mei 24, 2022

Project Sports

Vragen en antwoorden over voetbal en sport

Wie heeft de uitdrukking aha moment bedacht?

2 min read

Wat is een aha?

aha – Tussenwerpsel 1. uitroep bij een aangename verrassing ♢ Aha! Zo werkt dat dus.

Wat is een aha ervaring?

1) plotselinge ervaring van een oplossing.

ervaring waarbij men plotseling de oplossing voor een tot dan toe onoplosbaar probleem ziet en iets volkomen begrijpt; letterlijk: ervaring waarbij men door het roepen van “aha!” te kennen geeft plotseling de oplossing voor een probleem te zien; aha-erlebnis.

Hoe schrijf je Aha?

Een aha-erlebnis, letterlijk aha-ervaring, is een situatie waarin een persoon plotseling nieuwe inzichten verkrijgt. In zo’n situatie is men vaak geneigd “aha!, dus dat zit zo”, of “aha!, zo kan het dus ook” te denken. De uitdrukking is Duits, maar in het Nederlands ingeburgerd.

Wat doet Aha voor je huid?

AHA’s (alphahydroxyzuren zoals glycolzuur en melkzuur) en BHA (betahydroxyzuur/salicylzuur) zorgen er beide voor dat de “lijm” die dode huidcellen bij elkaar houdt wordt opgelost. Wanneer dat gebeurt, laat de huid de dode huidcellen los.

Wat is Aha creme?

Meditopics AHA Crème 12% is een crème op basis van fruitzuur, 12% glycolzuur. Glycolzuur haalt dode huidcellen weg, hydrateert en is een antioxidant. Geschikt voor de ouder wordende huid, droge huid, zonbeschadigde huid, huid met pigmentatie en de acne huid. Minder geschikt voor een gevoelige huid.

Hoe gebruik je AHA?

Breng je AHA-exfoliant aan ná je gezichtsreiniger en toner. Als je de vloeibare variant gebruikt, breng het aan met een wattenschijfje. Als je een crème (lotion) of gel gebruikt breng het dan aan met je vingers.

Wat doet BHA met je huid?

Verstopte poriën en bultjes op de huid van je gezicht en lichaam. BHA is in olie oplosbaar. Daardoor kan het tot in de poriën reinigen en ruimt het blokkades op die de poriën verstoppen. Het resultaat: minder bultjes en, binnen afzienbare tijd, minder grove poriën.

Copyright © All rights reserved. ProjectSports.nl