mei 17, 2022

Project Sports

Vragen en antwoorden over voetbal en sport

Wat voor PSI heeft een tuinslang?

4 min read

De werkdruk van deze slang is 30-238 PSI (ter vergelijking, de leidingwaterdruk is 30-90 PSI).

Hoeveel bar tuinslang?

Tuinslangen zijn doorgaans bestand tegen drukken tot 30/50 bar (435/725 psi).

Wat is de normale diameter van een tuinslang?

De meest gebruikte tuinslang heeft een diameter van 13 mm (½ inch) en is verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten en lengtes. Gewoonlijk is ze vervaardigd van pvc; de wand van de slang is meestal voorzien van bewapening om de stevigheid en vormvastheid te verbeteren.

Hoe werkt waterstop tuinslang?

De Gardena Waterstop is een praktische accessoire, die op het uiteinde van uw tuinslang bevestigd kan worden. Als het aangesloten besproeiingsaccessoire, zoals een broes of sproeier, vervolgens wordt losgekoppeld, stopt de watertoevoer automatisch.

Welke tuinslang voor hogedrukreiniger?

(Minimale diameter 13 mm (1/2 inch), minimale lengte 7,5 m). Hogedrukreinigers zijn niet geschikt voor gebruik met flexibele slangen of slangen met expander-effect. De slang moet volledig zijn losgehaald van de haspel en mag niet geknikt of beschadigd zijn.

Wat is een goede tuinslang?

De beste tuinslang is bijna altijd van het merk Gardena. Dit merk staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit en lange levensduur. Je krijgt dan ook 12 jaar garantie op dit product. Deze tuinslang van 20 m lengte is vorm vast en druk bestendig.

Waar op letten bij kopen tuinslang?

Van het bewateren van je gras tot het wassen van de wagen

Op eerste zicht lijkt de aankoop van een tuinslang simpel. Maar er zijn verschillende oprolsystemen, type slangen en lengtes. Om de juiste keuze te maken houd je rekening met de grootte van je tuin, je beschikbare opbergruimte en je budget.

Hoe lang moet tuinslang zijn?

Lengte van de slang berekenen

Hoe lang moet een tuinslang zijn zodat je de hele tuin kunt besproeien? Neem de afstand van de buitenkraan tot het achterste gedeelte van de tuin. Tel hier 15% bij op. Bedraagt de lengte van kraan tot de achterkant van de tuin 8 meter, dan is de uitkomst 8 meter + 15% is 9,20 meter.

Welke Gardena tuinslang?

De drukbestendige Gardena Classic Tuinslang is uitsluitend gemaakt van hoogwaardig weefsel en is vrij van schadelijke weekmakers en zware metalen. Hierdoor is de tuinslang vormvast. Deze tuinslang die oprolbaar is, is bovendien UV-bestendig. Dit is de beste tuinslang die je eenvoudig aansluit op je buitenkraan.

Hoe lang tuinslang?

De tuinslang moet minimaal 7,5 meter lang zijn. De tuinslang moet volledig zijn uitgerold en vlak op de bodem liggen zonder knikken of draaiingen. Bevestig de slang met een vrije doorvoer (freeflow) koppeling op de hogedrukreiniger.

Hoe tuinslang aansluiten op hogedrukreiniger?

Laat de tuinslang even doorlopen om eventueel vuil en zand uit de slang / koppeling te verwijderen. Sluit de waterslang aan op uw reiniger en zorg dat de kraan helemaal openstaat. Knijp het pistool van uw reiniger in, zodat de machine (pomp) gevuld is met water. Door de waterdruk komt er al een straaltje uit.

Welke slanghaspel?

Top 10 beste tuinslanghaspels

 • GARDENA Wandslangenbox.
 • Kärcher Automatische Slanghaspel CR 5.330.
 • Hozelock Auto Reel 25 meter.
 • Kreator KRTGR6710 Tuinslangoproller.
 • Claber Ecosei 8980 kunststof haspe.
 • Kärcher CR 7.220 automatische premium slanghaspel.
 • GARDENA Classic Slanghouder 10 Compleet.

Welke tuinslang op Karcher?

Kärcher heeft losse tuinslangen van verschillende lengtes en diameters. Vaak variërend van 10 tot 25 meter. Waar je natuurlijk vooral op moet letten, is de grootte van je tuin. Een slang van 50 meter is leuk, maar een beetje overdreven wanneer je een achtertuintje van 3 bij 3 hebt.

Kan een tuinslang tegen warm water?

Wat is de maximale watertemperatuur die een tuinslang kan verdragen? Voor korte perioden kan de watertemperatuur tot 60 °C zijn. Bij continu gebruik mag de watertemperatuur echter niet boven 35 °C uitkomen Warm water tot 95 °C kan alleen continu worden gebruikt met onze Premium rubberen slang.

Wat kost een hogedrukreiniger?

Onze top 10 Hogedrukreiniger aanbiedingen

1. € 159,00 109,00 Je bespaart: €50,00 Bekijk
5. € 192,00 179,00 Je bespaart: €13,00 Bekijk
6. € 469,00 399,00 Je bespaart: €70,00 Bekijk
7. € 299,95 259,00 Je bespaart: €40,95 Bekijk
8. € 183,44 174,95 Je bespaart: €8,49 Bekijk

Hoeveel bar moet een goede hogedrukreiniger hebben?

Kies dan een hogedrukreiniger met een werkdruk van zo’n 140-145 bar. Daarmee kun je de meeste oppervlakken, en de meeste verontreinigingen echt uitstekend en snel schoon maken. Als een hogedrukreiniger deze werkdruk combineert met voldoende waterdoorvoer, heb je een lekker krachtig stuk gereedschap in handen.

Wat is de beste hogedrukreiniger?

Dit zijn ze, de 5 beste hogedrukreinigers van 2022

 1. EUROM Force 2000 Plus – Goede prijs/kwaliteit hogedrukreiniger. …
 2. Nilfisk E 150.2-10 PH X-TRA – Meest verkochte hogedrukreiniger. …
 3. Karcher K3 – Veel hogedrukreiniger voor weinig. …
 4. Karcher K4 Premium – Hogedrukreiniger voor thuis. …
 5. Karcher K7 Premium – Een echte krachtpatser.

Copyright © All rights reserved. ProjectSports.nl