Nederlands | English | Deutsch | Türkçe

Project Sports

Vragen en antwoorden over voetbal en sport

Hoe verwijder je een stuurplug (waarschijnlijk expansietype)?

4 min read

Gevraagd door: Jeff Lowe

Hoe verwijder je een stuurplug?


Citaat uit de video: Dus we gaan het verwijderen het enige gereedschap dat je nodig hebt is een naald neus tang. We gaan gewoon de staaf vastpakken en de plug verwijderen door hem eruit te trekken.

Wat zijn stuurpluggen?

Deze eindstoppen kunnen uw stuurlint op zijn plaats houden. Bij een val helpen ze je te beschermen tegen de uiteinden van het stuur. Deze eindpluggen zijn eenvoudig, voordelig en gemakkelijk te bevestigen op uw wegstuur.

Hoe verwijder je het uiteinde van een motorfietsstuur?

Citaat uit de video: Weet je normaal lik de andere kant ik'heb eerst de andere kant gedaan. Het kwam er vrij gemakkelijk uit en alles gleed er nu uit dit is de linkerkant van de motor die de kickstand kant is.

Hoe installeer je stuurstoppen?

Citaat uit de video: Maak een volledige rotatie voordat je de bar opstart om de barplug te installeren vouw eerst de overhangende tape in de bar. Druk vervolgens de stangplug in terwijl je hem op zijn plaats houdt.

Hoe verwijder je bar ends op een scooter?

Wat je moet doen is het uiteinde van de bar heel stevig vasthouden met je hand en het tegen de klok in draaien terwijl je eraan trekt. Hierdoor zal het uiteinde van de bar gemakkelijk omhoog glijden. Als het stanguiteinde niet wil bewegen, moet je je hand vervangen door een sleutel en echt in het stanguiteinde knijpen terwijl je het omhoog trekt.

Hoe verwijder je het uiteinde van een BMX-stang?

Citaat uit de video: Maar voor het geval dat het een goed idee is om extra bar ends te hebben liggen. Rond. Dus nadat je de bar gescheurd hebt. Steek je je schroevendraaier erin. En schil het een beetje. En dan werk je verder.

Hoe gebruik je stuuruiteinden?

Citaat uit de video: Schuif de handgreep naar voren. De handgreep kan moeilijk te bewegen zijn, afhankelijk van je motor. En zet die sukkel op het einde achteraan.

Heb ik bar ends nodig?

Als je een fiets hebt met een plat stuur, en je rijdt lange afstanden, dan kunnen bar ends nuttig zijn voor je set-up. Heb je echter al een valstuur, vlinderstuur of een ander type stuur met meerdere handposities, dan zijn bar ends praktisch nutteloos en onverenigbaar.

Wat zijn fiets bar ends?

Bar ends zijn een accessoire voor het stuur van mountainbikes. Het zijn de stompe toevoegingen aan beide uiteinden die je stuur doen lijken op de horens van een stier. Voor de meeste mountainbikers hebben ze een doel, terwijl anderen er een hekel aan hebben.

Hoe verwijder je stuurgewichten op een motorfiets?

Citaat uit de video: Je gaat het tussen de clip en de eigenlijke staaf wrikken wanneer je het daar hebt, draai de schroevendraaier en het gaat de clip naar voren wrikken nu is er een clip hier onderaan.

Hoe verwijder je een gestript bar end?

Geregistreerd. Spuit wat penetrerende olie rond de boutkop en langs de opening tussen het boutgat en de stang om te proberen bij de schroefdraad te komen. Laat het even zitten en tik dan lichtjes met een rubberen hamer of een stuk hout. Neem dan de volgende maat inbussleutel en sla die in de afgeronde schroefkop en probeer hem eruit te draaien.

Hoe monteer je bar ends op een motorfiets?

Citaat uit de video: Je moet ervoor zorgen dat het strak genoeg zit, maar niet te strak, zodat je gasklep vast komt te zitten. Oké, zodra je dit vastdraait moet het zo zijn.

Hoe vervang je een gripband op een scooter?

Citaat uit de video: Cut. Het staat hier recht. En dan natuurlijk meten, want je kunt een korter dek gebruiken of een langer dek. En je zou het hier gewoon neerleggen.

Hoe zet je stuurgrepen op een scooter?

Citaat uit de video: Dus we gaan gewoon op de grond springen, wat je moet doen is de lip van de handgreep precies over de dwarsbalk krijgen en het mondstuk van de luchtcompressor omhoog steken.

Waarom bar ends gebruiken op een mountainbike?

In de lijst van voordelen voor bar ends staat het argument dat ze je handen een andere positie geven en de hefboomwerking bij het klimmen vergroten door meer spiergroepen aan te spreken, voornamelijk de triceps, schouders en latissimus dorsi in je rug.

Wat is de veiligste manier om te remmen op een fiets?

Citaat uit de video: Om soepel en veilig te remmen gebruik je je achterrem iets eerder dan je voorrem. Als je snelheid vermindert gebruik je meer je achterrem en als je volledig tot stilstand wilt komen gebruik je je voorrem.

Trap je tijdens het schakelen?

Terwijl u schakelt, moet u blijven trappen om de ketting van de ene versnelling naar de volgende te laten gaan. Als je in een bepaalde versnelling staat en trapt, trekt de ketting aan de tanden van die versnelling.

Hoe stop je een fiets zonder remmen?

Je kunt je moeilijk verdedigen als je een ongeluk veroorzaakt. De enige manier om een fiets met vaste versnelling zonder handrem te stoppen is door het achterwiel te blokkeren en in een slip te raken. Rem de motor af met je benen, draai dan abrupt om en slijp met je achterband om het gewenste effect te bereiken.