Nederlands | English | Deutsch | Türkçe

Project Sports

Vragen en antwoorden over voetbal en sport

Wat is de term die gebruikt wordt wanneer een wedstrijd een 40 40 gelijkspel heeft bereikt?

4 min read

Wat als het gelijkspel is bij voetbal?

Wanneer een gelijkspel als een bijzondere, eervolle gebeurtenis wordt beschouwd, kunnen de gelijk geëindigden elk dezelfde ongedeelde prijs ontvangen, als het reglement daarin voorziet. Vaak noemt men dit ex aequo.

Wie wint er bij gelijkspel?

De spelregel. De regel luidt als volgt: Wanneer over twee wedstrijden geteld de totaalstand een gelijkspel inhoudt, is de winnaar de ploeg met de meeste uitdoelpunten. De regel kan enkel eerlijk worden toegepast wanneer een duel wordt beslist in een uit- en thuiswedstrijd.

Hoeveel punten krijg je als je wint bij voetbal?

Het driepuntensysteem is een standaardmanier om punten te tellen in veel sportcompetities, die vooral in het voetbal gebruikt wordt. In dit systeem verdient de winnaar van een wedstrijd drie punten, de verliezer krijgt geen punten. Bij een gelijkspel krijgt elke ploeg één punt.

Hoe vaak komt gelijkspel voor?

De hoge quoteringen van een gelijkspel

Dat is bijna 20% van alle matches. Er is dus een reële kans dat een wedstrijd na 90 minuten een 0-0, 1-1 of 2-2 oplevert.

Wat is een ander woord voor gelijkspel?

Gelijkspel = gelijkspel is een gelijke eind- of tussenstand bij een competitie. Een synoniem voor gelijkspel is `kiet` van het Franse quitte. Onbeslist of draw zijn ook gangbare benamingen.

Hoeveel kans op gelijkspel voetbal?

De kans op gelijkspel lag begin jaren tachtig op 25%, steeg tot 33% in 1990 en daalt sindsdien geleidelijk tot onder de 20% in 2005-2006. De laatste jaren lijkt het percentage hoger te worden, met 28% in seizoen 2008/2009. 2.

Wie wint bij remise?

Soms eindigt een schaakpartij zonder dat een van de spelers wint; in zo’n geval spreken we van “remise” ofwel gelijkspel. (Wit en zwart krijgen dan allebei een halve punt.)

Hoeveel punten bij 0 0?

*Bij een 0-0 krijgt alleen de winnaar van de penalties 1 punt. *Er zijn maar weinig sporten waar een gelijkspel überhaupt mogelijk is.

Wie wint er bij remise?

Een schaakpartij eindigt in remise indien aan een van de volgende voorwaarden wordt voldaan: De spelers komen remise overeen. Een speler zet de tegenstander pat. Voor de derde maal (of vaker) is dezelfde stelling ontstaan, of deze staat op het punt te ontstaan, en de speler die aan zet is eist op grond hiervan remise.

Hoe werkt de verlenging voetbal?

Een verlenging duurt 2 keer 15 minuten en later eventueel penalty’s. Vroeger was er sprake van een golden goal. Bij een golden goal is de verlening bij het eerste doelpunt meteen afgelopen. Als je in de verlenging scoorde was je dus meteen winnaar.

Is 0 0 ook gelijk spel?

Magath vindt het wel een goed idee om wat te veranderen aan de puntentelling, vooral om de amusementswaarde te verhogen. Een gelijkspel van 1-1, 2-2 of nog hoger levert gewoon een punt per ploeg op, maar een doelpuntloos gelijkspel (0-0) levert nul punten per ploeg op. Zo worden ploegen gedwongen de aanval te kiezen.

Hoe werkt Toto met verlenging?

Het antwoord is simpel en geldt bij alle bookmakers in de sportweddenschappenmarkt. Verlengingen en strafschoppen (of andere manieren om een wedstrijd na reguliere speeltijd te beslissen) tellen niet mee voor de uitkomst van jouw weddenschap, tenzij je kiest voor de wedopties ‘To qualify’ of ‘Manier van winnen’.

Wat gebeurt er met je Toto Als een speler niet meedoet?

Indien je gekozen speler niet is gestart en/of invalt en het gevraagde resultaat niet meer kan behalen, dan wordt de quotering op 1,00 gezet. Indien de gekozen speler de mogelijkheid heeft gehad om een resultaat te kunnen realiseren, ongeacht hoe lang er door deze speler is gespeeld, is de weddenschap geldig.

Hoeveel mag een klant per dag maximaal inleggen op Toto weddenschappen?

Stortingslimiet. Per dag: tussen €5 en €15.000. Per week/maand: tussen €5 en €99.999.

Hoe lang duurt het voordat Toto geld stort?

Je ontvangt het bedrag uiterlijk binnen vijf werkdagen op het rekeningnummer die je bij de registratie hebt ingevuld (controleer dit rekeningnummer altijd voordat je een bedrag uitbetaald). Wij streven er altijd naar om het bedrag eerder aan je uit te keren.

Hoeveel dagen betaald TOTO?

Het laten uitbetalen van je winst duurt bij TOTO maximaal 5 werkdagen. In de praktijk duurt dit vaak 2 tot 3 werkdagen.

Kan je veel geld verdienen met TOTO?

Indien je dit bedrag inzet op een wedstrijd met een quotering van 2.00, dan maak je kans om 150 euro winst te maken terwijl je met de weddenschap maar 75 euro van je eigen geld kunt verliezen. Wanneer rijk worden met toto je doel is dan moet je uiteraard van dit soort mogelijkheden gebruikmaken als deze zich aanbieden.