mei 20, 2022

Project Sports

Vragen en antwoorden over voetbal en sport

Waar komen de A’s vandaan?

3 min read

Waar komt het merk Pandora vandaan?

Ontstaan in Kopenhagen

In 1982 opende goudsmid Per Enevoldsen met zijn vrouw Winnie een juwelierszaak in Kopenhagen. Ze importeerden sieraden uit Thailand, maar toen de vraag hiernaar groeide, richtten ze zich vooral op de groothandel. In 1987 stopten ze de winkelactiviteiten en gingen ze verder als groothandel.

Waar staat Pandora voor?

Alle officiele Pandora bedels zijn voorzien van de letters ALE. ALE staat voor Algot Enevoldsen, de naam van de vader van de oprichter. Deze letters zijn de vinden aan de binnenkant van het juweel. Zilveren Pandora juwelen zijn voorzien van het getal 925, gouden van het getal 585.

Hoelang bestaat Pandora?

Pandora begon in 2000 met het ontwerpen van zijn geliefde bedels. Elke bedel heeft een betekenis, soms meerdere betekenissen, een van de ontwerper en meer gegeven door de persoon die hem draagt en ervan houdt.

Is Pandora zilver?

Sterlingzilver. Zilver staat bekend om zijn zachte, witte oppervlak en is het kenmerkende metaal van Pandora, waarvan de meeste van onze sieraden hiervan zijn gemaakt.

Is Pandora van zilver?

PANDORA biedt een waaier aan handgemaakte en moderne juwelen geproduceerd uit authentieke materialen, hoofdzakelijk massief sterling zilver en 14kt of 18kt goud met halfedelstenen, edelstenen, gecultiveerde parels, glas en hout.

Wat zat er in het vat opgesloten?

De god Hermes gaf haar iets wat nog geen enkel mens bezat op dat moment, nieuwsgierigheid. Als huwelijkscadeautje kregen Epimetheus en Pandora een pithos (Grieks vat) cadeau. Daarin zaten alle ongelukken van de wereld opgesloten. Ze zouden niet kunnen ontsnappen, tenzij het vat werd geopend.

Wat zijn Pandora bedels?

Een Pandora bedel heeft samen altijd een speciale, meestal liefdevolle, betekenis. Pandora bedels zijn er voor blijde momenten maar ook voor momenten die als herinnering verdergaan zoals de bedel met de afbeelding van een hond of een kat en natuurlijk de engel of als geboortebedel het jongetje of het meisje.

Hoeveel bedels aan een Pandora armband?

Draag hem met maximaal 15 tot 20 bedels, maar als je meer dan 5 bedels wilt dragen, kies dan voor een maatje groter om er zeker van te zijn dat er genoeg ruimte is tussen de bedels en je pols. Belangrijk: Bevestig geen clips op de sluitingen van de armband.

Wat lijkt op Pandora?

Wat is TROLLBEADS? TROLLBEADS is een fascinerende collectie van bedels en kralen die, net als Pandora’s Box, eenmaal geopend, talloze mogelijkheden biedt. Ontwerp je eigen armbanden en sieraden in je eigen stijl en waarmee je leuke en onvergetelijke momenten uitdrukt.

Wat is Pandora sieraden?

Pandora armbanden zijn gebaseerd op een innovatief concept. Door de bedels of charms van verschillende thema’s kun je een uniek een gepersonaliseerd accessoire dragen. De sieraden van dit Deense bedrijf zijn verkrijgbaar in hoogwaardige materialen zoals sterling zilver of 14-karaats goud.

Wat is Pandora Rose?

Pandora Rose is een veelzijdig metaal dat goed kan worden gecombineerd met sterlingzilver en Pandora Shine. Geef je outfit een warme gloed met een monochrome verzameling sieraden in Pandora Rose, of creëer je eigen combinatie van metaalafwerkingen.

Copyright © All rights reserved. ProjectSports.nl