Nederlands | English | Deutsch | Türkçe

Project Sports

Vragen en antwoorden over voetbal en sport

Welke fiets moet ik kopen om de CitiBike te vervangen?

5 min read

Gevraagd door: Eric Jordan

Kan ik 2 Citi fietsen tegelijk krijgen?

U kunt zoveel ritten maken als u wilt tijdens uw hele lidmaatschap! De eerste 45 minuten van elke rit op een Citi Bike klassieke fiets is inbegrepen in uw lidmaatschapsprijs.

Kan ik meer dan 1 Citi Bike krijgen?

Fiets zo vaak als je wilt tijdens je Access Pass of Annual Membership periode. Blijf trappen! Houders van een 24-uurs of 7-daagse pas moeten een nieuwe ritcode aanvragen om een andere fiets vrij te spelen.

Wat als Citi Bike vol is?

Als u een jaarlid bent, kunt u inloggen op uw Citi Bike-account en meldingen over ritafsluiting inschakelen. Als het fietsenrek vol is: Selecteer “tijdskrediet” op het scherm van de kiosk om zonder extra kosten 15 minuten extra rijtijd aan te vragen. U wordt doorverwezen naar het dichtstbijzijnde station met lege docks.

Kun je een Citi Bike één keer gebruiken?

De eerste 30 minuten van elke rit op een klassieke fiets zijn inbegrepen in de prijs van uw pas, en u kunt zo vaak rijden als u wilt terwijl uw pas actief is! Als u een fiets langer dan 30 minuten achter elkaar gebruikt, worden extra kosten in rekening gebracht. Helaas kunt u bij een Citi Bike kiosk niet upgraden naar een elektrische fiets.

Hoe kom ik aan een goedkope Citi Bike?

Promotionele lidmaatschappen

 1. Als u een in aanmerking komende Citi® -credit of Citibank® -betaalpas gebruikt om zich aan te melden voor Citi Bike, ontvangt u 10% korting op de jaarlijkse lidmaatschapskosten, toegepast bij het afrekenen. …
 2. Actieve leden van Select Community Development Credit Unions (CDCU’s) komen in aanmerking voor een gereduceerd lidmaatschap van slechts $ 5 per maand.
 3. Kan ik NYC Citi Bike in Miami gebruiken?

  De Citi Bikes die u ziet in downtown Miami en Miami Beach worden beheerd door een lokaal bedrijf genaamd DECOBIKE. De fietsen in Miami kunnen alleen per uur of met een lidmaatschap worden gehuurd en kunnen niet worden ontgrendeld met een New York-pas of de primaire Citi Bike-app. 2.
  14 apr 2022

  Hoeveel kost een Citi Bike unlock?

  Krijg onbeperkte ritten van 45 minuten met een lidmaatschap

  Lidmaatschap Een enkele rit
  Ontgrendelingskosten $0 $3. 99
  Onbeperkt aantal klassieke ritten
  Gekorte ritten voor uw vrienden
  Toegang tot duizenden fietsen in Manhattan, Brooklyn, de Bronx, Queens, Jersey City en Hoboken

  Verdient Citi Bike geld?

  Door de jaren heen hebben sponsors gemiddeld 12,1 miljoen dollar per jaar bijgedragen aan de jaarlijkse inkomsten van Citi Bike. In 2019 daalden de inkomsten door een dip in de sponsorinkomsten.
  28 juni 2020

  Hoeveel fietsen heeft Citi Bike?

  Over Citi Bike
  Sinds de lancering in 2013 heeft Citi Bike zich uitgebreid tot 12.000 fietsen in meer dan 750 stations en is het een leuk, betaalbaar en integraal onderdeel geworden van het openbaar vervoer in New York, met meer dan 70 miljoen ritten tot nu toe.

  Wat gebeurt er als je geen Citi Bike aanlegt?

