Nederlands | English | Deutsch | Türkçe

Project Sports

Vragen en antwoorden over voetbal en sport

Videoformaat voor strava

5 min read

Gevraagd door: Jessica Lavergne

Kun je een video uploaden naar Strava?

U kunt op elk moment na het voltooien van een activiteit op Strava video’s en foto’s toevoegen. Wij verwachten dat alle Strava-atleten de Strava Community Standards respecteren en deze verwachting is van toepassing op video’s en foto’s die u deelt met onze gemeenschap. Video’s van maximaal 30 seconden worden ondersteund.

Welk bestandsformaat gebruikt Strava?

Strava ondersteunt FIT-, TCX- en GPX-bestandstypen zoals hieronder beschreven. Nieuwe bestandstypen staan niet op de routekaart. Ontwikkelaars worden aangemoedigd om een van deze typen te gebruiken, omdat dit ook de compatibiliteit met andere fitnesstoepassingen maximaliseert.

Hoe upload ik een TCX-bestand naar Strava?

Het enige dat u hoeft te doen om uw ritten naar Strava te uploaden, is:

 1. Selecteer "Bestanden kiezen" op deze pagina op de Strava-website.
 2. Navigeer naar /Garmin/garmin/activities of /Garmin/Activity.
 3. Selecteer het bestand (het eindigt op .fit of .tcx).
 4. Druk op "Open".Kan ik MP4 uploaden naar YouTube?

U kunt gemakkelijk MP4-bestandsformaten uploaden op YouTube. MP4 maakt deel uit van de MPEG4-familie en is een veelgebruikt bestandsformaat voor draagbare mediaspelers. In combinatie met een H. 264-codec, 15-20Mbps, audio-codec AAC-LC en een beeldverhouding van 16:9 beveelt YouTube het aan voor full HD-video’s (1920×1080 px).

Hoe voeg ik gegevens toe aan Strava video?

Desktop toepassingen
Zorg ervoor dat u bent aangemeld bij STRAVA voordat u uw video selecteert, door te klikken op STRAVA-gegevens importeren en de aanwijzingen te volgen. Klik op Video importeren en selecteer uw video. Eenmaal geselecteerd klikt u op STRAVA-gegevens importeren. Nu kunt u uw video bekijken met STRAVA overlays.

Hoe zet ik een geanimeerde video op Strava?

Citaat uit de video: Klik op maak een relais. Video. Je'krijgt een scherm waarmee je de naam kunt wijzigen Ik'ga de mijne San Juan party noemen. Dat was het. Ik verander de activiteit in mountainbiken.

Wat zijn de vijf gemeenschappelijke bestandsformaten?

5 Soorten documentbestanden

 • Portable documentformaat (PDF) Een PDF -bestand is een gemeenschappelijk bestandstype in veel werkomgevingen. …
 • Word -document (doc en docx) …
 • Hypertext markup taal (html en htm) …
 • Microsoft Excel spreadsheetbestand ( XLS en XLSX) …
 • Tekstbestand (txt)


Wat zijn 5 bestandsformaten?

6 verschillende soorten bestanden en hoe ze te gebruiken

 • JPEG (Joint Photographic Experts Group) …
 • PNG (Portable Network Graphics) …
 • GIF (Graphics Interchange Format) …
 • PDF (Portable Document Format) …
 • SVG (Scalable Vector Graphics) …
 • MP4 (Moving Picture Experts Group)


Wat is een TCX-bestand?

Training Center XML (TCX) is een gegevensuitwisselingsformaat dat in 2007 werd geïntroduceerd als onderdeel van Garmin’s Training Center product. De XML is vergelijkbaar met GPX omdat het GPS-tracks uitwisselt, maar behandelt een track als een activiteit in plaats van als een reeks GPS-punten.

Is GPX of TCX beter voor Strava?

