Nederlands | English | Deutsch | Türkçe

Project Sports

Vragen en antwoorden over voetbal en sport

Waarom specificeert Fox om de hendel rechtop te zetten, op een Rhythm 34 vork die een Through-Axle gebruikt?

5 min read

Gevraagd door: Nate Russell

Wat betekent 34 op Fox vorken?

Stap Gegoten
De Fox 34 biedt meer veerweg dan de 32 en is daarmee perfect voor elke all mountain bike. Met 34mm bovenbuizen is de 34 een geweldige allround vork. Er zijn twee chassis modellen voor de Fox 34, de standaard 34 met veerwegen van 120mm-140mm en dan de Fox 34SC, staat voor Step Cast.

Hoe stel je een fox-as af?


Citaat uit de video: Ik zou hier aan de andere kant een aanpassing moeten maken op sommige van deze Fox Forks hebben ze een kleine draaiknop met nummers die je van een kleine 2 millimeter bout moet halen.

Hoe draai je een Fox zwevende as?

Citaat uit de video: Perfect, schroef het er gewoon in met die zes millimeter inbussleutel, maar zorg ervoor dat je het los laat, we proberen het niet echt vast te draaien.

Hoe stel je een Fox vork af?

Stel de modus OPEN in op 18 klikken uit (tegen de klok in tot hij stopt). De 3-standen Micro Adjust hendel is handig om tijdens het rijden de vorkprestaties te regelen. Gebruik de posities tussen de standen OPEN, MEDIUM en FIRM om de compressiedemping fijn af te stellen.

Wat is het verschil tussen Fox 34 en 36?

Citaat uit de video: Dus de volgende is de 34… Daar ga je 34 nogmaals 34 millimeter stanchion diameter. Dit kan op een trail hardtail wat deze yeti boog is.

Wat betekenen de vorknummers van Fox?

Citaat uit de video: De basis van de verschillen in de Fox vork line-up. Dus je hebt de 32 34 36 en 40 om te beginnen wat betekenen die getallen eigenlijk dat is de diameter van de stanchion.

Hoe stel je de rebound van een Fox 38 af?

Terugvering aanpassen
Een hogere luchtdruk vereist bijvoorbeeld meer rebounddemping. Gebruik uw luchtdruk om uw rebound-instelling te vinden. Draai de terugslagknop naar de gesloten stand (volledig met de klok mee) totdat deze stopt. Draai hem dan terug (tegen de klok in) tot het aantal klikken dat in de onderstaande tabel is aangegeven.

Hoe voeg ik volume spacers toe aan Fox 36?

Citaat uit de video: En reis nu opnieuw de bovenste dop met de platte inbus en dopsleutel en pomp hem weer op. Druk dat's het dat's letterlijk alles wat er is.

Hoeveel afstandhouders heeft Fox 38?

Afstelling van de FOX 38
De FOX 38 is een zeer goed afstelbare vork met 16 klikken voor lage-snelheidscompressie en 8 klikken voor hoge-snelheidscompressie, en zowel hoge- als lage-snelheidsrebound instelling. Je kunt ook volume spacers toevoegen (tot 6, afhankelijk van de veerweg) om de veerconstante te tunen.

Zijn steekassen beter dan snelspanners?

1. Schroefassen zijn veiliger- Dit is waarschijnlijk het grootste voordeel voor de gemiddelde fietser. Schroefassen vergroten de veiligheid doordat het bijna onmogelijk is dat het voorwiel tijdens de beweging uit de uitvaleinden komt. De uitvaleinden kunnen niet verticaal van de assen af omdat ze gaten hebben in plaats van u-vormige sleuven.

Hoe stel je de Fox grip 2 af?

Citaat uit de video: In helemaal met de klok mee. Dus het'is volledig maximaal uitgebogen en dan is een klik een notabele klik naar buiten tegen de klok in voordat je zelfs met je vork het pad op gaat.

Hoe onderhoud je een Fox 36 lager?

Citaat uit de video: Maar ik ga je ook laten zien hoe je de onderbenen moet onderhouden. En luchtveer op een Fox. 36. We'gaan werken aan een 2018 fox vork en dit wordt het gereedschap dat nodig is voor deze vork.

Is Fox 36 rhythm een goede vork?

Zoals we al zeiden over de Fox 36 Rhythm, is de Marzocchi Bomber Z1 Air die we hebben getest een solide presterende vork, en hij is aanzienlijk goedkoper dan zijn broers en zussen uit het hogere segment.

Wat is het verschil tussen Fox 36 ritme en prestatie?

Het verschil tussen Rhythm en Performance/Elite/Factory is het gebruikte materiaal voor stanchions en lowers, Rhythm gebruikt het zwaardere 6000-serie aluminium voor de lowers, evenals een andere luchtveer die niet de grotere negatieve kamer heeft.

Wat is het verschil tussen Fox Factory en Performance Elite?

Citaat uit de video: Похожие запросы

Wat is het verschil tussen Fox 36 en 38?

Volgens Fox is de 38 vork “31% stijver in dwarsrichting, 17% stijver voor/achter en 38% torsiestijver dan de 36”. Al dat materiaal maakt de vork wel een stuk zwaarder. De vork weegt ongeveer 300 gram meer dan de 36 die we vorig seizoen hebben getest.

Is Fox 34 een XC?

Met zijn lichtere chassis en verbeterde verstelbaarheid heeft de tweede generatie Fox 34 SC een nieuwe standaard gezet voor XC rijden en racen. Niet alleen is hij aanzienlijk lichter dan zijn voorganger, de opnieuw ontworpen luchtveer biedt ook meer verstelbaarheid en betere ondersteuning op het parcours.

Is Fox 36 rhythm een goede vork?

Zoals we al zeiden over de Fox 36 Rhythm, is de Marzocchi Bomber Z1 Air die we hebben getest een solide presterende vork, en hij is aanzienlijk goedkoper dan zijn broers en zussen uit het hogere segment.

Hoe weet ik welk jaar mijn Fox vork is?

Geregistreerd. Als u het Fox Servicenummer belt en het serienummer doorgeeft, kunnen zij u vertellen welk jaar en model de vork is.

Is Kashima coating de moeite waard?

Is het de moeite waard om Kashima Coat te kopen? Het heeft zeker enige waarde, dus het is niet helemaal waardeloos. In het algemeen denk ik dat het veilig is om te zeggen dat het niet de moeite waard is voor achterschokdempers, omdat die over het algemeen weinig wrijving hebben en te verwaarlozen zorgen over de duurzaamheid.

Hoe lang gaat een FOX vork mee?

Fox adviseert dat de minimale vering van vork en schokdemper 125 gebruiksuren per jaar is, of wat het eerst komt. Dat is zeker aan de lange kant. Hoe vaker je je vering onderhoudt, hoe beter de vork het doet, net als bij het verversen van de olie in je auto.