Nederlands | English | Deutsch | Türkçe

Project Sports

Vragen en antwoorden over voetbal en sport

Hoe maak je een schuivende kickstand?

4 min read

Gevraagd door: Inoccent Milford

Hoe repareer je een losse kickstand?


Citaat uit de video: Alles wat je moet doen is een inbussleutel set halen dit is degene die ik heb van Home Depot voor ongeveer $17. En ze hebben allerlei verschillende maten. Van korte sleutels aan de binnenkant.

Hoe stel je een kickstand af?

Citaat uit de video: En met verschillende maten banden en zo, is het afstellen heel eenvoudig als je ziet dat hier meerdere gaten in zitten. En dan is er een schroef. Die zit vast in een van de gaten.

Hoe repareer je een Schwinn kickstand?

Citaat uit de video: Over de kickstand. Met de hendel druk ik die ring in en dan kan ik de pin er gemakkelijk uittrekken en de druk wegnemen. En dan gewoon de kickstand eruit schuiven. En nu opnieuw installeren.

Hoe installeer je een middensteun op een kickstand?

Citaat uit de video: Door het frame. En zoals ik al zei, als je geen beugeltje hebt, kun je dit aan de bovenkant zetten. Zoals dit en de bout gaat er doorheen.

Hoe repareer je een kickstandveer op een fiets?

Citaat uit de video: En als je oude veer zo zwak is als de mijne kun je hem er zo afknallen. Neem nu de nieuwe veer van J&P Cycles. En verplaats de jiffy stand naar voren, dan kun je hem zo in het frame haken.

Hoe repareer ik een middenstandaard?

Citaat uit de video: Op de achtervork zorgen dat er genoeg ruimte is voor de poot van de kickstand. Van de band. Hou hem op zijn plaats zet het bovenste deel van de klem erop. En heeft de bout erin zitten.

Hoe werkt een kickstand?

Een kickstand is een voorziening op een fiets of motorfiets waarmee de fiets rechtop kan worden gehouden zonder tegen een ander voorwerp of de hulp van een persoon te leunen. Een kickstand is meestal een stuk metaal dat vanaf het frame naar beneden klapt en contact maakt met de grond.

Hoe verstel je een kickstand op een motorfiets?

Citaat uit de video: Als je een stijve hebt. Dus een starre vork is twee volledige inkepingen. En een geveerde wordt vier. Als je dat eenmaal hebt draai je een beetje in.

Hoe bevestig ik de kickstand van mijn elektrische fiets?

Citaat uit de video: Er is een vier millimeter pinbout hier. Dus als je die losdraait zal de kickstand op en neer schuiven zodat je hem kan aanpassen aan de hoogte die je nodig hebt om je e-bike vast te houden. Omhoog.

Hoe verwijder je een oude Schwinn kickstand?

Citaat uit de video: Heb je een groot lelijk paar. En een schroevendraaier als de onderkant van de kickstand is een pin hier die je echt moet verwijderen met een tang. Schuif de steeksleutel op de kickstand. Zoals

Hoe bevestig je een kickstand op een telefoonhoesje?

Citaat uit de video: En steek het er gewoon doorheen. Je weet wel, in die twee kleine gaatjes bovenaan. En dan kun je het gewoon op zijn plaats klikken.

Hoe rek je een kickstandveer?

Citaat uit de video: Dus ik heb mezelf links en rechts hier ze'zijn altijd bekend het'is het beste om pennies te gebruiken. Als je er een heleboel krijgt zijn ze allemaal even groot. Het enige wat je moet doen is het wisselgeld uitbreiden.

Wat is een jiffy stand op een motorfiets?

De jiffy stand is de naam van Harley-Davidson voor het artikel waarmee een motorfiets schuin naar links kan worden geparkeerd zonder gevaar voor omvallen.

Hoe zet je een kickstandveer op een minibike?

Citaat uit de video: Hier zit een lipje. En er is een lipje op de kickstand en we gaan de veer tussen de twee spannen en op die manier als je de kickstand opzet zal de veerspanning hem op zijn plaats houden.

Hoe stel je de Bontrager verstelbare kickstand af?

Citaat uit de video: En dan draai je de bout los. En dan zie je dat hij daarlangs kan schuiven. En dan zet je hem precies waar je hem wilt hebben en dan draai je hem weer vast. Naar beneden.

Hoe gebruik je een kickstand op een fiets?

Citaat uit de video: Weer terug trek je slot naar voren en dan je kickstand als je de kick hebt met het slot ingeschakeld kun je je kinderstandaard helemaal niet bewegen je moet het slot uitschakelen. En dan de kickstand indrukken.

Waarom zit er geen kickstand op een racefiets?

Waarom hebben fietsen dan geen kickstands? Kickstands zitten niet op racefietsen en mountainbikes omdat ze gewicht toevoegen en de kans vergroten dat je fiets ergens aan blijft haken. Racefietsers willen een lichte fiets. Mountainbikers zijn bezorgd dat een kickstand vegetatie zal vangen tijdens het rijden op paden.

Moet ik een kickstand op een mountainbike zetten?

Een kickstand kan gemakkelijk ongelukken veroorzaken door het ruwe terrein. Maar als je een mountainbike gebruikt om naar je werk of school te rijden of voor je plezier door de stad, dan is een kickstand onmisbaar. Bovendien is hij handig bij het parkeren als er geen fietsenrekken beschikbaar zijn.