TCX en FIT zijn ontworpen voor fitnessactiviteiten, en kunnen dus meer fitnessgegevens bevatten dan GPX. TCX of FIT ondersteunt bijvoorbeeld rondes (splitsingen). Uw apparaat kan dus een nieuwe ronde registreren telkens als u op de ronde-knop drukt, of automatisch na een bepaalde afstand, bijvoorbeeld elke 1 km.

Moet ik GPX of TCX exporteren?

Het GPX-bestand had breedtegraad, lengtegraad en hoogte op elk punt. Het TCX-bestand had alleen breedtegraad en lengtegraad. Dus in dit geval is de GPX beter.

Wat is het verschil tussen TCX- en fit-bestanden?

tcx is een eigen Garmin-bestandsformaat dat oorspronkelijk werd ingevoerd om te werken met Garmin Training Centre software en waarin gps, hartslag, tempo, cadansinformatie enz. worden opgeslagen. fit is een meer algemeen formaat dat werd ingevoerd als onderdeel van de ant-interface en waarin vrijwel dezelfde informatie wordt opgeslagen.

Kun je handmatig gegevens invoeren in Strava?

Selecteer op Android het plustekenpictogram rechtsonder in je feed en kies Handmatige activiteit. Op iOS selecteer je het plustekenpictogram in de linkerbovenhoek en vervolgens Handmatige activiteit. Selecteer je sport, vul de andere verplichte velden in en klik op Maken of Opslaan.

Gebruikt opnemen op Strava gegevens?

Tijdens het opnemen is er geen dataverbruik, tenzij je de kaarten bekijkt of Live Segments of Beacon hebt ingeschakeld. Anders gebruikt de app GPS tijdens het opnemen. Zodra u klaar bent met opnemen, moet de app enkele gegevens overdragen om de activiteit te synchroniseren met de Strava-servers.

Kun je zien wie je video op Strava heeft bekeken?

Nee, dat kan niet. U kunt alleen zien wie u volgt, niet wie alleen uw profiel/ritten bekijkt.

Kun je handmatig uploaden naar Strava?

Selecteer op Android het plustekenpictogram rechtsonder in je feed en kies Handmatige activiteit. Op iOS selecteer je het plustekenpictogram in de linkerbovenhoek en vervolgens Handmatige activiteit. Selecteer je sport, vul de andere verplichte velden in en klik op Maken of Opslaan.

Kun je uploaden naar Strava vanaf de Apple Watch?

Synchronisatie van Gezondheid naar Strava
Alleen activiteiten die in de afgelopen 30 dagen zijn opgenomen met de Apple Watch Workout-app kunnen worden gesynchroniseerd met Strava. Activiteiten die door derden naar de Health-app zijn geüpload, worden niet gesynchroniseerd met Strava.

Kun je zien wie je video op Strava heeft bekeken?

Nee, dat kan niet. U kunt alleen zien wie u volgt, niet wie alleen uw profiel/ritten bekijkt.

Hoe post ik op Strava?

Selecteer het plustekenpictogram op het tabblad Start om de optie te onthullen om een nieuw bericht te maken.

 1. Op het volgende scherm kunt u uw bericht schrijven en een titel kiezen als u dat wilt. …
 2. Upload foto’s van uw pc door het bestand naar het fotoveld te slepen of klik te selecteren om te uploaden.
 3. Waarom uploadt mijn rit niet naar Strava?

  Zorg ervoor dat je in een gebied bent met goede datadekking of, nog beter, maak verbinding via WiFi en tik op de rit om het opnieuw te proberen. Log uit en vervolgens weer in de Strava app. Zet je telefoon uit en weer aan. Als je nog steeds problemen hebt, kan je telefoon je vertellen dat je Unsync’d Activities in je feed hebt.

  Uploadt Strava automatisch?

  Zodra u deze verbinding tot stand hebt gebracht, worden alle nieuwe activiteiten die u uploadt naar Garmin Connect™ automatisch gesynchroniseerd met Strava. Na uw eerste upload synchroniseert Garmin ook uw activiteiten van de afgelopen 90 dagen met Strava.