mei 16, 2022

Project Sports

Vragen en antwoorden over voetbal en sport

Hoeveel paardenrassen zijn er in SSO?

3 min read

Hoeveel paarden zijn er op Starstable?

Star Stable Horses

Je kunt kiezen uit vijf verschillende paardenrassen. Wanneer je je nieuwe paard naar Star Stable Online overzet, heeft het al level 10 wanneer het in je stal arriveert. Het Lusitano-veulen kan voor 949 Star Coins worden overgezet naar Star Stable Online.

Welke paarden zijn er in SSO?

De Quarter Horse staat bij de Starshine-hoeve en voor 950 Star Coins is hij van jou. De Arabier staat bij de boerderij Goldspur en voor 950 Star Coins is hij van jou. De Fries staat bij de Jorvikstal en voor 950 Star Coins is hij van jou.

Hoeveel soorten paardenrassen zijn er op de wereld?

Van het gedomesticeerde paard en de pony zijn vele rassen erkend. Bovendien worden er per ras soms meerdere kleurslagen en tekeningen erkend. Er is ook een lijst van paardenstamboeken waarop de verschillende stamboekorganisaties van enkele erkende rassen terug zijn te vinden. Er bestaan ongeveer 300 rassen.

Hoeveel starcoins krijg je per week?

Ook kunnen zogenaamde Star Coins worden gebruikt (het virtuele betaalmiddel van Star Stable)waarmee bandages, strikjes, paarden etc. mee worden gekocht. Wekelijks krijgt een speler die Star Rider is (een abonnement op het spel) 100 Star Coins.

Wat is het snelste paard op Starstable?

Het snelste paard van het eiland!

De Engelse volbloed is rap en elegant en de Jorvegiaanse wedstrijdruiters gebruiken dit paard dan ook heel graag, maar zorgen er ook voor dat de paarden tijdens de races geen gevaar lopen.

Wat is het goedkoopste paard op Star Stable?

Hoeveel kosten ze? Deze beginnerspony kost 350 Star Coins! Welk level moet ik daarvoor zijn? Er is geen levellimiet – als je naar de ponybak kunt gaan, kun je meteen een pony krijgen!

Waar woont Daphne draaft door?

Daphne draaft door – Hoofdvestiging in Soest.

Hoe heet de hoofdstad van jorvik?

Het koninkrijk Jorvik met de hoofdstad Jórvík (Ouddeens voor ‘paardenbaai’; Oudengels: Eoforwic, het latere York) was een rijk van de Noormannen in Noord-Engeland.

Waar kun je paarden kopen in Star Stable?

Je kunt het paard direct kopen in Fort Pinta, maar je moet level 6 hebben bereikt om de andere twee paarden te kunnen kopen.

Hoe duur is Star Stable per maand?

Star Stable is gratis te spelen. Om het spel te ontgrendelen en volledige toegang te krijgen tot alle avonturen en opdrachten, moet je een Star Rider zijn. Ontgrendel de gehele magische wereld van Jorvik en alle avonturen die beperkt zijn in de gratis spelversie.

Hoeveel kost Lifetime Starrider?

Wanneer je het Lifetime Star Rider pakket koopt, krijg je dit weekend 5000 Star Coins in plaats van de normale 1200. Ga gauw naar ‘Mijn Account’ en vind daar alle informatie over deze Star Rider aanbieding.

Hoe heet de andere vesting op jorvik SSO?

Nieuwe Fort Pinta missies en level 5 voor iedereen!

Waar kun je het wilde jorvik paard kopen?

Paarden kan je alleen kopen van star coins. Starcoins kan je niet krijgen door missies te doen of paarden, kleding en zadels enz te verkopen. Je kan alleen star coins krijgen door ze te kopen of star rider te worden, want dan krijg je elke zaterdag 100 star coins. Dit is Moorland.

Waar staat het Finse paard?

Het Finse paard! Waar vind ik hem? Je vindt hem in Firgrove. Eén Fins paard vind je tijdelijk in Fort Pinta, maar hij voegt zich later bij de anderen in Firgrove.

Copyright © All rights reserved. ProjectSports.nl