Nederlands | English | Deutsch | Türkçe

Project Sports

Vragen en antwoorden over voetbal en sport

Hoeveel nummers moet je hebben om alles of niets te winnen?

4 min read

Hoeveel nummers moet je juist hebben bij lotto?

De Jackpot win je wanneer je alle 6 Lottonummers juist hebt. Heb je een Lucky Lotto Code die identiek is aan een getrokken Lucky Lotto Code, dan win je € 500. Per spelcombinatie van 6 nummers heb je één winstkans op …

Hoeveel kan je winnen met Keno?

Keno is een dagelijks trekkingsspel waarmee je tot € 2.500.000 kunt winnen. Hoe? Door de 10 juiste nummers aan te duiden onder de 20 nummers die elke dag uit de trommel vallen.

Hoeveel kan je winnen met My bonus EuroMillions?

Voor ieder EuroMillions-inzetbedrag van € 2,50 ontvang je automatisch een gratis My Bonus – code. De code wordt willekeurig gecreëerd en kan je niet zelf kiezen. Met My Bonus winnen iedere week 600 spelers in België € 500. Meerdere keren per jaar zijn er ook My Bonus – trekkingen waarbij duizenden spelers € 10 winnen.

Wat is de Lucky lotto code?

De Lucky Lotto code is een code die je automatisch ontvangt wanneer je Lotto speelt. Per spelcombinatie van € 1,25 die je speelt, krijg je een Lucky Lotto Code.

Hoeveel win je met 4 juiste cijfers Lotto?

Hoeveel kan ik met Lotto winnen?

Winstrang Aantal juiste nummers Per spelcombinatie van 6 nummers heb je één winstkans op …
RANG 3 5 35.724
RANG 4 4 + het bonusnummer 14.290
RANG 5 4 772
RANG 6 3 + het bonusnummer 579

Welke getallen vallen het meest in de Lotto?

De meest gevallen Lotto getallen

Lotto getal 18 is de meest gevallen bal. Dit getal viel maar liefst 18 keer. Getallen 21 en 30 vielen 16x, getallen 9, 20 en 27 vielen 14x en de getallen 3, 6 en 36 zijn 13x gevallen. De getallen 29 en 35 zijn het minst vaak gevallen.

Hoe speel je Pick 3?

Bij Pick3 draait alles om het plezier van het spel. Deelnemen is heel eenvoudig: je kiest 3 cijfers uit de reeks van 0 tot 9. Heb je de juiste keuze gemaakt voor eenheden, tientallen en honderdtallen, dan win je € 500!

Hoe Keno te spelen?

Bij Keno moet je steeds per 2 boven elkaar staande roosters spelen. Je kan 2, 4, 6 of 8 roosters spelen. In elk rooster mag je 2 tot 10 nummers aankruisen. Het aantal nummers mag verschillen per rooster.

Hoe laat wordt Keno getrokken?

Er is elke dag een Keno-trekking, ook op feestdagen! Op maandag, woensdag, donderdag en zaterdag vindt de trekking plaats om 19u, op dinsdag en vrijdag om 20u en op zondag om 13u.

Hoe Lotto nakijken?

Hoe weet ik of ik heb gewonnen met één van mijn Lucky Lotto Codes? Heb je gespeeld in een Lotto-verkooppunt? Dan kan je je spelticket laten nakijken in een Lotto-verkooppunt, of het daar zelf scannen met behulp van de handige WinCheckr.

Waar vind ik mijn Lotto nummers?

In “Mijn loten” vind je jouw loten voor de komende trekking. Bij alle trekkingen zie je per trekking welk lot jij hebt. Je kunt hier toekomstige en afgelopen trekkingen bekijken.

Hoe kan ik de Lotto winnen?

Dit zijn ze:

  • Speel iedere keer met dezelfde cijfers.
  • Zet ook in op getallen die hoger liggen dan 31.
  • Kies zo veel mogelijk verschillende cijfers.
  • Probeer geen patronen te maken als je je Lottoformulier invult.
  • Samen spelen met familie, vrienden of collega’s = meer kans op winst.
  • Check en dubbelcheck je lottoformulier.

Waar heb je de meeste kans om te winnen?

Welke loterij heeft de meeste winkans? De kans om de hoofdprijs te winnen is bij de Staatsloterij het hoogste, met een kans van 1 op 40.000.000. Hier worden ook het vaakste andere prijzen uitgekeerd, ze hebben namelijk een winkans van 1 op 2.

Wat moet je doen als je de lotto wint?

Je gaat langs in een Lottery Shop met je winnende spelticket of krasbiljet. Winsten tot € 250 ontvang je sowieso in cash. Winsten vanaf € 250 tot € 2.000 kunnen cash uitbetaald worden of via overschrijving, neem in dat geval dus zeker je identiteitskaart en bankkaart mee.

Hoe laat Lotto binnenbrengen?

Lotto kan je 7 dagen op 7 en 24 uur op 24 spelen, behalve op woensdag en zaterdag terwijl de trekkingen uitgevoerd worden, d.w.z. tussen 19u en 19u30. Wanneer je speelt, doe je dat telkens voor de eerstvolgende trekking(en).

Is loterij belastingvrij?

Al onze prijzen zijn vrij van kansspelbelasting

We doen wat we zeggen. Dus: als je bij ons een prijs van een miljoen wint, krijg je ook precies een miljoen op jouw rekening. En je hoeft dus geen cent kansspelbelasting te betalen.