Nederlands | English | Deutsch | Türkçe

Project Sports

Vragen en antwoorden over voetbal en sport

Aerodynamische kinderaanhangwagen met vering

5 min read

Gevraagd door: Roy Wright

Wat is de veiligste fietskar voor een kind?

De Burley Bee is veel beter dan een echte budgetfietskar. Hoewel hij ongeveer $150 – $200 meer kost dan goedkopere fietskarren voor kinderen, maken zijn duurzaamheid, gebruiksgemak en veiligheidsvoorzieningen hem een duidelijke winnaar.

Mag een 6-jarige in een fietskar?

Fietskarren
Fietskarren die je achter je fiets trekt zijn een populaire optie voor het vervoeren van peuters en kinderen tot ongeveer 6 jaar oud. Fietskarren zijn stabiel omdat ze laag bij de grond staan en gemakkelijk te besturen zijn.

Zijn Burley fietskarren de moeite waard?

Als je geen fortuin wilt uitgeven aan een fietskar voor het vervoer van je kinderen, maar je wilt er wel een die kwalitatief hoogwaardig, duurzaam en gemakkelijk te trekken is, dan is de Burley Bee de kar die je wilt. Hij mist de toeters en bellen van duurdere fietskarren, maar soms is simpel het beste.

Heb je vering nodig op een fietskar?

Vering voor meer comfort
Als u van plan bent om met uw fietskar gravel- of bergritten te maken, dan is een fietskar met vering een aanrader. De vering bevindt zich onder de wielen voor extra comfort bij het rijden over ruw terrein.

Hoe kan ik mijn kinderfietskar comfortabeler maken?

Hoe u een fietstrailer comfortabeler maakt voor uw kind

  1. Zitplaatsen. Er zijn twee hoofdtypen stoelen voor kinderfietstrailers: bankstoelen en hangmatstoelen. …
  2. Stabiliteitsvulling. …
  3. wielen. …
  4. Suspensie. …
  5. Zonschaduw/luifel. …
  6. Regenkap. …
  7. Dubbele trailer. …
  8. Maak je fietstrailer leuk voor het hele gezin.


Wat is veiliger fietskar of kinderzitje?

Een fietskar is bij een ongeval veiliger dan een kinderzitje, omdat hij een beschermende kooi heeft, lager bij de grond staat en een vijfpuntsgordel heeft. Bovendien is de fiets met een fietskar gemakkelijker te besturen dan met een kinderzitje.

Heeft Burley Bee een schorsing?

Geen vering en geen gewatteerde stoelen zorgen voor een oncomfortabele rit. De enige klacht die we hebben over de Burley Honey Bee is dat het gebrek aan vering en gewatteerde zitting kan zorgen voor een minder dan comfortabele rit.

Wat is het verschil tussen Burleybij en honingbij?

De Burley Honey Bee is een van de drie aanhangwagens in Burley’s basisniveau “recreatie”. Hij is bijna identiek aan de zeer populaire Bee, behalve dat hij standaard wordt geleverd met een enkel kinderwagenwiel om de trailer om te bouwen tot een kinderwagen. (De Bee is alleen een trailer.)

Hoe lang gaan Burley-aanhangers mee?

De Burley D’Lite is een uitstekende trailer die uitblinkt in het trekken van kinderen van 6 maanden (of 3 maanden met updates) tot ~6 jaar en vracht voor vele jaren daarna. Het is het soort investering dat je doet en dan 20 jaar houdt voor eigen gebruik en daarna doorgeeft aan andere gezinnen (of je eigen kleinkinderen).

Hoe oud moet een kind zijn om in een fietskar te rijden?

“Om in een Burley aanhangwagen achter een fiets te rijden, is de industriestandaard om te wachten tot een kind één jaar oud is. Hoewel de fysieke ontwikkeling van elk kind uniek is, adviseren wij dat een kind zonder toezicht rechtop moet kunnen zitten en zijn of haar hoofd omhoog moet kunnen houden terwijl het een fietshelm draagt.

Moet een kind een helm dragen in een fietskar?

“Als de fietskar in de fietsmodus wordt gebruikt, JA, dan moet het kind altijd een helm dragen. Een helm beschermt hem of haar en helpt ook de gewoonte te ontwikkelen om altijd met een fietshelm te rijden.” Hier is een handige checklist van Burley voor een veilige en vlotte rit.

Vanaf welke leeftijd mag een kind in een fietskar?

12 maanden oud
Je kind moet minstens 12 maanden oud zijn om in een fietskar te mogen rijden. De redenen hiervoor en enkele tips om veilig te fietsen met je baby in een fietskar, vind je hieronder. Er zijn vier belangrijke gezondheids- en welzijnsproblemen voor baby’s die in een fietskar rijden.

Hoe oud moet een kind zijn om in een fietskar te rijden?

“Om in een Burley aanhangwagen achter een fiets te rijden, is de industriestandaard om te wachten tot een kind één jaar oud is. Hoewel de fysieke ontwikkeling van elk kind uniek is, adviseren wij dat een kind zonder toezicht rechtop moet kunnen zitten en zijn hoofd omhoog moet kunnen houden terwijl het een fietshelm draagt.

Hoe oud moeten kinderen zijn om in een fietskar te mogen?

tussen 9 en 12 maanden
Kinderen kunnen in fietskarretjes reizen als ze zonder hulp hun hoofd kunnen ondersteunen. Dit is meestal tussen 9 en 12 maanden, maar elk kind is anders en u kent uw kind het beste.

Wat is de leeftijdsgrens voor een fietskar?

Kinderen kunnen meestal in de aanhangwagen meerijden tot ze ongeveer zes jaar oud zijn, of tot ze te lang worden om met hun helm onder de interne rolbeugel te passen. De maximumleeftijd hangt af van de ontwikkeling van het kind. In de Burley handleiding staat een maximum leeftijd van 7 jaar.

Hoe oud moet een baby zijn om in een fietskar te mogen?

In andere landen in de wereld, met name Nederland, is het veel gebruikelijker om met kleine baby’s te fietsen. Maar in de V.S. fietsen niet veel mensen met baby’s, en fabrikanten van fietskarren en kinderzitjes raden aan niet te fietsen met een baby jonger dan negen tot twaalf maanden.

Moet een kind een helm dragen in een fietskar?

“Als de fietskar in de fietsmodus wordt gebruikt, JA, dan moet het kind altijd een helm dragen. Een helm beschermt hem of haar en helpt ook de gewoonte te ontwikkelen om altijd met een fietshelm te rijden.” Hier is een handige checklist van Burley voor een veilige en vlotte rit.

Kunnen autostoeltjes in fietskarretjes?

Tot een kind minstens 1 jaar oud is, is het raadzaam een baby in een autostoeltje te plaatsen in de fietskar. Op die manier garandeert u de veiligheidsnormen van de fabrikant van het autostoeltje en het comfort van uw kind.