mei 17, 2022

Project Sports

Vragen en antwoorden over voetbal en sport

Welke types zijn goed tegen ijs?

3 min read

Pokemon Go types: een overzicht van alle zwaktes en sterktes

Typ Sterk tegen Resistent tegen
Ice Flying, Ground, Grass, Dragon Ice
Dragon Dragon Fire, Water, Grass, Electric
Fairy Fight, Dragon, Dark Fight, Bug, Dragon, Dark
Dark Ghost, Psychic Ghost, Psychic, Dark

Wat is super effective tegen Ghost?

Ze hebben een goede weerstand tegen Fighting-, Bug- en Dark-type aanvallen en Dragon-type aanvallen weerstaan ze compleet. Daarnaast zijn er nog een aantal kleine dingetjes veranderd. Zo hebben Steel-type Pokémon geen weerstand meer tegen Ghost– en Dark-type aanvallen.

Wat is sterk tegen een dragonite?

De beste moveset voor Gardevoir is Confusion en Dazzling Gleam, waarmee hij sterk is tegen Dragonite en Machamp; twee andere hele sterke aanvallers in Pokémon Go. Hij richt met deze moves 21.10 schade per seconde aan. De maximale CP van Gardevoir is 3039 met 237 attack, 195 defense en 169 stamina.

Welke Pokemon tegen fighting?

Ground doet Electric, Rock, Poison Fire en Steel beven. Psychic dwingt Fighting en Poison zich over te geven. Dark schrikt Psychic af en brengt Ghost van zinnen. Tegen Fighting, Dragon en Dark, zal Fairy zeker winnen.

Wat is effectief tegen IJs Pokemon?

Effectiviteit van IJs-type aanvallen

Super effectief tegen Pokémon van het type: Draak, Vliegend, Gras en Grond. Niet erg effectief tegen Pokémon van het type: Vuur, IJs, Staal en Water.

Wat is super effective tegen Normal?

Pokemon Go types: een overzicht van alle zwaktes en sterktes

Typ Sterk tegen Zeer zwak tegen
Normal Fight
Fight Normal, Stone, Steel, Ice, Dark Flying, Psychic, Fairy
Flying Fight, Bug, Grass Stone, Electric, Ice
Poison Grass, Fairy Ground, Psychic

Welke Pokémon is effectief tegen Lugia?

Lugia counters: Gengar, Zapdos, Mewtwo, Tyranitar, Raikou, Luxray, Weavile en Electrivire. Andere Lugia tips: Je beste strategie is om het gevecht te starten met een sterke Pokémon als Tyranitar en vervolgens over te schakelen op een goede electric Pokémon, zoals Luxray, om hem af te maken.

Wat is goed tegen Salamence?

Conclusie: Salamence is misschien wel één van de, zo niet meest gevaarlijke Pokémon die je tegen kunt komen. Hij kan aanvallen van alle kanten en wanneer je eventjes niet oplet ben je één Pokémon kwijt. In tegenstelling heeft Salamence geen counters.

Hoeveel is Dragonite waard?

Bij deze een richtlijn van de waarde: Een Dragonite Pokémon kaart in gemiddelde conditie zonder bijzondere eigenschappen kun je voor een paar euro kopen. Een eerste editie Dragonite Pokémon kaart in perfecte conditie kan tot wel $650 waard zijn.

Hoeveel is Dragonite ex waarde?

De Dragonite ex kaart zit in de Dragon set en is nummer 90 in deze set met totaal 97 kaarten. Deze kaart is uitgekomen in het jaar 2003-09-18. De illustraties op de kaart zijn van Ryo Ueda. Deze kaart heeft een gemiddelde marktwaarde van € 95.52.

Wat is de zwakste Pokémon?

Fans van Pokémon zijn waarschijnlijk wel bekend met Magikarp. Het watermonster is één van de zwakste Pokémon, die pas echt waardevol is als hij evolueert naar Gyarados. Magikarp heeft nauwelijks aanvallen en heeft zelfs al moeite met zwemmen.

Wat is effectief tegen vuur Pokémon?

Het schoolvoorbeeld van deze onderlinge verhoudingen zijn deze tussen Grass, Fire en Water types: Grass is zwak tegen Fire, Fire is zwak tegen Water, Water is zwak tegen Grass, maar elk zijn ze vrij goed bestand tegen de andere types.

Wat is effectief tegen gengar?

Gengar is zwak tegen: Dark, ground, ghost en psychic. Gengar counters: Alakazam, Gengar, Mewtwo, Espeon, Tyranitar, Metagross, Latios, Groudon, Rhyperior en Chandelure. Wat je nog over Gengar moet weten: Een mix tussen Ground-type en Psychic-type Pokémon is de beste manier om Gengar te verslaan.

Copyright © All rights reserved. ProjectSports.nl