Nederlands | English | Deutsch | Türkçe

Project Sports

Vragen en antwoorden over voetbal en sport

Aanbevolen budget waterdicht jack

5 min read

Gevraagd door: Lori Montoya

Wat is een goed cijfer voor een waterdicht jack?

5-10.000 mm is ideaal voor degenen die lange dagen op de berg doorbrengen, in alle weersomstandigheden; terwijl 10-20.000 mm het beste is voor degenen in nattere klimaten of skiërs en snowboarders die de voorkeur geven aan backcountry.

Wat is het beste merk waterdichte jas?

In één oogopslag: de beste waterdichte jassen van 2022

  • Beste overall — Helly Hansen Verglas Infinity.
  • Beste wandeljack — North Face Dryzzle.
  • Beste voor hardlopen ( dames) — Lululemon Break A Trail.
  • Beste voor hardlopen (heren) — On-Running Waterproof.
  • Beste opvouwbare waterdichte jas — Jack Wolfskin JWP.

Is 3000mm waterdicht genoeg voor een jas?

Als u een waterdichte jas koopt om in de stad te wandelen of de kinderen naar school te brengen, is een waterdichtheid van 2.000-5.000 mm meer dan voldoende. Voor een weekend in de bergen adviseren wij een waterdichtheid van 5.000-8.000 mm, omdat de omstandigheden daar veel ruiger kunnen zijn.

Wat is beter een waterdichte of waterbestendige jas?

In de eenvoudigste zin van het woord biedt een waterdicht jack de hoogste bescherming tegen regen en sneeuw. Terwijl een waterbestendig jack een goede, maar minder goede bescherming biedt.

Jedes Produkt der Original GORE-TEX Produktpalette ist wasserdicht, winddicht und atmungsaktiv und viele haben zusätzliche Vorteile.

Is 2000mm waterdicht genoeg?

De minimumnorm voor een jas om waterdicht te zijn is 1.500 mm, dus een jas met een waterdichtheid van 2.000 mm zou geschikt zijn voor matige regen.

Is Gore-Tex de beste waterdichtheid?

Wat is de beste waterdichte stof? Veel outdoorliefhebbers zijn van mening dat Gore-Tex Pro, verreweg de bekendste optie die er is, het meest complete pakket biedt.

Is er iets beter dan Gore-Tex?

eVent. eVent is een van de beste Gore-Tex alternatieven, omdat het alle eigenschappen van Gore-Tex echt goed benadert. In sommige gevallen presteert het zelfs beter dan Gore-Tex. In tegenstelling tot de meeste andere Gore-Tex alternatieven, is deze stof ontwikkeld door een bedrijf en vervolgens verkocht aan vele verschillende merken.

Zijn Gore-Tex jassen de moeite waard?

Als droog en comfortabel blijven uw doel is, dan is Gore-Tex zeker de moeite waard, ook al zijn ze iets duurder dan hun concurrenten. Gore-Tex is even goed, zo niet beter dan alle andere waterdichte membranen en daarom wordt Gore-Tex voor zoveel verschillende dingen gebruikt.

Is 1500 mm waterdicht goed?

Jassen met een vermogen van 1.500 mm tot 2.000 mm zijn geschikt voor dagelijks gebruik, of het nu in de stad is of bij het uitlaten van de hond. Deze jassen kunnen ook geschikt zijn voor wandelaars of trekkers die niet snel in zware, langdurige regen terechtkomen.

Hoeveel mm waterdicht is Gore-Tex?

Hoe hoger het getal, hoe waterdichter het artikel is. Gore-Tex® heeft bijvoorbeeld een waterdichtheid van 28.000 mm.

Is 5000 waterdicht genoeg?

Als u een dag in de bergen op pad gaat, moet u erop letten dat uw belangrijkste waterdichtheid 5000 mm of hoger is, en de meeste goede waterdichtheden zullen rond de 10.000 mm zijn, de hoogste rond de 20.000 mm voor de natste omstandigheden. Een lagere waarde betekent dat het water er bij hevige regen uiteindelijk doorheen komt.

Hoe kun je nep-GORE-TEX herkennen?


Citaat uit de video: Allereerst de ritsen. Meestal zullen de goede de beste de echte bedrijven YKK ritsen hebben de meeste neppers. Hij zal ssps tips hebben en dat's een SPS sip. Aan de binnenkant.

Verliest GORE-TEX zijn waterdichtheid?

Het is ongelooflijk duurzaam en in tegenstelling tot andere “waterdichte/ademende” stoffen die hun waterdichtheid kunnen verliezen na herhaaldelijk wassen, buigen, schuren, blootstelling aan lichaamsolie of insectenspray, is de waterdichtheid en het ademend vermogen van GORE-TEX®-stof gegarandeerd onder alle omstandigheden die u kunt tegenkomen.

Hoe lang blijft GORE-TEX waterdicht?

Gore-Tex is niet voor altijd
Voor mensen die hun uitrusting dagelijks gebruiken, kan deze levensduur variëren van drie tot vijf jaar, terwijl mensen die minder vaak gebruiken bijna 15 jaar uit hun kleding kunnen halen.

Is Hydroshell net zo goed als Gore-Tex?

Het ademend vermogen van de Berghaus Hydroshell Elite is een van de beste die ik ben tegengekomen. Het is iets taaier dan de standaard tweelaagse Gore, dus het kan worden ingepakt en opgevuld zonder bang te zijn het membraan te beschadigen.

Is 20K waterdicht goed?

Een beoordeling tot 10K is voldoende om gedurende korte tijd lichte tot gemiddelde regen te verdragen. Een beoordeling tussen 10K en 15K kan veel langer een gemiddelde hoeveelheid regen aan, en jassen met een beoordeling tussen 15K en 20K of hoger zijn serieuze hulzen voor zware, intense regen gedurende een langere periode.

Is 5000 waterdicht genoeg?

Als u een dag in de bergen op pad gaat, moet u erop letten dat uw belangrijkste waterdichtheid 5000 mm of hoger is, en de meeste goede waterdichtheden zijn rond de 10.000 mm, de hoogste rond de 20.000 mm voor de natste omstandigheden. Een lagere waarde betekent dat het water er bij hevige regen uiteindelijk doorheen komt.

Is 5000mm waterdicht genoeg om te skiën?

Wij adviseren een minimale waterdichtheid van 5.000 mm, of 5k, voor ski- en snowboardjassen en -broeken. Als je voornamelijk in koude en heldere omstandigheden rijdt en regelmatig pauzes in de hut neemt, kan dit beschermingsniveau prima zijn, maar bij minder is de kans groot dat je in een storm nat en koud wordt.

Welke waterdichtheid heb ik nodig?

1. Waterproof Ratings

Rating Resistance Weather
0 – 1.500mm Waterbestendig/sneeuwbestendig Erg lichte regen
1.500mm – 5.000mm Waterdicht Lichte tot gemiddelde regen
5.000mm Zeer waterdicht Matige tot hevige regen
10.000mm Zeer waterdicht Zware regen

.

Hoeveel mm waterdicht is Gore-Tex?

Hoe hoger het getal, hoe waterdichter het artikel is. Gore-Tex® heeft bijvoorbeeld een waterdichtheid van 28.000 mm.