mei 17, 2022

Project Sports

Vragen en antwoorden over voetbal en sport

Wanneer werd het LA Forum gebouwd ?

2 min read

Wat is een forum in de Romeinse tijd?

Het forum is de belangrijkste plek in een Romeinse stad. Het is zowel het politieke, religieuze als economische middelpunt. Aan een Romeins forum liggen belangrijke tempels en openbare gebouwen.

Hoe oud is het Forum Romanum?

Het Forum Romanum was het centrum van de wereld

De Romeinen waren zo’n 800 jaar lang de leiders van de westerse wereld. In de 8e eeuw voor Christus vormden enkele mensen een vestiging aan de oever van de Tiber. Deze nederzetting werd een stad, de stad werd echter al gauw een provincie.

Wie bouwde het Forum Romanum?

Deze tempel werd beschouwd als de grootste in het oude Rome. Hij was gewijd aan de godinnen Venus en Roma. Het was een project van keizer Hadrianus en werd voltooid in 141 na Christus, na 20 jaar bouwen, onder zijn opvolger Antoninus Pius.

Wat is een forum geschiedenis?

FORUM Geschiedenis vertelt hoe geschiedenis in de samenleving wordt gebruikt en legt daardoor de nadruk op de relevantie van het vak. FORUM Geschiedenis gaat in op de actualiteit en toont dat geschiedenis niet alleen met het verleden te maken heeft, maar een vak is van verleden, heden en toekomst.

Wat gebeurde er op het forum?

Een Romeins forum was in een Romeinse stad het centrale marktplein. Op het forum werd gehandeld en werden justitiële en officiële burgerlijke bijeenkomsten gehouden.

Wat is de betekenis van forum?

forum – zelfstandig naamwoord uitspraak: fo-rum 1. groep deskundigen die voor een publiek over een probleem discussieert ♢ deze vraag leggen we voor aan het forum Zelfstandig naamwoord: fo-rum het forum

Wat is een forum Wikipedia?

Een internet- of discussieforum, meestal gewoon forum (meervoud: forums of fora) is een online discussieruimte tussen verschillende gebruikers. Deze gebruikers plaatsen berichten en kunnen ‘asynchroon’ met elkaar overleggen; de bijdragen worden gearchiveerd en de discussie kan over een langere periode verdergaan.

Wat is een synoniem voor forum?

babbeltje, colloquium, conversatie, dialoog, discours, discussie, forum, gedachtewisseling, kout, onderhandeling, onderhoud, ontmoeting, overleg, praatje, praten, samenspraak, tweespraak, woorden. platform (zn) : forum, overlegorgaan.

Hoe een forum maken?

Hier zijn de specifieke stappen die u moet nemen als u een echt succesvol forum wilt maken.

  1. Kies een webhost. …
  2. Stel uw forumplatform in. …
  3. Forumregels maken. …
  4. Forumonderwerpen kiezen (en sorteren) …
  5. Hulp krijgen van leden. …
  6. Uw forum en best practices beheren.

Copyright © All rights reserved. ProjectSports.nl