Nederlands | English | Deutsch | Türkçe

Project Sports

Vragen en antwoorden over voetbal en sport

Nieuwe Schwinn 700c (fiets in een doos) montage

5 min read

Gevraagd door: Belinda Williams

Hoe stel je een Schwinn fiets in?

Citaat uit de video: En draai de knoppen van de levelers. Micro-aanpassingen maken tot hij waterpas staat om de hoogte van het zadel aan te passen draai de knop van de zadelpenverstelling los en trek eraan.

Hoe monteer je een Schwinn hybride fiets?

Citaat uit de video: Hier is alles wat in de doos zat, het frame, de achterband en het stuur. Hier beneden hebben we de voorband en het wiel. We hebben onze pedalen daar.

Hoe monteer je een fiets na verzending?

Hoe een fiets met een doosbox

 1. de fiets opnieuw te monteren. We gebruiken verpakkingstape om fietsboxen af te dichten. …
 2. Inspecteer de fiets. Verwijder het verpakkingsmateriaal uit het frame en de wielen. …
 3. Installeer het voorwiel. …
 4. Installeer de stengel en/of stuur. …
 5. Installeer de stoel en post. …
 6. Bevestig de voorrem of kabel opnieuw. …
 7. Installeer de pedalen. …
 8. Ga op pad.


 9. Hoe monteer je een Schwinn 700c fiets?

  Citaat uit de video: Laten we hem uit de doos halen, in elkaar zetten en klaar voor de rit. Laten we beginnen haal je fiets uit de doos en verwijder alle wikkels.

  Hoe zet je een 12 inch fiets in elkaar?

  Citaat uit de video: En wat je gaat doen is de asbouten van het achterwiel losdraaien. Zodat we de trainingswielen naar binnen kunnen schuiven. Maar voordat we dat doen gaan we de kettingkast plaatsen.

  Hoe stel ik mijn Schwinn spinfiets af?

  Citaat uit de video: Je gaat de hoogte verhogen of verlagen. Je wilt een kleine klik horen om er zeker van te zijn dat het stuur op zijn plaats zit en weer de knop aandraaien stuurhoogte is over het algemeen comfort.

  Hoe stel ik mijn Schwinn spinfiets af?

  Citaat uit de video: Zet de voorplaat en de bouten op een veilige plaats waar niets verloren gaat. Plaats het stuur in de stuurpen. En controleer of de rem- en schakelkabels zonder knikken om het frame zitten.

  Hoe zet je een loopfiets in elkaar?

  Citaat uit de video: Zorg ervoor dat je je voorwiel helemaal in de vork duwt. En draai de bouten vast. Zet ze vingerdicht. En neem dan je 15 millimeter mee. En draai de bouten vast.

  Hoe zet je een stuur op een Schwinn fiets?

  Citaat uit de video: Plaats het stuur in de stuurpen voor stuurpennen met verwijderbare voorplaten plaats de voorplaat over het stuur en draai de bouten er gelijkmatig in, net genoeg om het stuur in de stuurpen te houden.

  Hoe monteer je een fiets in een doos?

  Citaat uit de video: Een ding dat we gaan doen is het losmaken van de zadelpen die al gesmeerd is, dat is leuk om vet te zien. Als deze niet gesmeerd is, zetten we hem er weer in. In plaats van deze te laten bungelen.

  Hoe stel je een gloednieuwe fiets in?

  Citaat uit de video: Het eerste wat ik doe bij het instellen van een nieuwe fiets is mijn zadelpositie uitzoeken. Nu het middelpunt voor alle fiets fit metingen. Hier. Dus de trapas.

  Hoe lang duurt het om een fiets in elkaar te zetten?

  Onze gemiddelde bouwtijd is 35 minuten als alles goed gaat. Langer als we een “probleemkind” hebben of een high end fiets waarbij bijna alles geassembleerd moet worden. De enige dingen die geïnstalleerd zijn op een high-end racefiets zijn het achterwiel, het crankstel en het balhoofd. Al het andere, van kabels tot stuurlint, moet geïnstalleerd worden.

  Je hebt het volgende nodig om je fiets te bouwen:

  1. mes of scherpe rand.
  2. Allen -sleutels.
  3. Torx sleutels.
  4. schaar of Clippers.
  5. Center Lock Tool.


  6. Hoe monteer je fietsonderdelen?

   Citaat uit de video: Zorg ervoor dat ze goed vastzitten. We kunnen de veiligheid van het stuur controleren. Door het voorwiel tussen onze benen te steunen. Probeer te draaien. Probeer te duwen.

   Hoe zet je een Schwinn Paw Patrol fiets in elkaar?

   Citaat uit de video: Het volgende wat je wilt doen is de training. Wielen. En ik gebruik een 15 millimeter. Nu de laatste stap is om het zadel te doen. Nu moet je hem gewoon vastzetten.

   Hoe stel je Schwinn fiets versnellingen af?

   Citaat uit de video: Van de cassette tussen de cassette en het frame. Je moet de schroef met de letter H met de klok mee draaien. Dus hoge snelheid.

   Hoe gebruik je de versnellingen op een Schwinn fiets?

   Zoek de versnellingshendels aan weerszijden van uw stuur, denk eraan dat de linker de voorste versnellingen bedient (meestal twee of drie versnellingen) en de rechter de achterste (meestal tussen vijf en tien versnellingen). Druk op de onderste hendel om de fiets in een hogere versnelling te zetten.

   Hoe bevestig je Schwinn fietssturen?

   Citaat uit de video: Person где-то за голду ана time когда цель это simple бодягин а вон ту show you how to do you to me стоит сои твари simpoll освоен bike and sam va я иду.

   Hoe verstel je het stuur van een Schwinn fiets?

   Trek het beschermkapje waar de stangwig zich bevindt eraf. Draai de stuurpenbout los met een 6 mm inbussleutel door de sleutel linksom te draaien. Verhoog of verlaag het stuur tot de voor u juiste hoogte. .

   Hoe hoog moet mijn stuur zijn?

   De algemene regel voor het instellen van het stuur is dat het boven de hoogte van het zadel moet worden ingesteld voor een meer rechtopstaande en comfortabele rijpositie, en onder de hoogte van het zadel voor een meer voorovergebogen, prestatiegerichte positie.