  Als u een fiets langer dan 45 minuten per keer buiten houdt, wordt u $0,15 extra in rekening gebracht voor elke extra minuut. Bike for Business leden zijn ook verantwoordelijk voor extra tijd kosten. Reduced Fare Bike Share leden: (zij die in aanmerking kwamen voor een gereduceerd jaarlidmaatschap) hebben een rijtijd van maximaal 45 minuten.

  Wat gebeurt er als uw Citi Bike niet aanmeert?

  Als u uw fiets nog steeds niet kunt koppelen, neem dan contact op met de klantenservice van Citi Bike of bel 1-855-245-3311, nu ondersteund door Lyft. Het is een goed idee om pushmeldingen in te schakelen op de mobiele app van Citi Bike, zodat u telkens een bevestiging krijgt wanneer u uw fiets met succes heeft aangemeerd.

  Worden Citi Bikes gevolgd?

  Nee, Citi Bikes zijn niet uitgerust met verborgen bewakingscamera’s die elke beweging volgen. Sommige leden van een algemeen paniekerig publiek vragen zich af of Citi Bikes meer zijn dan een vaag onbetrouwbaar vervoermiddel.
  30 juli 2013

  Krijgen Citi werknemers Citi Bike?

  Ja! Met een Citi Bike jaarabonnement zijn er geen beperkingen wat betreft tijdstip, locatie of redenen om te fietsen. Uw werknemers kunnen een heel jaar lang onbeperkt ritten van 45 minuten maken en hebben toegang tot ons hele Citi Bike-systeem.

  Kun je een Citi Bike lidmaatschap delen?

  Nee, lidmaatschappen kunnen niet worden gedeeld met een vriend. Als we account sharing vermoeden, kan het zijn dat we uw lidmaatschap moeten opschorten.

  Hebben Citi Bikes verlichting?

  Lichten knipperen ook aan de voor- en achterkant van de fiets, waardoor ’s nachts veilig gefietst kan worden.
  24 mei 2018

  Kan ik 2 LYFT-fietsen tegelijk vrijspelen?

  Kun je twee Lyft-fietsen tegelijk huren? Helaas niet. Als u en uw vriend samen willen gaan fietsen, moet uw vriend een Lyft-account openen en zelf een fiets huren.
  22 februari 2022

  Kun je een Citi Bike lidmaatschap delen?

  Nee, lidmaatschappen kunnen niet worden gedeeld met een vriend. Als we account sharing vermoeden, kan het zijn dat we uw lidmaatschap moeten opschorten.

  Hoe werken Citi Bike-gastpassen?

  Rijd als een Citi Bike lid voor een dag. Voor $15 geeft onze Dagpas u een onbeperkt aantal ritten van 30 minuten in een periode van 24 uur. Als u uw fiets langer dan 30 minuten per keer gebruikt, betaalt u $4 voor elke extra 15 minuten.

  Waarom kan ik een Citi Bike niet ontgrendelen?

  Als uw fiets niet wordt ontgrendeld, zorg dan dat u bij een online station bent. Wanneer het lampje op het dock groen wordt, is de fiets ontgrendeld. Trek de fiets uit het dock aan het stuur of til de fiets op aan het zadel om hem te ontgrendelen.

  Hoe kom ik aan een Citi Bike sleutel?

  Zodra u uw ritcode krijgt, typt u deze in op het toetsenbord van een dock met een beschikbare fiets om te ontgrendelen en te rijden. Om u nog sneller toegang te geven tot de fietsen, ontvangt u binnen twee weken een sleutel per post. Activeer hem online, bezoek een Citi Bike station en steek hem in de sleuf van een dock om hem te ontgrendelen.
  27 juni 2022

  Hoe knal je een Citi Bike eruit?

  Zodra u uw pas hebt gekocht, gaat u naar het Citi Bike-station dat u wilt gebruiken en tikt u op het stationspictogram op de kaart. Selecteer “Ontgrendel een fiets” en er verschijnt een 5-cijferige ritcode op het scherm. Typ de 5-cijferige code in een station met een beschikbare fiets om de fiets te ontgrendelen.