Nederlands | English | Deutsch | Türkçe

Project Sports

Vragen en antwoorden over voetbal en sport

Zijn er kleinere pingpongtafels?

2 min read

Hoe groot is een ping pong tafel?

Het oppervlak (oftewel speelvlak) van de tafel moet rechthoekig zijn, 274 cm lang en 152,5 cm breed. De hoogte van het speelvlak moet 76 cm boven de vloer liggen. Het speelvlak omvat niet de zijkanten van het tafelblad, hier mag je dus officieel niet op spelen.

Welke tafeltennistafel moet ik kopen?

Wat is de beste pingpongtafel 2021? De beste pingpongtafel voor de meeste mensen in 2021 is de Cornilleau 250S. Ze is weersbestendig, stevig en heeft een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Dit is niet de enige goede tafel op de markt, maar een prima keuze voor het gemiddelde gezin.

Hoeveel ruimte heb je nodig voor een tafeltennistafel?

Om thuis op een tafeltennistafel te spelen, heb je voldoende ruimte nodig voor de tafel, maar hoeveel? Schrik niet. De Internationale Tafeltennisbond schrijft voor wedstrijden een ruimte voor van 14 meter bij 7 meter.

Wat kost een tafeltennistafel?

De 8 Beste Tafeltennistafels

1 Tafeltennistafel Buffalo Basic indoor blauw €229
3 Tafeltennistafel Dione School Sport 400 Indoor Grijs €379.95
4 Relaxdays Tafeltennistafel – Tafeltennis tafel opklapbaar – Aangepast formaat 125x75x75 cm €99.9
5 Kettler K3 tafeltennistafel – Opklapbaar – Outdoor – Pingpong tafel €499

Wat zijn goede ping pong balletjes?

Drie-sterrenballetjes. Dit zijn de beste tafeltennisballetjes die beschikbaar zijn en zijn het enige type dat door de Internationale Tafeltennis Federatie is toegestaan op het hoogste niveau. Deze ballen voldoen aan alle eisen van de strenge tests die door de ITTF zijn gesteld.

Wat is de hoogte van een Tafeltennisnetje?

Het tafeltennisnet is een belangrijk onderdeel van de tafeltennistafel. Een stevig, strak gespannen net op de juiste hoogte verhoogt het spelplezier. Als het. De officiële hoogte van een tafeltennisnet is 15,25 centimeter.

Welke kleur tafeltennis tafel?

Traditioneel gezien wordt in het tafeltennis altijd gebruikt gemaakt van een blauwe tafel, omdat de witte bal zo beter herkenbaar is voor de spelers. Maar Cornilleau biedt ook de kleur grijs aan, omdat deze tafels goed zijn te integreren in uw tuin of de inrichting van uw huis.

Hoeveel weegt een tafeltennistafel?

De poten zijn over de lange zijde uit te klappen waarna de Heemskerk 75% op acht poten staat. Alle poten zijn voorzien van stelpoten zodat de tafel waterpas te stellen is. Voordeel van de deze midi speeltafel is het nog vrij lichte gewicht van 25 kg. Na het tafeltennissen zijn de poten eenvoudig in te klappen.