Nederlands | English | Deutsch | Türkçe

Project Sports

Vragen en antwoorden over voetbal en sport

Strava, hoe wordt een segment gemaakt?

4 min read

Gevraagd door: Brad Fowler

Klik op het pictogram Meer (ellipsen) en vervolgens op Segment maken. U ziet dan de interface voor het maken van segmenten, waar u het begin en einde kunt opgeven met behulp van de groene en rode schuifregelaars boven de kaart.

Maakt Strava automatisch segmenten aan?

De app is zo populair dat de meeste rijders de regio waar je je bevindt al zo vaak hebben gereden dat Strava automatisch segmenten heeft aangemaakt of dat andere rijders ze handmatig hebben aangemaakt. Als je het geluk hebt ergens een goed segment te vinden dat nog niet is geclaimd, kun je je eigen segment maken.

Kan iemand een Strava segment maken?


Citaat uit de video: Dus om je Strava segment aan te maken heb je een rietje of account nodig. Maar het maakt niet uit of je de betaalde of de gratis hebt het werkt even goed op beide nu het volgende wat je moet doen is

Moet je Strava Premium hebben om segmenten te maken?

Strava’s segment leaderboard en segment analyse functies zullen alleen beschikbaar zijn voor betaalde abonnees, als onderdeel van een aanzienlijke herziening van de training en fitness app die vandaag begint.

Wat is het nut van Strava segmenten?

Met een Strava-abonnement kunt u segmenten gebruiken om uw eigen tijden te vergelijken of te vergelijken met de tijden van andere gebruikers die het segment ook hebben voltooid. Segmenten zijn een geweldige manier om uw prestatievoortgang bij te houden en te zien hoe uw training zich verhoudt tot die van anderen.

Wie heeft de meeste Strava KOM’s?

Pro Cyclist KOMs op Strava

Rank KOMs Naam
1 1907 Laurens ten Dam
2 1381 Elisa Longo Borghini
3 1296 Annemiek van Vleuten
4 1230 Niki Terpstra Racing

Hoe lang moet een Strava-segment zijn?

300m meter
300 meter. Toch zijn we in het verleden zeker ook segmenten tegengekomen van slechts 170 meter. Dat klinkt eerst wat willekeurig, maar dan besef je dat dit overeenkomt met 0,1 mijl, wat waarschijnlijk de minimumgrens was. Dus daar heb je het.

Wat zijn de nadelen van Strava?

Nadelen van Strava:
Je kunt handmatig een privacy-radius instellen, maar die gaat maar tot . 63 mijl (~1 km). Angst voor beoordeling. Veel lopers uploaden hun “langzamere” of kortere loopjes niet op Strava omdat ze het gevoel hebben dat de loopjes niet belangrijk genoeg zijn, of de lopers schamen zich voor hun tempo.

Wat is het verschil tussen Strava gratis en premium?

Strava heeft een gratis en een betaalde versie – de betaalde versie, Strava Summit, geeft je toegang tot meer functies. Strava Summit kost $5,00 per maand, of $59,99 per jaar. De gratis versie van Strava biedt activity tracking, een social media feed, de mogelijkheid om lokale fitness evenementen te vinden, en meer.

Is het de moeite waard om voor Strava te betalen?

Strava Premium is ontworpen voor de meeste niveaus van fietsers of mensen die geïnteresseerd zijn in fitness of sociaal delen. Segmenten verhogen absoluut het plezier; de trainingselementen zijn nuttig om de conditie te verbeteren; en de routefunctie is echt nuttig om betere ritten te plannen.

Hoe speel ik vals op Strava?

Citaat uit de video: Om je Garmin uit te zetten, maar als je dit gaat doen is het geheim om zo hard te rijden dat je de kom pakt. Maar niet te snel om andere Stryver gebruikers te waarschuwen dat je in een auto zat.

Kun je zien wie je gemarkeerd heeft op Strava?

Als ze het willen aanvechten, moet die persoon contact opnemen met Strava. Tenzij je het kenbaar maakt, weet die persoon niet wie hem heeft gemarkeerd, of wat hij heeft geschreven.

Wie is de eigenaar van Strava?

Strava-handleiding – Snel Strava-segmenten maken

Weet Strava wanneer segmenten beginnen?

U ziet een kaart van het komende segment met een meldingsbalk met de naam van het segment en de startlocatie. Naarmate u het begin van het segment nadert, verandert de meldingsbalk van zwart in oranje.

Wat is het verschil tussen een segment en een route op Strava?

Segmenten duiden specifieke kenmerken of delen van een route aan – zoals een klim, een lastig stuk parcours of een deel van een open-water-zwemtocht. Elke keer dat je een segment voltooit, wordt je tijd geregistreerd. Met een Strava-abonnement kun je die vergelijken met eerdere inspanningen en die van je vrienden en andere sporters.

Kun je segmenten uitschakelen op Strava?

Om Live Segmenten in of uit te schakelen, selecteert u Record in het onderste navigatiemenu en opent u Settings in de linkerbovenhoek. Selecteer Live om Live segmenten in of uit te schakelen.

Waarom worden segmenten niet getoond op Strava?

De meest voorkomende reden dat een segment tijdens een rit of hardloopwedstrijd niet overeenkomt, is dat er GPS-drift optrad terwijl je je activiteit registreerde. Dit kan ertoe leiden dat je het begin- of eindpunt van het segment mist – beide zijn noodzakelijk – of dat je midden in een segment onze “Gap Threshold” activeert.