Nederlands | English | Deutsch | Türkçe

Project Sports

Vragen en antwoorden over voetbal en sport

Kan geen informatie vinden over Suntour XOR 100 vork

5 min read

Gevraagd door: Ricky Britton

Hoe identificeer ik mijn Suntour vork?

Als uw vork uit China komt, kunt u uw vork als volgt identificeren: Aan de linkerkant van het onderste deel moet u een sticker vinden. Deze is voor de identificatie van het model. Het naaldnummer op de kroon is voor identificatie van de productiedatum.

Hoe stel je een voorvork af op een suntour?

Citaat uit video: Er is een voorversteller die je met de klok mee draait om de voorbelasting te verhogen. En het gaat een halve slag per keer. Dus je draait het een halve slag tot het klikt.

Zijn Suntour verende vorken goed?

4.0 van de 5 sterren Budget voorvork met goede kwaliteit, verwacht alleen geen Rox Shocks en je zult tevreden zijn. Geweldig product voor een budget prijs. Ik verwachtte geen top end vork voor deze prijs, maar ik was aangenaam verrast met de kwaliteit en de rit die deze vork heeft.

Waar zijn Suntour vorken van gemaakt?

Vorken zijn gemaakt van een combinatie van materialen. Onderstellen kunnen worden gemaakt van magnesium of aluminium. Stanchions, kronen en stuurbuizen zijn ofwel van aluminium of van chromoly. Voor vorken met spiraalveren worden stalen of titanium veren gebruikt.

Hoe weet ik mijn vorkmaat?

De meest gebruikelijke methode om de vorklengte op moderne fietsen te specificeren, gemeten in een directe lijn van de vorkkroon tot de as. Lengte op as is de minder gebruikelijke methode om de vorklengte op moderne fietsen te specificeren, gemeten vanaf de vorkkroon tot de as langs de as van de stuurbuis/het balhoofd.

Hoe weet ik of mijn vork compatibel is?

Haal uw bestaande voorwiel eruit en meet de huidige asdiameter om verder te bepalen welke vork er op uw fiets past.

Hoe stel je de voorbelasting van een spiraalvork af?

Citaat uit video: Draai de preload afstelknop met de klok mee om in de richting van het plusteken te verstijven en tegen de klok in om in de richting van het minteken te verzachten it's that easy adjust your suspension fork.

Hoe doe je lucht in een Suntour voorvork?

Citaat uit video: Dit heeft een dop waarop staat lucht en het heeft een stelschroef aan de andere kant. Dus de lucht schroef is soms strak dus je zou kunnen hebben om een tang te nemen om het de lucht dop. En dan schroef je het los. Het…

Hoe gebruik je een verende voorvork met lock-out?

Citaat uit video: En ook om te helpen de vork gestrekt te houden, zoals het een beetje omhoog houden wanneer u're rijden door tonen of dat soort dingen. Dus heel vaak hoor je dat het wordt aangeduid als lock out als je deze volledig gesloten laat draaien.

Wie maakt Suntour vorken?

Mori Industries Inc.
(met fabrieken in Taiwan) kocht Sakae Ringyo Company. In 1988 werd de SunTour naam gekocht en nieuw leven ingeblazen door Sakae Ringyo Company, (nu eigendom van Mori Industries Inc.) met een kapitaalsinvestering van 45.000.000 NT$ in Tokyo, Japan, en werd zo SR-SunTour.

Zijn Suntour XCR vorken goed?

5.0 van de 5 sterren Soepel rijden in het vooruitzicht. Uitstekende vork, scheelde een paar ons ten opzichte van de fabrieks vork. Rijdt erg soepel en kan tegen een stootje. Ik rij geen hardcore trails, maar rij wel veel offroad en voor een grote man (90 kg) werkt deze schokdemper perfect!

Wat is beter Suntour XCT of Xcm?

De XCR lijkt veel op de XCM, maar is lichter gebouwd, waardoor ze, gezien de spiraal, functioneel gezien heel dicht bij elkaar liggen. De XCT is bijna een hybride vork. De constructie is veel minder gedetailleerd en hij is niet echt bedoeld voor ritten waarbij het voorwiel veel tijd boven de grond doorbrengt. Dat gezegd hebbende, ja, ze zijn allemaal vergelijkbaar.

Welke maat is de vork van mijn fiets?

De lengte van de vork wordt gewoonlijk gemeten evenwijdig aan de stuurbuis, vanaf de onderkant van de onderste lagerloopring tot het midden van de voorwielas.

Is 150 mm te veel veerweg?

Die wortels en rotsen kunnen je offline pingen, ook al ben je zeker van je stuurinput. Te veel veerweg kan ook de feedback van je trailfiets afstompen. Wij raden aan dat een trail vork bij voorkeur 34mm veerpoten heeft, bij 130-140mm, voor een 29er – mogelijk, tot 150mm, voor de kleinere 27.5in wielmaat.

Passen er vorken op mijn motor?

T.W.O. Het belangrijkste waar je naar moet kijken is de stuurmaat. De meeste Mtb balhoofdbuizen zijn 1.1/8″, een paar zijn 1.5″ of de combinatie van de twee, taps toelopende stuurbuis. Dus zolang de vork 1.1/8″ is, ben je goed om te gaan.

Waar staat SR SunTour voor?

Sakae Ringyo Company
SR SunTour is een Taiwanese fabrikant van fietsonderdelen, die in 1988 ontstond toen het in Osaka gevestigde SunTour (Maeda) failliet ging en werd opgekocht door Sakae Ringyo Company (afgekort S.R.), een belangrijke Japanse fabrikant van aluminium onderdelen, met name cranks en zadelpennen.

Waar vind ik mijn Manitou-serienummer?

Het serienummer van de vork bevindt zich op de achterzijde van het onderste deel van de vorkpoot. Mach 5 vorken met serienummers lager dan 5100086500 hebben buitenpootgietstukken die vervangen moeten worden.
30 апр. 1996

Hoe weet ik of mijn manitou vork echt is?

de enige manier om het te weten is als je hem ontvangt, kijk voor fabricagemerken op de vork enz. Misschien kunt u het door een winkel laten controleren.

Wat is er gebeurd met Manitou vorken?

Zoals gezegd, marzocchi is nu eigendom van fox (sinds vorig jaar?), manitou is eigendom van hayes (remmen, al een lange tijd). Het punt is dat Rockshox onderdeel is van Sram en Fox, nou ja, Fox, zij hebben het budget om zich volledig op de oem markt te richten, terwijl de twee M’s daar gewoon niet toe in staat zijn geweest.