Nederlands | English | Deutsch | Türkçe

Project Sports

Vragen en antwoorden over voetbal en sport

Hoe stel ik deze verstelbare veerpoot af? Iemand een idee?

5 min read

Gevraagd door: Stephanie Lopez

Hoe verhoog ik mijn stuur?

Om de hoogte van uw stuurpen aan te passen, draait u de bovenste bout los door hem linksom te draaien. Hierdoor kan de stuurpen vrij op en neer bewegen. Als de bout los is, maar de stuurpen niet beweegt, zit hij misschien vast in de stuurbuis door vuil en corrosie.

Hoe verander je de hoek van een steel?

Citaat uit de video: Plaats de bevestigingsbout aan de onderkant van de stuurpen. Draai ten slotte de bout aan de rechterkant van de stuurpen vast om de afstelling te vergrendelen.

Hoe werkt een ganzensteel?

Stuurpennen worden gebruikt in combinatie met stuurbuizen met schroefdraad. De stuurpen (A) wordt in de stuurbuis (B) van de vork gestoken, en de binderbout (C) trekt een wig (D) of kegel op om de stuurpen stevig in de stuurbuis vast te zetten. Quill-stuurpennen zijn er in verschillende stuurbuis- en stuurmaten.

Hoe verhoog je het stuur op een stuurpen zonder schroefdraad?

Vijf manieren om uw barhoogte aan te passen met een draadloze stengel.

 1. Verplaats uw spacers. Deze draadloze stengel is een beetje neergelaten door twee afstandhouders erboven te verplaatsen. …
 2. Draai je stengel om. De professionals noemen je stengel "het dichtslaan". …
 3. Vervang uw stengel. …
 4. Vervang uw stuur door stijgende staven. …
 5. Voeg een STEM -extender toe.


 6. Hoe stel je stuurpennen af?

  De eerste en gemakkelijkste manier om de stuurhoogte aan te passen is door spacers voor het balhoofd te verplaatsen. Headset spacers zitten op de stuurbuis van de vork en helpen de balhoofdlagers voor te belasten tijdens het afstellen. Over het algemeen hebben de meeste fietsen 20 tot 30 mm headset spacers die vrij boven of onder de stuurpen kunnen worden bewogen.

  Hoe verander ik de hoogte van mijn stuur?

  Citaat uit de video: Als je verder wilt gaan dan heb je een andere stuurpen nodig. Met een positieve of negatieve stijging. We zouden niet aanraden om meer dan 30 mil ruimte onder de stuurpen te gebruiken.

  Hoe stel je verstelbare stelen af?

  Citaat uit de video: Zodra de onderste bout is losgedraaid. U kunt de stuurpen kantelen naar een vlakkere of een meer rechtopstaande positie. Zet de bout weer vast. Zorg ervoor dat de sleutel een afdruk achterlaat op je handpalm.

  Hoe pas je de balhoofdhoek aan?

  Draai de fiets ondersteboven in de standaard. Smeer de offset onderste cup en zet hem op de balhoofdbuis. De ‘-‘ moet aan de voorkant zitten als u een slappere balhoofdhoek wilt. Gebruik de inkepingen aan weerszijden van de cup als een vizier om hem centraal op de onderbuis te plaatsen.

  Hoe stel je de hoogte van de stuurpen in?

  Citaat uit de video: De sleutel die je in de bovenste bout van de stuurpen steekt, draai je los. Deze zit los, zodat je hem makkelijk omhoog en omlaag kunt doen.

  Hoe gebruik je een veerpen-adapter?

  Citaat uit de video: Zet het stuur op zijn plaats. Zet de kleine voorplaat erop en ik heb het zo gemaakt dat het logo naar rechtsboven staat, niet belangrijk maar cosmetisch. En draai dan deze bouten vast.

  Hoe werkt een kokersteelwig?

  Stuurpennen worden gebruikt in combinatie met stuurbuizen met schroefdraad. De stuurpen (A) wordt in de stuurbuis (B) van de vork gestoken, en de binderbout (C) trekt een wig (D) of kegel op om de stuurpen stevig in de stuurbuis vast te zetten.

  Moet je de veerpen invetten?

  Tenzij je van die circusfietsen wilt waar je stuur in een andere richting gaat dan het stuur. Een stuurpen die in een stalen stuur gaat, moet je wel een beetje invetten. Simpele regel: Smeer alles waar metaal in contact komt met metaal.

  Hoe ver moet je een veerpen inbrengen?

  De minimale insteeklengte was 6,5 tot 7,5 cm. Er was geen consistente verhouding tussen de lengte en de minimale insteeklengte. Het is mogelijk dat de insteeklengte bij nieuwere fietsen is toegenomen vanwege de veiligheid/aansprakelijkheid.

  Hoe maak je stuurpennen los?

  Citaat uit de video: Dus wat ik ga doen is de PB Blaster spuiten.

  Hoe draai je fietsstuurpennen vast?

  Citaat uit de video: Begin met de bovenste rechter bout en draai deze een paar slagen in. Ga nu naar de onderste linkse bout. Draai hem een paar slagen. Doe vervolgens hetzelfde met de linker bovenste bout.

  Hoe verleng je een ganzensteel?

  Citaat uit de video: Komt omhoog en dan sla je het neer en dat maakt het los. Zo werkt dat. Dus nu is er een top van juiste extensie op dit ding maximaal.

  Hoe open je een ganzensteel?

  Citaat uit de video: Als de bout los is, maar de stuurpen komt er niet uit, sla dan op de bout met een hamer en een stempel. Dit zal de wig losmaken van de balhoofdbuis.

  Hoe verwijder je de staart van een staaf?

  Citaat uit de video: Om in deze kleine gleuf hier beneden te knijpen. Het zal deze klem hier openen en dan… Ik kan het stuur er zo voorzichtig uitschuiven.

  Kun je een ganzensteel veranderen in Threadless?

  Citaat uit de video: Zo makkelijk met zijn met een schroefdraad stuurpen. Wat je nodig hebt is een Threadless stem adapter.

  Moet je de veerpen invetten?

  Tenzij je van die circusfietsen wilt waar je stuur een andere kant op gaat dan het stuur. Een stuurpen die in een stalen stuur gaat, moet je wel een beetje invetten. Simpele regel: Vet alles in waar metaal in contact komt met metaal.

  Hoe weet ik welke stuurpenlengte mijn racefiets heeft?

  Eenvoudig gezegd: als u een pittige, agressieve en aerodynamische houding wilt, zorgt een langere stuurpen voor een meer gestrekte rijpositie. Als comfort uw hoogste prioriteit is, brengt een kortere stuurpen het stuur dichter bij het zadel en brengt u in een rechtere positie, waardoor uw rug minder wordt belast.