Nederlands | English | Deutsch | Türkçe

Project Sports

Vragen en antwoorden over voetbal en sport

Software om groepsritten te volgen en te plannen

5 min read

Gevraagd door: Sandy Lopez

Welke app kan ik gebruiken om mijn fietstocht te volgen?

7 Gratis fiets -apps

 • Beste app voor het bijhouden van uw activiteit – Strava. …
 • Beste app voor routeplanning – Cyclestreets. …
 • Beste app voor het delen van je route met vrienden – kaart mijn rit in kaart. …
 • Beste app voor het plannen van uw ritten – Cyclemeter. …
 • Beste app voor nauwkeurige weersvoorspellingen – regenalarm. …
 • Beste app voor EHBO – St John Ambulance EHBO.

Wat is de beste fietsrouteplanner?

De 7 beste fietsmapping & routeplanning -apps

 • 1 over fietsrouteplanning & mapping -apps.
 • 2 1. Google Maps.
 • 3 2. Komoot.
 • 4 3. Bikemap.
 • 5 4. Bike Citizens.
 • 6 5. Cyclers Navigatie.
 • 7 6. Fietsroute Navigator .
 • 8 7. Bikemaps.org.


Wat is de beste gratis fiets tracker app?

Bikemap. Bikemap is een app voor iPhone en Android die routeplanning, navigatie, real-time updates en nog veel meer biedt. In onze ervaring is het een goed alternatief voor Strava of Komoot voor routeplanning en biedt het meer gratis, hoewel zowel Strava als Komoot ook hun eigen unieke functies hebben.

Is Google maps goed voor fietsen?

Google Maps is een van de beste, gratis online cartografische oplossingen, en het kan een goed hulpmiddel zijn voor het plannen van recreatieve fietstochten of woon-werkverkeer. Of u nu een ontspannende rit door de stad maakt, naar uw werk of school gaat, of zelfs serieus gaat sporten, rijden op een elektrische fiets is leuk en snel.

Is Komoot beter dan Strava?

Komoot vs Strava
Komoot biedt ook een verrijkte kaartervaring dankzij zijn Highlights-functie, maar Strava heeft een soortgelijke functie in de vorm van zijn heatmap. Strava’s heatmap is echter meer gericht op welke routes en wegen populair zijn, terwijl Komoot meer gericht is op oriëntatiepunten en bezienswaardigheden.

Is Mapmyride app gratis?

Het maandabonnement kost USD 5,99 per maand, terwijl het jaarabonnement USD 29,99 per jaar kost, of USD 2,50 per maand. Uw abonnement wordt automatisch verlengd tenzij het ten minste 24 uur voor het einde van de lopende periode wordt opgezegd. Er is geen verhoging van de kosten bij verlenging.

Is Komoot de moeite waard om voor te betalen?

Komoot is echt een handige app voor wie graag een beetje extra gaat bij het plannen van zijn fiets- of fietstochten. U kunt nitreren op soort ondergrond, hoogte, moeilijkheidsgraad, en vele andere functies. Je kunt ook meerdere routes combineren tot één en nauwkeurig navigeren.

Is Komoot routeplanner gratis?

Download de komoot app van de App Store of Google Play om routes te plannen op een kaart waar je ook gaat, en superpower je tijd buiten met ’s werelds beste routeplanner – gratis.

Is er een routeplanner in Strava?

Met een Strava-abonnement kunt u automatisch gepersonaliseerde routes genereren vanaf de locatie van uw keuze. Route aanbevelingen zijn gebaseerd op openbare Strava activiteiten en open-source gegevens van OpenStreetMap.

Kost Strava geld?

Je neemt een abonnement, of niet. Een Strava-abonnement kost 5 dollar per maand voor een jaarabonnement. Nieuwe gebruikers kunnen de eerste twee maanden gratis krijgen als ze zich voor het hele jaar inschrijven.

Hoeveel kost Strava per jaar?

