Nederlands | English | Deutsch | Türkçe

Project Sports

Vragen en antwoorden over voetbal en sport

Wat is een luchtkussen?

2 min read

Hoe werkt een luchtkussen?

Een springkussen is eigenlijk een luchtzak net als een boterhamzakje. Het boterhamzakje blaas je op. Dit is hetzelfde bij een springkussen en de blower moet wel continue aanstaan. Dit omdat kinderen springen en het kussen hard moet blijven.

Hoe blaas je een springkussen op?

antennamediatorino.eu

Hoe duur is een springkussen?

een Normaal springkussen kost vaak tussen de 80 en 120 euro en de Multiplay Springkussens variëren over het algemeen tussen de 100 en de 150 euro. Het formaat van een kussens is echter niet het enige wat de prijs bepaald.

Hoe maak je een springkussen schoon?

Vuil verwijderen van je springkussenMaak dus een emmertje heet water met sop klaar en gebruik een vaatdoek om het kussen stevig schoon te schrobben.. Begin achterin het springkussen en werk van achter naar voren. Op deze manier wordt het kussen niet opnieuw vies en zit je zelf niet in de nattigheid.

Hoelang duurt het om een springkussen op te blazen?

Omdat ieder springkussen verschillend is zal het ene kussen wat meer tijd nodig hebben dan het ander. Desondanks zijn vrijwel alle springkussens binnen 5 tot 15 minuten op te bouwen.

Kan een springkussen ook binnen?

Echter krijgen wij steeds vaker de vraag of springkussens ook binnen geplaatst kunnen worden. Natuurlijk kan dat! Met een grote woonkamer, een flinke schuur of bijvoorbeeld een sporthal ter beschikking is een springkussen eenvoudig binnen op te zetten.

Wat weegt een springkussen?

Wat weegt een springkussen en kan ik het zelf zonder hulpmiddelen meenemen en opzetten? Een gemiddeld opblaaskussen weegt tussen de 50 en 150 kg.