Nederlands | English | Deutsch | Türkçe

Project Sports

Vragen en antwoorden over voetbal en sport

Kan campagnolo zonda freehub niet verwijderen

3 min read

Gevraagd door: Jason Burrows

Hoe verwijder ik een Campagnolo freehub?


Citaat uit de video: Wat je moet doen is de as iets draaien. Omdat er flats op de as zitten. En er zijn ook flats in de freer body als ze niet op één lijn liggen moet je ze ooit verwijderen.

Hoe verwijder je een vastzittend naafhuis?

Citaat uit de video: Gewoon door gebrek aan vet toen het was. Nieuw. Dan om het te verwijderen. hoef je er alleen maar met een scherpe klap op te slaan.

Kun je Campagnolo freehub veranderen in Shimano?

Ja. Campagnolo wielen zijn compatibel met zowel Shimano als SRAM onderdelen.

Kan ik Shimano 11-speed cassette gebruiken met Campagnolo?

Met andere woorden, Shimano, SRAM en Campagnolo 11-speed cassettes werken prima op elkaars aandrijvingen. Dus, één manier om een oud 10-speed wiel te gebruiken met een 11-speed aandrijving is om er een Campagnolo freehub body en Campagnolo 11-speed cassette op te monteren.

Hoe stel je een Campagnolo naaf af?

Citaat uit de video: Dit deel van de naaf en het andere deel zijn de assen. En je wilt deze kant vasthouden en met de klok mee draaien. Zodat we strakker kunnen draaien.

Hoe verwijder je een vaste vrijloop?

Citaat uit de video: Neem een brede standaard. En dan moet het gewoon knallen. Meteen eraf. En je kunt draaien. Helemaal eruit. En je kan het gemakkelijk met je hand verder draaien.

Hoe draai je een freewheel los?

Draai de remover slechts 1 volledige omwenteling linksom. Maak de spies los en verwijder deze voordat u doorgaat met het verwijderen van het freewheel. Blijf de remover linksom draaien totdat het freewheel is losgedraaid van de naaf.

Hoe monteer je een Campagnolo freehub?

Citaat uit de video: Dus wat we doen is de vrije elleboog zo op de as schuiven en dan wat je wilt doen is als hij erop zit gewoon met de klok mee draaien. En het zou op zijn plaats moeten springen.

Zijn freehub bodies uitwisselbaar?

De meeste Shimano Freehub bodies zijn uitwisselbaar.

Is SRAM compatibel met Campagnolo?

Citaat uit de video: Похожие запросы

Zijn Freehubs uitwisselbaar?

De meeste Shimano Freehub bodies zijn uitwisselbaar.

Kan ik een 11-speed cassette op een 12-speed naaf zetten?

Citaat uit de video: Lichaam op de nieuwe 12 versnellingen kunt u zien dat in wezen hetzelfde, maar ze'zijn gesneden in de helft ze've gewoon dit kleine inkeping uitgenomen in het midden van hen. En dat is wat de nieuwe 12-speed…

Hoe verwijder je een steunwiellager?

Citaat uit de video: Dus we lokaliseren gewoon het lager in de bodem. Daar. Een cent zou er makkelijk uit moeten komen, dus daar is een van de lagers. Dus alles wat we doen is het wiel draaien. We doen hetzelfde. Opnieuw.

Hoe smeer je een vrije naaf?

Citaat uit de video: Olie direct rond de rand van de freehub waar deze aansluit op de rand van de naaf die de ruggengraat vasthoudt, zodat de freehub het wiel spint.

Moet je de naaf invetten?

Je hebt gelijk dat je je zorgen maakt over het vet. Doe nooit vet in een vrijloopnaaf, behalve misschien die zonder standaard pallen, zoals een American Classic of een Hügi (DT) met een sterratel.

Welk vet moet ik op de vrijloop gebruiken?

Wij adviseren en gebruiken Mobil HP 222 Grease als fabriekstoepassing in al onze naven. Vetten die wij aanbevelen: Mobil HP 222.