mei 17, 2022

Project Sports

Vragen en antwoorden over voetbal en sport

Welke bewaker vertelt de waarheid?

3 min read

Wie liegt raadsel?

Het raadsel verscheen in 1992 en werd bedacht door Raymond Smullyan. Het gaat als volgt: “Drie goden A, B, en C heten (in onbepaalde volgorde) Waar, Onwaar en Willekeur. Waar spreekt altijd de waarheid, Onwaar liegt altijd en Willekeur antwoordt willekeurig de waarheid of de leugen.

Wie liegt er en wie spreekt de waarheid?

Wie liegt er en wie spreekt de waarheid? Programmamaker en acteur Simon Heijmans uit Engelen gaat samen met en in opdracht van de NTR een serie maken over de mysteries en geheimen rond landgoed Zionsburg in Vught en zijn laatste bewoner Ewald Marggraff.

Welke deur raadsel?

De oplossing van dit mysterie luidt als volgt. Stel de volgende vraag: “als ik aan je broer vraag welke deur de deur naar de hemel is wat zegt hij dan? Het antwoord zal altijd de deur naar de hel geven en dus weet je welke deur naar de hemel gaat. Immers de ene liegt altijd en de andere spreekt altijd de waarheid.

Wat groeit steeds maar krimpt nooit raadsel?

Een gat in een heg. Hihi, Daar was ik nou vast nooit opgekomen. Een beetje krom raadsel eigenlijk … het is de heg die groeit, niet het gat in de heg.

Wat staat er aan het einde van de regenboog raadsel?

Wat staat er aan het eind van de regenboog? Het begint met een ’t’, er zit ’t’ in en eindigt met een ’t’.

Wat is het moeilijkste raadsel ter wereld?

Het moeilijkste raadsel aller tijden is de naam gegeven door George Boolos aan een raadsel uit de krant La Repubblica. Het raadsel verscheen in 1992 en werd bedacht door Raymond Smullyan. Het gaat als volgt: “Drie goden A, B, en C heten Waar, Onwaar en Willekeur.

Wat krimpt als het groeit?

De kaak krimpt. Ook als je al je tanden nog hebt, verliest je kaak met de jaren wat aan omvang. Volgens Zweeds onderzoek aan de universiteit van Malmö krimpt je kaak gemiddeld een paar millimeter in de tweede helft van je leven.

Wat klopt er niet raadsel?

Raadsel: er ligt een dooie man in de kamer. De ene muur is geel de andere groen. Wat klopt er niet? Antwoord: zijn hart.

Wat geeft licht maar zie je niet raadsel?

Antwoord: Een schaduw.

Wat heeft 21 ogen en kan niet zien?

– Zandweggetje. Wat is groen, heel klein en heeft een gewei? – Een dophertje.

Wat valt maar breekt nooit?

Een handschoen. Een solsleutel of g-sleutel.

Hoe meer je ervan weet hoe meer je ervan achterlaat?

Dan eet je de buitenkant en gooi je de binnenkant weg. Hoe meer je er neemt, hoe meer je er achterlaat, wat is het? Círdan staat achter Elrond en tegelijkertijd staat Elrond achter Círdan.

Welk dier is altijd thuis?

Een slakkenhuis als huis. Het diertje dat rondloopt op het strand met een slakkenhuis op z’n rug is de heremietkreeft. Ze gebruiken lege schelpen, meestal slakkenhuisjes, als bescherming voor hun weke achterlijf.

Copyright © All rights reserved. ProjectSports.nl