Nederlands | English | Deutsch | Türkçe

Project Sports

Vragen en antwoorden over voetbal en sport

Is het mogelijk om ZWO-bestanden te uploaden op Android?

2 min read

Gevraagd door: Cheri Dennis

Waar plaats ik Zwo-bestanden?

zwo” bestanden. Als u een nieuw trainingsbestand hebt gedownload en dit in Zwift wilt gebruiken, slaat u het gewoon op in Documents/Zwift/Workouts/YourZwiftID (waarbij “YourZwiftID” uw Zwift ID-nummer is) en start u Zwift op.

Hoe open ik een Zwo-bestand?

Hoe u een aangepaste training op Zwift

 1. Zoek uw trainingsbestand (.zwo -bestand) in uw downloadmap. Uw Zwift ID]/
 2. Sleep het .Zwo -bestand in deze map.


 3. Wat is een Zwo-bestand?

  ZWO is een door Zwift gebruikt trainingsformaat, en het is echt heel slecht. Eigenlijk is het een showcase van alle dingen die je niet moet doen bij het ontwerpen van een bestandsformaat. Hier is een voorbeeld van een ZWO bestand: SST (kort) Sweet Spot Training geeft veel waar voor je geld..

  Hoe upload ik bestanden naar Zwift?

  Om deze bestanden te uploaden logt u in op uw Today’s Plan-account en klikt u op de uploadknop bovenaan de site. Ga dan terug naar de map Activiteiten op je computer, selecteer alle bestanden die je wilt uploaden en sleep ze vervolgens naar het uploadgedeelte van Today’s Plan.

  Hoe exporteer ik mijn Zwift training?

  Activiteitsfeed

  1. Ga naar zwift.com/feed.
  2. Selecteer alleen ik.
  3. Zoek en selecteer de activiteit die u wilt downloaden.
  4. <

  5. selecteer het pictogram.
  6. Selecteer Fit -bestand downloaden.


  7. Hoe voeg ik handmatig een training toe aan Zwift?

   Met de workout editor kunt u binnen Zwift een aangepaste training maken. Selecteer de blauwe knop “Training” op het startscherm en klik of tik vervolgens op de tekst onder de lijst met trainingen die zegt: “…of maak je eigen training.” U kunt ook “Aangepaste trainingen” selecteren en dan “Maak een nieuwe training”.

   Kun je TrainingPeaks workouts importeren in Zwift?

   Nu kunt u uw trainingen rechtstreeks van TrainingPeaks naar Zwift overbrengen! Log gewoon in op zwift.com en zorg ervoor dat je account is gekoppeld op de verbindingspagina. Als ze verbonden zijn, verbreek dan voor de zekerheid de verbinding en verbind ze opnieuw.

   Hoe deel je een Zwift training?

   Deel met een vriend: Ga naar uw DocumentenZwiftWorkouts<<> map, zoek het bestand en stuur het naar uw vriend.

   Hoe stuur je trainingen van Zwift naar TrainingPeaks?

   Om Zwift met TrainingPeaks te gaan gebruiken moet u eerst uw accounts koppelen. Zodra u een Zwift account heeft aangemaakt kunt u naar my.zwift.com/profile/connections gaan en de TrainingPeaks sectie vinden. Klik op “connect” en voer uw TrainingPeaks gebruikersnaam en wachtwoord in. Dat is het!

   Hoe bekijk ik Zwift-workouts?

   Log in en klik op het staafdiagram-pictogram bovenaan het Zwift-startscherm. Het volgende venster dat u ziet, biedt een lijst met trainingsmodules. Klik op een van die modules en u vindt uitklapmenu’s met trainingsopties.

   Kun je geen aangepaste training vinden op Zwift?

   Selecteer het tabblad Bestanden. Sleep de bijgewerkte map onder Zwift. Selecteer Sync. Start Zwift opnieuw op en de workout verschijnt onder het kopje Custom Workouts onderaan de workoutlijst.

   Hoe upload ik trainingen naar Zwift op IPAD?

   Dubbelklik op de map “Zwift” om te openen en dubbelklik vervolgens op “Workouts.” Klik op de map met uw Zwift userID. Dit is de map waarin u uw aangepaste trainingsbestanden moet plaatsen. Sleep ze erin en je bent klaar- start Zwift op je iDevice, selecteer “Workout kiezen” en je workouts zullen verschijnen.

   Uploadt Zwift automatisch naar Strava?

   UPLOAD UW ACTIVITEIT AUTOMATISCH NAAR STRAVA
   Zwift houdt al uw activiteitsgegevens bij – zoals afstand, hoogte en calorieën – en importeert ze vervolgens naadloos in Strava zodat de wereld ze kan zien.

   Waar worden Zwift fit bestanden opgeslagen?

   map \documenten\zwift\activiteiten
   Als u om wat voor reden dan ook een probleem ondervindt, zoals een spelcrash of internetverlies, wordt uw . fit bestand elke 10 minuten automatisch opgeslagen in de map \documentenzwift\activities op uw computer.

   Hoe upload ik een Zwift workout naar mijn Garmin?

   Hier is hoe:

   1. Log in bij Garmin Connect via uw webbrowser.
   2. Ga naar uw activiteitenpagina (menu> activiteiten)
   3. Klik op "Importeren" in de bovenste- Rechterhoek.
   4. Klik op "Bestand kiezen" en zoek uw rit. Fit -bestand (op Windows staan ze in het document/zwift/activiteiten)
   5. Klik op de "Uploadactiviteiten van het bestand" om te voltooien.


   6. Hoe exporteer ik trainingen uit Trainingpeaks?

    Om een enkele training te exporteren, opent u de Snelle weergave van de training, klikt u op de knop Bestanden en wanneer het bestand wordt getoond, klikt u op de link om het bestand te downloaden. Let op: het bestand wordt geëxporteerd in hetzelfde formaat als waarin het is geüpload (een . fit-bestand wordt geëxporteerd als een . fit-bestand).

    Hoe verbind ik mijn Garmin 530 met Zwift?

    Citaat uit de video: Je moet inloggen op je account met het webadres dus inloggen op zwift via het web. Account helemaal goed en ga naar instellingen.

    Kan mijn Garmin mijn smart trainer besturen?

    Welke controle heb ik als mijn horloge met een smart trainer is gekoppeld? Compatibele Garmin-horloges kunnen worden aangesloten en de weerstand van een smart trainer regelen.

    Berekent Zwift de VO2 max?

    Een Zwift-run met hartslag levert Training Load, Training Effect en Primary Benefit op, met één voorbehoud: je krijgt geen VO2Max-schattingen, want daarvoor heb je GPS-snelheid/tempo nodig, dus als je die 2 weken lang buiten niet krijgt, gaat de Trainingsstatus in de status Geen Status, zoals nu.