Nederlands | English | Deutsch | Türkçe

Project Sports

Vragen en antwoorden over voetbal en sport

Hoeveel kost een kleine zwemspa?

4 min read

De prijs van een zwemspa varieert van 15.000 tot 30.000 euro en is afhankelijk van het type zwembad en van de transport- en installatiekosten. Zwemspa’s zijn gemiddeld vier tot zes meter lang en zijn daarmee kleiner dan een gemiddeld zwembad.

Wat kost zwembad met tegenstroom?

De prijs voor een jetstream zwembad hangt vooral af van het soort zwembad: Jetstream zwembad met inbouwjets: 1.800 à 3.000 euro, excl. plaatsing en eventuele extra materialen. Jetstream zwembad met opbouwjets: 1.200 à 3.000 euro, excl.

Wat kost een klein zwembad in de tuin?

Gemiddelde kosten: tussen de 6.000 en 40.000 euro. Ga je voor kwaliteit? Dan kan je kiezen voor een écht zwembad voor in je tuin: een ingebouwd zwembad.

Wat kost een klein zwembad?

Wat kost een zwembad bouwen?

Type zwembad Afmeting van het zwembad Gemiddelde kosten (inclusief btw en arbeid)
Staal 4 x 10 meter € 9.000 – € 12.000
Polyester 4 x 6 meter € 10.000 – € 25.000
Polyester 4 x 10 meter € 25.000 – € 40.000
Beton 4 x 6 meter € 30.000 – € 60.000

Wat kost een zwembad in de tuin per jaar?

Reken op een kost van 300 tot 400 euro per jaar. Hoe beter je het zwembad onderhoud, hoe lager deze kosten zullen zijn. Ook bij slecht weer verandert de waterkwaliteit en moet je producten toevoegen. Enkel in de winter dien je weinig tot geen producten te gebruiken.

Wat kost een Swimm zwembad?

De verkoopprijs van de Swimm start bij een bedrag van 29.000 euro, dat is nu nog 34.000 maar door veranderingen in de inkoop is verlaging mogelijk, vertelt Smits. De meest luxe versie is 55.000 euro.

Wat is een Jetstreambad?

Een zwembad waarin een stroming is, zodat je erin kunt zwemmen zonder vooruit te komen, zie de bron.

Wat kost een zwembad inclusief montage?

De grote variatie aan opties, formaten en materialen maakt dat een gemiddelde prijs moeilijk te geven is. Met een budget van 40.000 tot 50.000 euro mag je wel al rekenen op een kwalitatief zwembad met alle nodige toebehoren inclusief plaatsing.

Wat is het kleinste zwembad?

Het kleinste zwembad van Starline heeft afmetingen van 2,5 bij 4,5 meter. Een klein zwembad is uiteraard ook geschikt voor een grotere tuin.

Wat is een plonsbad?

Plonsbaden zijn kleine ondiepe zwembaden met een trapje en heerlijke plekjes om even lekker te zitten. Een plonsbad is niet geschikt om banen in te trekken, maar het is wel een superfijne plek om te ontspannen en even af te koelen na een lange dag.

Hoeveel verbruikt een zwembad per jaar?

Voor een gemiddeld zwembad met gemiddelde temperatuur van 28°C voorzien van een warmtepomp, een solar lamellen afdekking en een zwemseizoen van begin april tot begin oktober moet je in ieder geval rekening houden met een jaarlijks verbruik van 1000 kw. Voor een gezin komt dat op een kostprijs van 260 euro per jaar.

Wat kost een zwembad per dag?

Stroomkosten voor een zwembad

Dit verbruikt gemiddeld 4 Kw per dag. Dit komt neer op € 1,00 per dag (gemiddeld zwembad). De kosten voor de verlichting zijn gelukkig een stuk lager, zeker nu met de opkomst van de LED lampen.

Wat kost een vast zwembad in de tuin?

De prijzen van een inbouw zwembad variëren enorm. Zo plaatst een vakspecialist een inbouw zwembad met stalen wanden voor een gemiddelde prijs van € 5.000 in je tuin. Kies je voor een schitterend inbouw zwembad van polyester of een natuurlijke zwemvijver, dan is de prijs gemiddeld boven de € 30.000.

Hoeveel kost een zwembad in de grond?

Het prijskaartje is uiteraard afhankelijk van de grootte van het bad. Reken toch al snel op 25.000 tot 30.000 euro voor een eenvoudig rechthoekig zwembad van pakweg 8 x 4 meter met boordsteen, zandfilter en manueel doek. Voor een automatisch rolluik mag je 5.000 tot 10.000 euro bijtellen.

Hoeveel kost het om een zwembad in te graven?

Het uitgraven van een zwembad kost je gemiddeld 20€ / m3. Je dient op een kost te rekenen van €2.500 – €3.000 voor het graven en afvoeren van de grond.

Hoe lang gaat een inbouw zwembad mee?

Met een gemiddelde levensduur van 70 jaar, is dit de beste keuze wanneer u voor een hele lange tijd een prachtig zwembad wilt. Wel is er meer technische kennis vereist wanneer u dit zwembad zelf wilt bouwen.

Hoe lang gaat een Intex zwembad mee?

Hoe lang gaat een Intex Ultra Frame Zwembad mee? Buitenzwembaden kunnen heel lang meegaan als ze goed worden onderhouden, en de meeste eigenaren van buitenzwembaden melden dat ze een zwembad hebben dat meer dan vijf jaar meegaat voordat ze een nieuw zwembad hebben gekocht.

Hoe lang gaat een metalen zwembad mee?

Metalen zwembaden zijn makkelijk te plaatsen. Alleen bij ovale en achtvormige baden zijn extra verstevigings-muren nodig. De metalen wanden roesten niet en hebben nauwelijks onderhoud nodig. Metalen baden zijn vaak erg goedkoop in aanschaf en gaan gemiddeld zo’n 15 jaar mee.