mei 16, 2022

Project Sports

Vragen en antwoorden over voetbal en sport

Wat is het PSI van een tuinslang?

3 min read

Hoeveel bar tuinslang?

Tuinslangen zijn doorgaans bestand tegen drukken tot 30/50 bar (435/725 psi).

Hoe werkt waterstop tuinslang?

De Gardena Waterstop is een praktische accessoire, die op het uiteinde van uw tuinslang bevestigd kan worden. Als het aangesloten besproeiingsaccessoire, zoals een broes of sproeier, vervolgens wordt losgekoppeld, stopt de watertoevoer automatisch.

Wat is de beste tuinslang?

De beste tuinslang is bijna altijd van het merk Gardena. Dit merk staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit en lange levensduur. Je krijgt dan ook 12 jaar garantie op dit product. Deze tuinslang van 20 m lengte is vorm vast en druk bestendig.

Hoe dik moet een tuinslang zijn?

Een standaard tuinslang heeft een binnendiameter van 13 mm. Deze diameter is prima voor wanneer u 1 sproeier aan wil sluiten op een slang van ± 20 meter. Echter, wanneer u een langere afstand moet overbruggen en/of u meerdere sproeiers tegelijkertijd wil voorzien van water en druk, dan gaat dit een probleem geven.

Waar op letten bij kopen tuinslang?

Let op dat de diameter van het slangstuk met de diameter van de tuinslang overeen moet komen. In stugge tuinslangen komt geen knik. Nadeel van deze tuinslangen is dat je ze alleen tijdens hete dagen goed kunt oprollen.

Hoeveel bar Gardena?

Productinformatie

Productnaam Tuinslang SuperFlex, Ø: 19 mm, Lengte: 25 m, Model: Opgerold SuperFlex 25 m, Max. druk: 35 bar
Merk Gardena
Verpakking Per stuk

Hoe sluit je een tuinslang aan op de kraan?

Om de tuinslang op de buitenkraan aan te sluiten zijn er speciale koppelstukken verkrijgbaar. Normaal wordt het koppelstuk bij de tuinslang geleverd. Wanneer dit niet het geval is (of hij is kapot) dan zijn er ook losse koppelstukken verkrijgbaar. Voor een dergelijke koppeling betaal je tussen de € 10 en € 25.

Hoe koppel je twee tuinslangen aan elkaar?

Eenvoudig op tuinslang aan te sluiten met slangstuk 1/2 inch (12,5 mm). Met deze gewone koppeling kan je twee tuinslangen van dezelfde dikte met elkaar verbinden. Je moet beide tuinslangen uitrusten met een slangstuk dat je dan kan vastklikken op het koppelstuk.

Hoe maak je 2 tuinslangen aan elkaar?

Hieronder leest u hoe u te werk moet gaan:

  1. Neem eerst de oude slang en controleer deze op beschadigingen. …
  2. Kort de tweede slang in tot de lengte die u aan het einde nodig heeft. …
  3. Plaats nu een stuk slang op het uiteinde van de slang. …
  4. Tot slot kunt u de twee slangen aan elkaar koppelen met behulp van de slangkoppeling.

Welke tuinslang heb ik nodig?

Type. Een tuinslang kun je best op haspel kopen om te voorkomen dat er knikken in de slang komen. Door knikken verlies je immers watertoevoer en kan je de slang beschadigen. Als je weinig ruimte hebt, is een uitrekbare tuinslang zonder haspel wel plaatsbesparend.

Hoe lang gaat een tuinslang mee?

Kwaliteit. Een hoogwaardige tuinslang is UV-bestendig en gaat minstens 5 jaar mee.

Hoe lang tuinslang?

De tuinslang moet minimaal 7,5 meter lang zijn. De tuinslang moet volledig zijn uitgerold en vlak op de bodem liggen zonder knikken of draaiingen. Bevestig de slang met een vrije doorvoer (freeflow) koppeling op de hogedrukreiniger.

Wat is een goede flexibele tuinslang?

De Hozelock Superhoze is de beste complete flexibele tuinslang die wij hebben online hebben gevonden. De 30 meter lange tuinslang (ook verkrijgbaar in 7,5, 15 en 40 meter) is anders dan veel andere flexibele tuinslangen voorzien van diverse koppelingen.

Wat is een handige tuinslang?

De Hozelock Super Tricoflex Ultimate is de ideale tuinslang voor de bewatering van je tuin of gazon. De slang is erg licht, wat het ideaal is voor dagelijks water geven van planten. Deze slijtvaste slang is opgebouwd uit 5 lagen en is extra versterkt. Dankzij de soft & flex technologie is de slang 100% knikbestendig.

Welke flexibele tuinslang?

De beste flexibele tuinslangen op een rij

  1. 1 – MD-Goods ® Super Sterk Uitrekbare Tuinslang tot 30 Meter + GRATIS tas en koppelstuk. …
  2. 2 – VONROC TuinslangFlexibele tuinslang 10 tot 30 meter – Inclusief spuitstuk en tuinslanghouder. …
  3. 3 – EKEO Premium Flexibele tuinslang.
Copyright © All rights reserved. ProjectSports.nl