mei 17, 2022

Project Sports

Vragen en antwoorden over voetbal en sport

Wanneer is Gabby Douglas begonnen met turnen?

2 min read

Welke sport beoefend Simone Biles?

Biles volgt op de erelijst LeBron James op.
Simone Biles is door het Amerikaanse Time Magazine verkozen tot Atlete van het Jaar, een prestigieuze erkenning in de sport. De gymnaste worstelde dit jaar met haar mentale gezondheid en maakte dat tijdens de Spelen in Tokio wereldkundig.

Hoeveel medailles won Simone in Rio de Janeiro?

Ze vertegenwoordigde haar vaderland op de Olympische Zomerspelen 2016 in Rio de Janeiro, alwaar ze viervoudig olympisch kampioen werd. Met reeds 19 medailles op Olympische Spelen en wereldkampioenschappen is ze de meest gelauwerde Amerikaanse gymnast aller tijden.

Hoeveel uur traint Simone Biles?

Uiteindelijk zette ze door en momenteel traint ze zes dagen per week zes uur per dag. De meeste turnsters pieken in hun tienerjaren, maar Simone is inmiddels ‘al’ 23 jaar oud: “Ik stretch voordat ik ga stretchen, omdat ik ‘zo oud’ ben”, zegt ze lachend in het interview.

Wie is de beste turnster ter wereld?

Simone Biles is 24 jaar oud en komt uit de Verenigde Staten. Haar prijzenkast puilt uit van de medailles. Zo haalde ze al 19 keer goud op een WK.

Wie is de beste turner ter wereld?

Voor wie het nog niet wist: Simone Biles, pas 22 jaar, is de beste turnster aller tijden. De Amerikaanse atlete, 1.42 meter lang, kwam door haar prestaties deze week op de WK in Stuttgart al op zestien wereldtitels, een ongeƫvenaarde prestatie.

Hoeveel geld heeft Simone Biles?

Salaris Simone Biles
Met reeds 19 medailles op Olympische Spelen en wereldkampioenschappen is ze de meest gelauwerde Amerikaanse gymnast aller tijden. Biles‘ favoriete onderdeel in de turnmeerkamp is vloer. -Forbes Aug. 2021: Biles earns at least $5 million annually in endorsements, according to Forbes estimates.

Copyright © All rights reserved. ProjectSports.nl