serienummer bij de cranks zit, moet u andere gebruikelijke plaatsen controleren, zoals het balhoofdstel of de achtervork.

Hoeveel cijfers heeft een fietsframe nummer?

Een fietsserienummer, ook wel framenummer genoemd, is een unieke reeks getallen van doorgaans 6 tot 10 cijfers lang. Bijna elke fietsfabrikant stempelt een uniek framenummer op de fietsen die hij produceert[1]. Soms kunnen er vóór het serienummer een paar letters staan.

Hoe weet ik welk jaar mijn fiets gemaakt is?

6 manieren om de leeftijd van uw fiets te bepalen

 1. Controleer het serienummer. Het voor de hand liggende startpunt om de datum te vinden waarop een fiets is gemaakt, is het serienummer. …
 2. Gebruik online en offline literatuur. …
 3. Bekijk specifieke onderdelen. …
 4. Vraag het de verkoper of eigenaar. …
 5. Breng hem naar een fietsenwinkel. …
 6. Online posten.


Hoe lees je gespecialiseerde serienummers?

Specialized serienummers beginnen meestal met het voorvoegsel “WSBC”, “WUD”, “STT” of “STE”. Als je niet weet waar het trapashuis van de fiets zit, draai de fiets dan ondersteboven en de trapas is het deel van het frame waar de cranks doorheen lopen.

Welk jaar is mijn motor volgens VIN?

Het 10e teken in het 17-cijferige VIN staat voor het modeljaar van het voertuig. Deze norm is van toepassing op voertuigen die in of na 1981 zijn gebouwd.

Kan ik een product opzoeken aan de hand van een serienummer?

Het serienummer gebruiken
Zodra u het serienummer van uw product in handen hebt, kunt u het vaak gebruiken om te zien of het product onder een garantie of uitgebreid serviceplan valt, of het product is teruggeroepen en om andere informatie over het product te bekijken.

Kan een serienummer worden getraceerd?

Serienummers en partijnummers worden getraceerd met behulp van barcodetechnologie en software. Met streepjescodes kunnen lotnummers worden herkend bij ontvangst, verzending of beide, zodat producten in de hele toeleveringsketen kunnen worden gevolgd.

Wat is een uniek serienummer?

Citaat uit de video: Похожие запросы

Hoe ziet het serienummer van de fiets eruit?

Een fietsserienummer, ook wel framenummer genoemd, is een unieke reeks getallen van doorgaans 6 tot 10 cijfers lang. Bijna elke fietsfabrikant stempelt een uniek framenummer op de fietsen die hij produceert[1]. Soms kunnen er vóór het serienummer een paar letters staan.

Waar staat het serienummer op een Samsung TV frame?

Om de toegang te vergemakkelijken staan de modelcode en het serienummer van de TV’s aan de rechterkant. Voor oudere modellen vindt u de modelcode en het serienummer aan de achterkant van de TV.

Waar is het modelnummer op de Samsung frame TV?

Citaat uit de video: En terwijl je'in tv modus bent hoef je alleen maar op de play pause knop te drukken en deze 10 seconden ingedrukt te houden. En 10 seconden zie je een pop-up.

Hoe lang is een fiets serienummer?

zes tot tien cijfers
De meeste (maar niet alle) fietsen hebben een serienummer. Meestal wordt dit een fietsserienummer genoemd, maar soms ook een “framenummer”. Ze worden op het frame van de fiets gestempeld en zijn zes tot tien cijfers lang.

Hoe weet ik welk jaar mijn fiets gemaakt is?

6 manieren om de leeftijd van uw fiets te vinden

 1. Controleer het serienummer. Het voor de hand liggende startpunt om de datum te vinden die een fiets is gemaakt, is het serienummer. …
 2. Gebruik online en offline literatuur. …
 3. Kijk naar specifieke onderdelen. …
 4. Vraag de verkoper of eigenaar. …
 5. Breng het naar een fietsenwinkel. …
 6. Online posten.


 7. Hoe weet ik wat voor fiets ik heb?

  Elke fiets heeft een uniek serienummer dat helpt om die specifieke fiets te identificeren. Noteer het serienummer van uw fiets, dat gewoonlijk onder de trapas van het frame is gestempeld. Andere plaatsen waar het kan staan zijn de achtervork, het balhoofd of de zadelbuis.