mei 18, 2022

Project Sports

Vragen en antwoorden over voetbal en sport

Wat gaat er in een vlaggenmast truck?

2 min read

Hoe diep moet een vlaggenmast in de grond?

Graaf een gat van ongeveer een meter diep. Als de grond zacht is dan dient u de diameter van het gat te vergroten. Vul het gat met goede kwaliteit snelbeton. Laat de bovenkant aflopen naar alle kanten zodat er geen water blijft staan op het beton.

Hoe zet je een vlaggenmast in de grond?

Zo plaats je zelf een vlaggenmast

  1. Stap 1: Schroef op iedere draadstang een moer tot zeven centimeter onder het rechte uiteinde van de draadstang.
  2. Stap 2: Plaats de grondplaat bovenop de moeren, houd de scharnierogen aan de bovenkant.
  3. Stap 3: Schroef de grondplaat vast. …
  4. Stap 4: Graaf voor de fundering een gat.

Hoe maak je een vlaggenmast schoon?

Voor een lange levensduur van de mast is het verstandig de mast minimaal één keer per jaar te reinigen met een mild schoonmaakmiddel. Haal de mast voorzichtig neer, sop ‘m lekker in met een mild wasmiddel en spoel de mast daarna af met water.

Hoeveel wind kan een vlaggenmast aan?

Op grond van sterkteberekeningen bedraagt de theoretische maximaal toelaatbare windkracht bij continue bevlagging 8 Beaufort. Aangezien bij de berekening rekening is gehouden met een veiligheidsfactor, zullen de masten bij een continue bevlagging ook bij hogere windkrachten niet direct breken.

Waar plaats je een vlaggenmast?

Een belangrijk doel van het uithangen van een vlag is de aandacht van voorbijgangers trekken. Plekken met veel toeloop (bijvoorbeeld een winkelstraat) of een parkeerplaats langs een openbare weg (waar dus veel auto’s passeren) zijn strategisch uitstekende plaatsen.

Hoe touw In vlaggenmast?

Bevestigen van het vlaggenkoord

De vlaggenlijn wordt per stuk geleverd. De vlaggenlijn is zeer eenvoudig te bevestigen aan de vlaggenmast. De vlaggenlijn bevestig je door het koord door het gaatje boven in de top te schuiven en te bevestigen aan de mastvlag d.m.v. de Inglefield clips.

Wat kost een vlaggenmast plaatsen?

Bij de aanschaf van vlaggenmasten kunt u er voor kiezen om de masten door ons te laten plaatsen. De prijs per mast laten plaatsen bedraagt € 195,– ex BTW voor kantelankers en muurbeugels en voor een oversteekkoker bedraagt dit € 100,– ex BTW, dit is in volle grond op basis van onze plaatsingsvoorwaarden.

Copyright © All rights reserved. ProjectSports.nl