Nederlands | English | Deutsch | Türkçe

Project Sports

Vragen en antwoorden over voetbal en sport

Een Cannondale BadBoy zachter laten rijden

4 min read

Gevraagd door: John Roddy

Hoe kan ik de vering van mijn fiets zachter maken?


Citaat uit video: Elke vork wordt geleverd met een aanbevolen luchtdruk voor uw gewicht. Als u minder dan de aanbevolen luchtdruk gebruikt, voelt de fiets zachter aan.

Wat voor fiets is Cannondale Bad Boy?

hybride fiets
De Cannondale Bad Boy 4 is een goede keuze voor je eerste hybride fiets. De stealth black paintjob ziet er echt cool uit en de fiets rijdt ook goed, met brede banden voor een zeer comfortabele rit, hoewel het te brede stuur je een beetje zal vertragen.

In welk jaar is de Cannondale Bad Boy uitgekomen?

De originele Bad Boy uit 2000 was een mountainbikeframe met wegbanden, en 17 jaar later houdt hij vast aan zijn roots als “een wilde, agressieve hybride,” zegt Cannondale marketing manager Murray Washburn.

Is Cannondale Headshok goed?

Ze zijn geweldig, als ze werken. Behalve de Lefty, zijn ze waarschijnlijk een van de betere korte veerweg cross country mountainbike vorken, als je met beste bedoelt, stijfste en lichtste. Maar je overweegt een ‘BadBoy’ die meestal on-road wordt gebruikt.

Hoe kan ik mijn vering zachter maken?

Citaat uit video: En dan gaan we verder en de laatste stap om een super soepele spork te krijgen is neem je try flow of een ander gelijkaardig ophangingssmeermiddel en doe gewoon een paar druppels beneden bij de dichtingen.

Kun je WD40 gebruiken op fietsophanging?

Gebruik a.u.b. geen WD40, GT85 of soortgelijke producten! In plaats van uw afdichtingen te reinigen, zullen deze het vet onder de afdichtingen wegspoelen, waardoor vuil veel gemakkelijker binnenkomt- zelfs als u voorzichtig bent, riskeert u vervuiling van remrotors/pads en deze producten kunnen ook afdichtingen uitdrogen.

Wat weegt een Cannondale Bad Boy 3?

Technische specificaties

Gewicht 12. 14kg (Medium)
Crank + ringen Shimano Tourney 46-30T
Bodembeugel FSA Cartridge
Pedalen Cannondale Platform
Hub (voor) Alloy

Waarom is de vork van mijn fiets zo stijf?

Er is een kans dat er een elastomeer veer in de vork zit. Als u de rubberen plug uit de bovenkant van de vork verwijdert, of onder de onderkant van de vork kijkt, zit daar misschien een bout voor de voorspanning die u kunt losdraaien.

Wat doet het toevoegen van volume afstandhouders?

In een paar woorden, als je vaak bottom-out gaat, maar je sag is correct ingesteld, voeg dan een volume spacer toe om het luchtkamer volume te verminderen en de snelheid van progressie in je vering te verhogen. Het verminderen van volume maakt je vering steviger eerder in de reis, het verhogen van de veerconstante in het midden en het einde van de slag.

Waarom tokens toevoegen aan fork?

Als u te snel door de veerweg van uw vork heen bent of merkt dat u te vaak onderuit gaat, zelfs met de juiste sag, moet u overwegen deze penningen te gebruiken. Het toevoegen van bottomless tokens verandert de veercurve en maakt de vork progressiever. Dit betekent dat de vork sneller oploopt en meer kracht nodig heeft om de bodem te bereiken.

Hoe maak ik mijn voorwielophanging zachter?

Citaat uit video: Draai de preload afstelknop met de klok mee om te verstijven in de richting van het plusteken en tegen de klok in om te verzachten in de richting van het minteken it's that easy adjust your suspension fork.

Waarom is de vering van mijn fiets stijf?

Citaat uit video: Misschien een beetje lucht uit de schokdemper laten, misschien een beetje terugveren. En dat zal je motor een beetje laten zitten. Ga aan de voorkant zitten, dat maakt de kop slapper en we'll maken het een beetje rustiger.

Hoe repareer je een stijve ophanging?

Gelukkig met deze tips kunt u de ophanging aanpassen om van uw rit een beetje meer te genieten:

  1. Begin met het installeren van zachtere schokken en stutten. instelling.
  2. Installeer zachtere veren.
  3. Vervang de bussen in de ophanging.
  4. Vervang de zwaaistaven door kleinere staven.


  5. Hoe maak ik mijn fietsschokdempers veerkrachtiger?

    Citaat uit video: Dus ik ga er een beetje meer lucht in doen. Hier. Dat is de SAG aan de achterkant en de SAG aan de voorkant, alles wat we nu moeten doen is een goede basis instellen voor onze rebound.