mei 20, 2022

Project Sports

Vragen en antwoorden over voetbal en sport

Wat kosten kaartjes voor de Masters?

2 min read

Een kaartje voor een oefendag kostte in 2018 $75. Een toernooironde dag kostte $115 per dag. Alle legale tickets zijn altijd al uitverkocht. Hier vind je informatie over kaartjes voor The Masters 2019 en hoe je je moet opgeven.

Wat kost een kaartje voor de Masters?

tickets ($34,75 miljoen) internationale televisierechten ($25 miljoen)

Hoeveel leden heeft Augusta?

Augusta heeft ongeveer 300 leden, inclusief drie professionals (Arnold Palmer, Jack Nicklaus en John Harris).

Wat is masters Expo?

MASTERS EXPO is een vijfdaagse premium zakenbeurs en wordt niet voor niets de Capital of Great business genoemd. Hier treffen geselecteerde exposanten, ondernemers, investeerders, CEO’s, leiders, politici en visionairs elkaar op de beursvloer om zaken te doen en vooruit te kijken.

Is TicketSwap te vertrouwen?

TicketSwap is een site speciaal om concertkaarten door te verkopen en is veel veiliger dan Facebook. Ook hier kan je opgelicht worden maar de kans is veel kleiner. De site checkt bijvoorbeeld het Facebookprofiel, de bankgegevens en het telefoonnummer van de verkoper.

Waar wordt de Masters golf gespeeld?

Het golfseizoen gaat pas echt beginnen met de eerste golfmajor – The Masters. Uniek aan The Masters is dat deze altijd op dezelfde golfbaan wordt gespeeld, Augusta National, in Georgia – Amerika. Een prachtige golfbaan ontworpen door Allister MacKanzie en Bobby Jones.

Hoe weet je of je ticket echt is?

Let op de barcode: bij sommige neptickets wordt hij erop gekopieerd en kun je verschil zien in de dikte van de lijntjes. Check ook of de naam overeenkomt met de verkoper. Dubbelcheck ook of de aangegeven rang op het kaartje klopt met de officiële zaalverdeling van het concert waar je naartoe wilt.

Hoeveel procent gaat naar TicketSwap?

Als TicketSwap-gebruiker weet je dat je altijd een eerlijke prijs betaalt voor je tickets. We beschermen kopers tegen woekerprijzen doordat we een maximale verkoopprijs van 20% boven de originele ticketprijs hanteren.

Copyright © All rights reserved. ProjectSports.nl