$59,99 per jaar
Strava heeft een gratis en een betaalde versie – de betaalde versie, Strava Summit, geeft je toegang tot meer functies. Strava Summit kost $5,00 per maand, of $59,99 per jaar. De gratis versie van Strava biedt activity tracking, een social media feed, de mogelijkheid om lokale fitness evenementen te vinden, en meer.

Kun je fietsritten bijhouden op de iPhone?

Als je een iPhone hebt, heb je misschien al wat je nodig hebt om elementaire fietsgegevens bij te houden. De Apple Health-app kan uw fietsafstand bijhouden en uw fietsgemiddelde voor de dag, week, maand en jaar berekenen. Open de app Gezondheid en tik op Gezondheidsgegevens. Tik op Fitness.

Wat is beter komoot of rijden met GPS?

In Komoot kun je kiezen voor “fietstochten” (met “gravel” als subset), “mountainbiken” of “wegfietsen”. Ride With GPS is het sterkste platform om te gebruiken als basis voor het bouwen van een route voor wegfietsen.

Is Strava routeplanner gratis?

Heb ik nog steeds gratis toegang tot routes op Strava? Ook de routebouwer van Strava gaat achter een betaalmuur. Je kunt nog steeds gratis eerder opgeslagen routes bekijken of routes van andere gebruikers opslaan, maar voor het maken van nieuwe routes en het bewerken van bestaande routes is nu een abonnement nodig.

Zijn komootkaarten goed?

Over het algemeen is de navigatie echt goed. Als je graag rondgeleid wordt, is het zeker een van de betere kaartgebaseerde systemen die ik heb gebruikt, en het is het beste voor stembegeleiding op de fiets.

Kan mijn telefoon mijn fietstocht volgen?

Google Fit. De Google Fit-app gebruikt de bewegingssensoren en GPS van uw telefoon om de fietsafstand, -duur en het aantal verbrande calorieën bij te houden. U kunt ook uw fietsroute op een Google-kaart bekijken en hoogtegegevens in realtime bekijken.

Hoe kan ik de locatie van mijn fiets volgen?

Het meest uitgebreide tracking product, Rover Bike is een discrete motorfiets tracker die, eenmaal gemonteerd op uw motorfiets, u laat zien waar hij is via een beveiligd portaal! Rover Bike vertelt u de LIVE locaties van uw motor op de kaart, met richting en snelheid.

Hoe kan ik bijhouden hoe ver ik fiets?

Wat te gebruiken om Miles te volgen op een fietstocht

 1. Websites. MapMyride.com, Geodistance.com, BikeJournal.com, Veloroutes.org en soortgelijke websites stellen renners in staat kaarten van hun routes te maken, kilometers te volgen en tijdschriften over hun avonturen te behouden. …
 2. Cellen en iPods. …
 3. Odometers en fietscomputers. …
 4. GPS.


 5. Hoe kan ik mijn fiets opnemen met mijn telefoon?


  Citaat uit de video: Zet die scharnierbout weer vast en dan nog een laatste stap, hoewel onze bevestiging rotsvast is. We raden altijd aan de tui te gebruiken als back-up. Dus daar heb je het, je bent er klaar voor.

  Kan ik mijn telefoon gebruiken als fietscomputer?

  Jepster is een android app om je mobiele telefoon te gebruiken als fietscomputer. Jepster gebruikt GPS om je rit te volgen. Verder ondersteunt het ANT+™ en Bluetooth hartslagmeters, snelheid/cadanssensoren en vermogensmeters. Zet de dingen die je belangrijk vindt op het scherm: kaarten, vermogensgegevens, hartslag of nog veel meer.

  Is het de moeite waard een abonnement op Strava te nemen?

  Strava Premium is ontworpen voor de meeste niveaus van fietsers of mensen die geïnteresseerd zijn in fitness of sociaal delen. Segmenten verhogen beslist het plezier; de trainingselementen zijn nuttig om de conditie te verbeteren; en de routefunctie is echt nuttig om betere ritten te plannen.