mei 17, 2022

Project Sports

Vragen en antwoorden over voetbal en sport

Wat is de hark Creepypasta?

2 min read

Wat betekent creepy pasta?

Een creepypasta is een korte enge legende die via internetfora en e-mail verspreid wordt. Het horrorverhaal kan bovennatuurlijke elementen bevatten en beschrijft moord en andere gruwelijke onderwerpen.

Wat is de bekendste creepypasta?

Het bekendste voorbeeld van een creepypasta is Slender Man, maar andere bekende creepypasta’s zijn Jeff the Killer, Ted the Caver, Ben Drowned, Smile Dog en het Russische slaapexperiment. Ook zijn er creepypasta’s over televisieseries en films, zoals die over Candle Cove en het Lavender Town-syndroom.

Is Slender Man waargebeurd?

Slender Man (ook wel Slenderman of kortweg Slender genoemd) is een personage dat als creepypasta in 2009 is ontstaan tijdens een fotowedstrijd op het internetforum Something Awful.

Wie heeft Siren Head bedacht?

Siren Head is een cryptide die bedacht is door de Canadese horrorillustrator Trevor Henderson. Hij bedacht het wezen in 2018 waarna Siren Head werd opgepikt door fans van (indie)horror en creepypasta’s.

Waar zit Slender Man?

Reacties. Nee, Slender Man bestaat niet echt. Hij is eigenlijk maar een uit de hand gelopen photoshop, die zijn oorsprong vindt op de forums van Something Awful.

Waar komt Siren Head voor?

Sirenehoofd wordt vooral aangetroffen in plattelandsdorpen en bosgebieden. Siren Head’s slachtoffers zijn verdwaalde reizigers, wandelaars en zelfs kleine kinderen. Als de geluiden van iemand in nood worden gehoord, kan het een methode van Siren Head zijn die slachtoffers het bos in probeert te lokken.

Copyright © All rights reserved. ProjectSports.nl