Nederlands | English | Deutsch | Türkçe

Project Sports

Vragen en antwoorden over voetbal en sport

Waar kan ik een goedkope fietsstandaardklem vinden?

5 min read

Gevraagd door: Nate Russell

Hoe maak je een fietsklem?

Citaat uit de video: Vervolgens nemen we de 12 inch pijp en schroeven die in het andere uiteinde van de elleboog. Connector. Tot zover vrij eenvoudig. Nu pakken we onze 3/4 inch pijpklem. We beginnen met dit uiteinde van de klem.

Wat kan ik gebruiken als fietsenrek?

Citaat uit de video: U'hebt waarschijnlijk de zware stalen werkstandaards gezien die in uw plaatselijke fietsenwinkel op de vloer van de werkplaats zijn geschroefd. En dacht dat ziet er wel handig uit. En dat zijn ze ook.

Hoe kan ik mijn fiets overeind houden zonder standaard?

Hang de voorkant van het zadel aan een handige “knijper”, of maak haken of een touw om de fiets aan op te hangen. Het enige wat je moet doen is het achterwiel van de grond krijgen terwijl de pedalen vrij zijn om te draaien.

Hoe maak je een vrijstaand fietsenrek?

Citaat uit de video: Dus ik maakte het iets meer dan het dubbele van de breedte van mijn stuur. Nu om het frame in elkaar te schroeven zorg ervoor dat het's boor enkele pilot gaten al dit zorgt ervoor dat de schroeven niet splijten het hout.

Hoe kan ik thuis een fietsenrek maken?

Citaat uit de video: Het vereist gewoon een beetje meer. Upper. Oké, dus ik koop mijn motor. En in principe neem ik mijn twee 16-inch blokken. En plaats iets aan elke kant van de band.

Kan ik een kickstand toevoegen aan mijn fiets?

Citaat uit de video: Je gaat de kickstand nemen. En ik zet hem graag in de bovenste stand, dat maakt het installeren makkelijker.

Zijn fietsenrekken de moeite waard?

Je hebt geen fietsenrek nodig als je basisonderhoud aan je fiets doet, zoals; de ketting schoonmaken en smeren, banden vervangen en remmen vervangen – je hebt echter wel een fietsenrek nodig als je van plan bent de derailleurs, kabels of iets anders waarbij je op de fiets moet trappen af te stellen.

Is het OK om een dropper post te klemmen?

Kan ik de zadelpen vastklemmen? Ja. Zorg ervoor dat je deze richtlijnen volgt: Zorg ervoor dat je je dropper post volledig uitschuift.

Waar klem je een fiets op een fietsenrek?

Citaat uit de video: Dus yep ga naar ding voor je eerste carbon fiets klem nooit de buizen van het frame. In je fiets reparatie. Je loopt wel het risico dat je de buizen zeer gemakkelijk plet, ze zijn daar niet voor ontworpen.

Waarom hebben dure fietsen geen kickstands?

Vooral dure fietsen hebben minder vaak een kickstand. Eén reden is prestige: fietsers die investeren in een dure fiets zullen eerder neerkijken op kickstands. De andere reden is dat de meeste dure fietsen frames hebben die door kickstands beschadigd kunnen raken.

Hoe leun je op een fiets zonder kickstand?

De beste manier is om de fiets aan de niet-aandrijfzijde te laten leunen, waarbij alleen het stuur de boom raakt. Je kunt er ook voor kiezen je achterwiel en zadel tegen de boom te laten leunen, maar dat kan je zadel een beetje bekrassen.

Hoe kan ik mijn fiets beveiligen zonder slot?

Hoe u uw fiets veilig kunt houden zonder een slot

 1. Gebruik uw helm. Wanneer u uw fiets parkeert, gebruikt u de riemen van uw helm om het achterwiel te blokkeren om te draaien. …
 2. Zet de hoogste versnelling in. Laat voordat de fiets parkeert de hoogste versnelling aan. …
 3. Laat je ketting vallen. …
 4. Park bergopwaarts. …
 5. Neem de snelle release van uw voorwiel uit.


 6. Hoe maak je een fietsenrek van PVC pijp?

  Citaat uit de video: Voor 1 inch 90 graden ellebogen. En 10 1-inch slanke T-stukken om te beginnen ga je je PVC-pijp snijden. In 336 inch secties voor 18 inch secties. En 527 inch secties.

  Hoe maak je een fiets stationair?

  Het enige dat u nodig heeft, is een speciale standaard die uw fiets omvormt tot een stationaire fietstrainer. Je kunt dit gebruiken totdat het weer goed genoeg is om weer buiten te rijden.  1. Plaats je stationaire fietsstandaard. Zoek een plek in huis waar je genoeg ruimte hebt voor je fiets en de houder. …
  2. Installeer de fiets. …
  3. Controleer je werk.


  Hoe maak je een 2×4 fietsenrek?

  Citaat uit de video: Neem een waterpas, zorg dat je 2×4 waterpas staat, boor een proefgat. En een schroef op je tegenoverliggende. Kant tegen de andere poot. Drijf dat in om een tweede schroef op elke poot te hebben.

  Hoe maak je een fietsenrek?

  Citaat uit de video: Ik had ruwweg zeven voet muurruimte nodig die ik afkortte tot acht voet twee bij vier twee lengtes. En bevestigde ze aan mijn muur met drie en een halve inch schroeven. Ik controleerde op niveau op elke 2×4.

  Hoe maak je een fietsenrek van PVC pijp?

  Citaat uit de video: Voor 1 inch 90 graden ellebogen. En 10 1-inch slanke T-stukken om te beginnen ga je je PVC-pijp snijden. In 336 inch secties voor 18 inch secties. En 527 inch secties.

  Hoe maak je een 2×4 fietsenrek?

  Citaat uit de video: Neem een waterpas, zorg dat je 2×4 waterpas staat, boor een proefgat. En een schroef op je tegenoverliggende. Kant tegen de andere poot. Drijf dat in om een tweede schroef op elke poot te hebben.

  Hoe maak ik een fietsenrek voor mijn garage?

  Citaat uit de video: Alles wat je nodig hebt is een rubberen haak en een manier om een gat te boren. Maar om je muur mooi te houden en meerdere opties te hebben een stuk 2×4.